Начало Топ тема Убийството на Мишел Започна петиция „В памет на Мишел Коцев!”
13 Ноември 2019 г., Сряда
НОВИНИ
Фен зона
РЕКЛАМА
Започна петиция „В памет на Мишел Коцев!” Печат Е-мейл
( 3 Гласа )
Топ тема - Убийството на Мишел
Написано от Ивета ДИМИТРОВА   
Сряда, 09 Април 2014 09:32
peticia Близки и приятели на жестоко убития Мишел Коцев започнаха да събират подписи в интернет пространството, под формата на петиция, озаглавена „В памет на Мишел Коцев!”. Обръщението, което е отправено към всеки попаднал на петицията, започва с думите „Нека заедно да извоюваме справедлива присъда за убиеца му. Скъпи сънародници, неподминавайте тези редове и не позволявайте с безразличието си да се съюзявате с престъпниците, които се разхождат на свобода. Помислете за близките си!”. Призивът, продължава с множество въпроси, които са отправени към цялото общество и които много хора си задават, когато чуят за една такава трагедия. „Мили хора, мили майки, мили бащи, братя, сестри, съпрузи и съпруги... хора със сърца, днес се обръщаме към всички Вас, защото сме дълбоко потресени от жестокото умишлено убийство на един млад, красив, честен и открит човек. Може ли деца да извършват ХЛАДНОКРЪВНИ УБИЙСТВА!? Може ли законът ни да дава за това между 2 и 8 години наказание? Може ли хората да изпитват страх да излязат на улицата? Какво се случва с нашата държава... няма ли кой да се намеси?”, продължава петицията.
Не са пропуснати и въпросите, отправени към тези, които „коват” законите, както и надеждата, че някой от тях ще попадне на тази петиция и ще я прочете. Близките продължават да се надяват на справедлива присъда, въпреки че според повечето изказани мнения, присъдата, която може да получи Мирослав, в размер от 2 до 8 години затвор, не може да е
справедлива по никакъв начин.
Според написалите обръщението в петицията, трябва да има по-строги закони, както и да се обръща по-голямо внимание на потенциалните убийци и криминално проявените деца, които са по на 14-15 години.
През последните месеци беше разискван многократно проектът за нов Наказателен кодекс, в който се предвиждат по-леки наказания, спрямо тези, които са залегнали към днешна дата. Тази промяна и премахването на доживотната присъда, като начин за наказание на виновните, бяха обяснени с необходимостта от по-хуманно отношение към осъдените. По всичко личи, че близките на трагично загинали хора не са на същото мнение, защото все пак престъпникът не се е държал хуманно със своята жертва и е редно да понесе своето наказание за стореното.
Дали все пак тази петиция ще промени по някакъв начин събитията и ще доведе до нови изменения в Наказателния кодекс, предстои да разберем, защото за съжаление случаи като този не са единични през последните години, което говори за един сериозен социален проблем.


Харесвате тази статия! Харесайте и страницата на “Посредник” във Фейсбук, където е публикувана
МНЕНИЯ ПО ТЕМАТА
Гост  - re:   |2014-04-30
gost писа:
Знаеш ли кой съм аз бе??? това е обръщението на Мишел към Миро.Мирослав дай да си стиснем ръцете да не вършим глупости и двамата сме пили Мишел удря Миро, и всички знаят какво се случва . Не оправдавам Миро и другите за сбиването да защитят Миро. Не е трябвало да се случи най лошото. Това е голяма трагедия за всички близки.


Ти да не си Мирослав - нет в затвора ли имаш? Ако да - дано прочетеш какъв изрод си и се самоубиеш!!!

Или си някои от останалите убиици приятелчета на онова животно?! Много пък взе да ми цитираш обстоятелства ... Откъде ги знаеш тези неща, а?!

А и какво значение има кой какво е казал, това са ДУМИ. Мишел, лека му пръст, не е извадил нож. Да се бяха обиждали, удряли, да бяха с гонили, какво е това ще вади нож...

