Начало Водещи Проблеми Тролейбусна линия жк „Сторгозия” – Втора клинична база заменя автобусната линия №1
24 Септември 2018 г., Понеделник
НОВИНИ
Фен зона
Последни новини

Събота, 22 Септември 2018 12:38
Събота, 22 Септември 2018 09:38
Петък, 21 Септември 2018 16:20
Петък, 21 Септември 2018 12:37
Валути
РЕКЛАМА
Тролейбусна линия жк „Сторгозия” – Втора клинична база заменя автобусната линия №1 Печат Е-мейл
( 0 Гласа )
Общество - Проблеми
Написано от Вестник "Посредник"   
Петък, 23 Февруари 2018 15:24
trolej Pleven stiker Тролейбус ще се движи по маршрута на сегашната автобусна линия №1, като изменението влиза в сила от 10 април 2018 г. Това решиха съветниците на редовното заседание на Общинския съвет, а предложението беше внесено от председателя Мартин Митев. Причината е изтичане на договора на обслужващата линията в момента фирма.
С решението се открива тролейбусна линия №1 жк „Сторгозия” – Втора клинична база с маршрут: жк „Сторгозия” бл. 51, жк „Сторгозия” бл. 5, Пазара, Жп гара, Дом на книгата, ПГ по облекло и текстил, Община Плевен, Регионален исторически музей, Читалище „Извор”, ул. „Хаджи Димитър”, Македонска чешма, Учебна база „Христо Ботев”, ІІ Клинична база – Учебна база „Христо Ботев”, Македонска чешма, ул. „Хаджи Димитър”, Читалище „Извор”, Регионален исторически музей, Община Плевен, ПГ по облекло и текстил, Дом на книгата, Жп гара, Пазара, жк „Сторгозия” 1, жк „Сторгозия” бл. 61, ПГ по транспорт, жк „Сторгозия” бл. 51. Изпълнението на линията се възлага на „Тролейбусен транспорт” ЕООД - Плевен. С нови маршрутни разписания – делнични и празнични, ще е и тролейбусна линия № 31.
Със същото решение на Общинския съвет се утвърждава частична промяна и на разписанието на автобусната линия Плевен – Николаево. Промяната се налага след постъпило искане от Ирена Чуховска, директор на ОУ „Христо Ботев”, Николаево, във връзка с придвижването на учители и на учениците от съседното село Ралево. Промяната влиза в сила от датата на приемане на решението.


Харесвате тази статия! Харесайте и страницата на “Посредник” във Фейсбук, където е публикувана
МНЕНИЯ ПО ТЕМАТА
ТВОЕТО МНЕНИЕ
Име:
Email:
 
Заглавие:
UBBCode:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:D:):(:0:shock::confused:8):lol::x:P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink::!::?::idea::arrow:
 

!joomlacomment 4.0 Copyright (C) 2009 Compojoom.com . All rights reserved."

Последно променен на Сряда, 14 Март 2018 16:19