Начало Водещи Общество Следим онлайн движи ли се по разписание влакът
24 Август 2019 г., Събота
НОВИНИ
Фен зона
Последни новини

Петък, 23 Август 2019 16:35
Петък, 23 Август 2019 16:21
Петък, 23 Август 2019 16:09
Петък, 23 Август 2019 14:33
РЕКЛАМА
Следим онлайн движи ли се по разписание влакът Печат Е-мейл
( 0 Гласа )
Страната - Общество
Написано от Вестник "Посредник"   
Вторник, 12 Февруари 2019 16:00
BDZ buton Live „БДЖ-Пътнически превози” ЕООД въвежда подобрения в информационното обслужване на своите клиенти за движението на влаковете в страната, като те вече могат да следят в реално време движи ли се по разписания или закъснява влакът, който ще ползват, съобщават от националния превозвач. За целта е разработена нова функция в официалната страница на БДЖ (www.bdz.bg), където е вече се намира активен бутон "LIVE електронно табло" чрез който се предоставя информация в реално време за движението на влаковете в страната.
При въвеждане на конкретна гара всеки потребител може да проследи има ли закъснение на интересуващия го влак, с колко минути и кога се очаква да пристигне или замине от съответната гара.
Новата функция напомня на съществуващата такава за електронните табла, но е усъвършенствана с информация за всички гари и за движението на влаковете в реално време.
Според БДЖ публикуването на актуална информация за движението на влаковете значително ще подобри информираността на клиентите, които ще могат да проверяват по всяко време има ли закъснение или извънреден престой на влака, с който са предпочели да пътуват. В съобщението се обръща внимание на това, че всеки потребител може да проверява за закъснения на влаковете и през мобилното си устройство.


Харесвате тази статия! Харесайте и страницата на “Посредник” във Фейсбук, където е публикувана
МНЕНИЯ ПО ТЕМАТА
ТВОЕТО МНЕНИЕ
Име:
Email:
 
Заглавие:
UBBCode:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:D:):(:0:shock::confused:8):lol::x:P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink::!::?::idea::arrow:
 

!joomlacomment 4.0 Copyright (C) 2009 Compojoom.com . All rights reserved."

Последно променен на Петък, 01 Март 2019 11:09