Пълно е с тая измет по улиците на тая държава, ами дано Господ си свърши работата, защото съдебната ни система я няма ...
Гост  - re: re: re:   |2014-04-30
в.Всички са били виновни,кой по-малко,кой повече .Всеки с нещо е допринесъл да се почне и да се стигне до това.,,Да бе мирно седяло....,, [/quote]

Какви са тези бабини диветини и народни поговорки, които нямат нищо общо със случая... а колко невинни умират, заради идиоти по улиците и пътищата. Или дай да си седим само у нас, по твоята логика?!

Вчера стана ясна присъдата на прокурорския син, които преди 3 години уби на място двойка момче и момиче на бул. България, защото участвал в гонка и поради високата скорост, изпуснал волана. И му дадоха 3 год условно и 3 год без книжка, защото баща му бил прокурор.

Къде живеем, питам АЗ, КЪДЕ?!?!?
Сега и този убиец ще го осъдят на 3 год
затвор и утре ще се нареди до мен в магазина за хляб!
Не е реално просто!!!
И как така всички са виновни, какво е това съседа, приятелката и т.н виновни са тоя непълнолетен боклук и останалите с него! И защо само него съдят, приятелчетата му се оттърваха, какво е ясно, е практика в тази държава!

Ангел   |2014-04-28
На едно място четох, че жена гледала през балкона 5 минути. Много съм възмотен , за едно обаждане трябват секунди, да се е развикала, както и неговата приятелка, какво е правила през цялото време.
Гост  - re: re:   |2014-04-28
ГОСТ писа:
[quote=Гост]ти с какво си по различна щом в главата ти е само отмъщение и то ако е възможно да е пак убийство


С това, че не убивам невинни по улиците, а искам справедливост и нормално общество, в което НЯМА УбИЙЦИ![/quote] Ами то всички искаме да няма убити невинни,ама случая не е такъв.Всички са били виновни,кой по-малко,кой повече .Всеки с нещо е допринесъл да се почне и да се стигне до това.,,Да бе мирно седяло....,,
gost   |2014-04-28
Знаеш ли кой съм аз бе??? това е обръщението на Мишел към Миро.Мирослав дай да си стиснем ръцете да не вършим глупости и двамата сме пили Мишел удря Миро, и всички знаят какво се случва . Не оправдавам Миро и другите за сбиването да защитят Миро. Не е трябвало да се случи най лошото. Това е голяма трагедия за всички близки.
ГОСТ  - re:   |2014-04-25
Гост писа:
ти с какво си по различна щом в главата ти е само отмъщение и то ако е възможно да е пак убийство


С това, че не убивам невинни по улиците, а искам справедливост и нормално общество, в което НЯМА УбИЙЦИ!
ГОСТ  - re:   |2014-04-25
Гост писа:
А виж сега какво ще ти кажа аз И у вас да те нападнат да те убиват,но убиеш нападателя си пак ще бъдеш убиец и ще те съдят за убийство.Така,че има значение защо и как е станало,,дали на сън,,дали случайно или с желание да го направиш,а не просто да казваш този е убит значи другия е лошия


Абе ей, убийството си е убийство, нашата държава е тъпа. В щатите, ако ми влезеш в къщата, имам право да е убия без да ми мигне окото и НИКОЙ няма да ме съди!!! Защото ти работа в моята собственост нямаш и тя е неприкосновена.
А какво остава да си пиян и да носиш оръжие по улиците! Много ясно, че заслужава смърт, бавна и мъчителна!

Или дайте доброто да му мислим на тоя убиец всички, а?!!!!

