Начало Новите тролеи Новите табла по спирките на тролеите работят, но тестово
28 Юли 2021 г., Сряда
НОВИНИ
Фен зона
РЕКЛАМА
Новите табла по спирките на тролеите работят, но тестово Печат Е-мейл
( 2 Гласа )
Топ тема - Новите тролеи
Написано от Ивета ДИМИТРОВА   
Четвъртък, 05 Февруари 2015 10:50
Новите електронни табла по спирките на тролеите вече работят тестово, забеляза екипът на „Посредник”. Ако до скоро на тях се изписваше само дата и час, на мястото на тези надписи се появи информация за това, кога ще пристигне следващия тролейбус. В тази връзка потърсихме инж. Ангел Несторов, управител на „Тролейбусен транспорт” ЕООД - Плевен, който поясни, че таблата все още са в тестов период. Трябва технологично време за настройване на системите, както и за поставяне на допълнителна техника в тролейбусите, с помощта на която да се предава информацията, а това все още не е приключило. Диспечерите, които отговарят за информацията на електронните табла, още се обучават. Не са направени и настройки на всички тролейбуси, поради което системата няма как да функционира напълно на този етап. Има вероятност до края на месеца това да е факт, но инж. Несторов не пожела да се ангажира с конкретни срокове.
Информационните табла ще показват и разписанията на движещите се по линиите автобуси. Така например, на таблата, които са поставени на спирките за новата линия тролеи към Девети квартал, се изписва кога да очакваме следващия автобус с номер 1 или 12, чийто маршрут покрива района.
Ще припомним, че общо 65 електронни информационни табла са монтирани на основните спирки в Плевен. Таблата са включени в компонент "Система за управление и контрол на масовия градски обществен транспорт" от проекта "Интегриран градски транспорт на Плевен", като проектът е на обща стойност 23.3 млн. лв.


Харесвате тази статия! Харесайте и страницата на “Посредник” във Фейсбук, където е публикувана
МНЕНИЯ ПО ТЕМАТА
Людмил   |2015-07-27
Честно казано тези табла не работят както трябва !!! Разписанията на тролеите се разминават с от 3 до 5 минути !!! Единствено на номер 8 съм забелязал, че има разлика около 1 мин. !!!
А някои от таблата вече почват да сдават багажа !!!
Китайска му работа !!!
Гост   |2015-02-16
Живея в Девети квартал и забелязах, че електронното разписание на спирката пред читалище "Извор" все още не е тествано и не работи, а е поставено преди 2 месеца.
ТВОЕТО МНЕНИЕ
Име:
Email:
 
Заглавие:
UBBCode:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:D:):(:0:shock::confused:8):lol::x:P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink::!::?::idea::arrow:
 

!joomlacomment 4.0 Copyright (C) 2009 Compojoom.com . All rights reserved."

Последно променен на Петък, 06 Февруари 2015 19:06