Начало Реклами Бизнес LC WAIKIKI - 15 магазина, 7 години в България
26 Януари 2022 г., Сряда
НОВИНИ
Фен зона
LC WAIKIKI - 15 магазина, 7 години в България Печат Е-мейл
( 1 Глас )
РЕКЛАМИ - БИЗНЕС
Понеделник, 15 Май 2017 00:00
WaiKiki PR 2017 1 Магазините на LC WAIKIKI са aтpaктивнo мяcтo зa пaзapyвaнe, с отлично обслужване и богат асортимент от дрехи и аксесоари - за нуждите на цялото семейство. Вече 7 години марката е вярна на своето мото, че “Всеки заслужава да бъде добре облечен”.
Пролетната колекция на LC WAIKIKI дава богат набор от идеи и модели, чрез които дамите да изразят по-добре себе си чрез своя стил. Силуетът на жените, които живеят в града, е вдъхновен от цветовете черно, бяло и червено, които са част от линията Mono City, в съчетание с монохромни шарки. Всички нюанси на синьото присъстват в модната линия Blue Wave, придавайки морски нотки, а ярко розовото ще е предпочитано в сравнение с класическото червено. Капсите са нов характерен елемент при моделите в сезонните колекции. Линията Dry Natural е изцяло подвластна на естествените линии и цветове.
Представена в три основни линии, пролетната колекция за мъже предоставя и на силния пол възможността да се открои със собствен стил. Линиите Cyber Night и Digital Wave са моделирани с цифрови елементи и съвременен дизайн. Предлага се голям избор между блузи с интересни принтове, тениски, в комбинация с неонови щампи, панталони от жарсе в червено, черно и сиво. Линията Edgeland излиза извън стила на модерния град. С лек ретро полъх и комфорт, колекцията е сред водещите този сезон със своите жълти нюанси и доминиращи в кафяво модели.
Колекциите на LC WAIKIKI могат да бъдат намерени и в 15-те действащи търговски обекти в страната: в град София: The Mall - партер; Сердика Център - партер и етаж 1; Парадайс Център - партер; Ринг Мол - партер; Bulgaria Mall – партер; Mega Mall – партер; в Гранд Мол Варна - партер; в Бургас Плаза Мол - партер и Мол Галерия Бургас - партер; в град Пловдив: Мол Марково Тепе - партер и етаж 1 и Ритейл Парк; Мол Русе - партер; Мол Панорама Плевен - партер и етаж 1; и Мол Галерия Стара Загора - партер и етаж 1.
WaiKiki PR 2017 2

***************** За LC WAIKIKI*****************
LC WAIKIKI е модна компания, която предлага качествeни и стилни дрехи и аксесоари, предназначени за цялото семейство - жени, мъже, подрастващи, деца , бебета и бременни. LC WAIKIKI е създадена през 1985 г., а от 2001 г. насам марката е една от най-бързо развиващите се в сектора на търговията на дребно с облекла и аксесоари, предлагаща качествена мода на достъпна цена под мотото “Всеки заслужава да бъде добре облечен”.  
Вече 16 години марката бележи устойчив растеж не само в Турция, където е неизменен пазарен лидер от 2004 г, но и по света. Днес, компанията е представена в 36 държави с над 750 магазина, в които работят 35 000 служители.
Основната цел на LC WAIKIKI е да се превърне в еднa от трите най-успешните модни марки в Европа с 1 500 магазина в световен мащаб до 2023 г.

Повече информация за LC WAIKIKI може да откриете на:
www.lcwaikiki.com
www.twitter.com/LCWaikiki
www.instagram.com/lcwaikiki
www.facebook.com/LCWaikikiBulgaria
Последно променен на Понеделник, 22 Май 2017 10:21