Той нали Мишел утре-други ден ще излезе от гроба, какво толкова!
Гост   |2014-04-22
А виж сега какво ще ти кажа аз И у вас да те нападнат да те убиват,но убиеш нападателя си пак ще бъдеш убиец и ще те съдят за убийство.Така,че има значение защо и как е станало,,дали на сън,,дали случайно или с желание да го направиш,а не просто да казваш този е убит значи другия е лошия
Гост   |2014-04-21
ти с какво си по различна щом в главата ти е само отмъщение и то ако е възможно да е пак убийство
Гост  - re: re: re:   |2014-04-17
Гост писа:


А ти беше ли на погребението да видиш на какво приличаше Мишел - с разбита уста, избити зъби и лице в засyхнала кръв и синини?

Аз,дори не съм от вашия град.И нещо грешно си ме разбрала, но както виждам това е съвсем нормално за теб-да мислиш повърхностно и ограничено.Но щом си мислиш,че съм под влиянието на някакви филми,ще се опитам да ти дам пример с тях.Исках да кажа,че като изгледаш само края на филма и любимият ти артист умира,как разбра дали е играл добрия или лошия точно в този филм или няма значение ,нали ти е любим,а и си го гледала,че играе все добрия значи и сега е така На мен също ми е много мъчно,за случилото се с приятеля ви ,никой не трябва да си отива от този свят по нелепи причини Сигурен съм,че семейството му и вие страдате.Но аз не го познавам не познавам и другото момче затова като страничен и безпристрастен наблюдател имам съмнения относно това как се е стигнало до там.А както виждам от това,че си срещала и други подобни коментари значи и други мислят като мен.Имам един въпрос към теб.Всичките тези травми,които изброяваш плюс пробожданията само Мирослав ли ги е извършил Доколкото знам не е чак толкова силен физически.Но искам да не оставаш с грешни впечатления,за мен станалото е една голяма трагедия,която се надявам в бъдеще да не се случва на никого.

Интересно ... даже доста! А кой ти каза, че Мишел бил наркоман? И наркоманите плащали да се мълчи за него? Нали си безпристрастен, нали не познаваш никой?
Нали търсиш истината - нека ти го кажа така, а ти как ще го разбереш е твой проблем - едно момче е мъртво, защото друго го уби! УБИ!

И след като го намушка, го приби на земята. Какво значение има ИЗРОДА колко е силен, когато рита някой, който леши на земята и агонизира?!

Чета глупости, че било самоотбрана, било защита, изрода бил без баща, страх го е и т.н WTF няма извинение за убийство! И насъм да е ходил, пак е убил някой, проумей го това! И стига си търсил под мухата слон ...

Нищо не оправдава убиеца, дано изгние в затвора!
Но тъй като съм сигурна, че ще му дадат малко годинки, желая да го убие някой него в затвора...


Гост  - re: re:   |2014-04-17


А ти беше ли на погребението да видиш на какво приличаше Мишел - с разбита уста, избити зъби и лице в засyхнала кръв и синини?

Аз,дори не съм от вашия град.И нещо грешно си ме разбрала, но както виждам това е съвсем нормално за теб-да мислиш повърхностно и ограничено.Но щом си мислиш,че съм под влиянието на някакви филми,ще се опитам да ти дам пример с тях.Исках да кажа,че като изгледаш само края на филма и любимият ти артист умира,как разбра дали е играл добрия или лошия точно в този филм или няма значение ,нали ти е любим,а и си го гледала,че играе все добрия значи и сега е така На мен също ми е много мъчно,за случилото се с приятеля ви ,никой не трябва да си отива от този свят по нелепи причини Сигурен съм,че семейството му и вие страдате.Но аз не го познавам не познавам и другото момче затова като страничен и безпристрастен наблюдател имам съмнения относно това как се е стигнало до там.А както виждам от това,че си срещала и други подобни коментари значи и други мислят като мен.Имам един въпрос към теб.Всичките тези травми,които изброяваш плюс пробожданията само Мирослав ли ги е извършил Доколкото знам не е чак толкова силен физически.Но искам да не оставаш с грешни впечатления,за мен станалото е една голяма трагедия,която се надявам в бъдеще да не се случва на никого.
Гост   |2014-04-16
ужасна трагедия
Мария  - re:   |2014-04-16
Гост писа:
ти там ли беше ,че видя кой кого е ритал ,кога го е ритал ,дали и двамата не са били въоръжени ,и дали някой приятел като теб не е прибрал другото оръжие, Аз не оправдавам никого ,а виждам една едностранно представена история без доказани факти .Можеш да си плюеш колкото си искаш ,но неможеш да ми налагаш твоето мнение.Аз също неискам такива като теб ,за които справедливо е само тяхното.


А ти беше ли на погребението да видиш на какво приличаше Мишел - с разбита уста, избити зъби и лице в засyхнала кръв и синини?
А? - беше ли? Беше ли да видиш безкрайно многото хора, които плачеха за това невинно мимчето, което си отиде по такъв жесток начин? Или да видиш бащата, който погреба единствения си син на 20-год? Половин живот ще живее от тук нататак този човек, ако това въобще е живот... ами бабата, която го отгледа и даваше живота си за внучето?

Прител на Мишел е взел неговото оръжие - ало, турските сериали и холивудските екшъни, за втори път ти казвам - инвестирай си времето в нещо полезно!

Тези, които бяха на местопрестъплението, се опитваха отчаяно да спасят Мишел, а момичето беше в шок. Ти тоя птичи мозък за нищо не го ползваш - как ще ти умира приятеля, с който си израснал, в ръцете и ти ще криеш оръжие... и не само ти - 15 други с теб, докато всичките съседи са по терасите и гледат, а сотаналите тичат насам + полиция и бърза помощ...
А свидетелите на убиеца това ли казаха, а - някой скрил оръжието на Мишел?! Даже не знам как може да си толкова прост/а - приятел ли си, роднина ли си на тоя изрод, не знам, но ужасно много си личи, че имате някаква връзка.
Средно статистическия обективен човек никога не би написал такава безсмислена помия!

И тъпите ти коментари ги чета на няколко места - сериозно - толкова ли си нямаш друга работа, ами зашитаваш убиици? Погледни малко след носа си и осъзнай, че твоя Мирослав уби човек, ВЕДНЪЖ УБИЕЦ - ЦЯЛ ЖИВОТ УБИЕЦ.

Утре може да си ти или твоите деца!
Алекс  - re:   |2014-04-16
Гост писа:
ти там ли беше ,че видя кой кого е ритал ,кога го е ритал ,дали и двамата не са били въоръжени ,и дали някой приятел като теб не е прибрал другото оръжие, Аз не оправдавам никого ,а виждам една едностранно представена история без доказани факти .Можеш да си плюеш колкото си искаш ,но неможеш да ми налагаш твоето мнение.Аз също неискам такива като теб ,за които справедливо е само тяхното.


А аз дали мога да те науча, че НЕ МОЖЕ са две отделни думи, за разлика от неграмотен?
Гост   |2014-04-15
ти там ли беше ,че видя кой кого е ритал ,кога го е ритал ,дали и двамата не са били въоръжени ,и дали някой приятел като теб не е прибрал другото оръжие, Аз не оправдавам никого ,а виждам една едностранно представена история без доказани факти .Можеш да си плюеш колкото си искаш ,но неможеш да ми налагаш твоето мнение.Аз също неискам такива като теб ,за които справедливо е само тяхното.
Мария  - re: re: re   |2014-04-15
Гост писа:
[quote=Мария][quote=Гост][quote=Мария]

Последното, което разбрах аз, е че Марковски и СИЕ си намират хора, които в онлайн пространството да защитават проклетия изрод!!! Колко още по-долу могат да паднат?

ами поограмотих се за разлика от теб и разбрах че Мишел е предизвикал Мирослав който е искал да си стиснат ръцете,но Мешел също е бил пиян и понеже е по-голям ,,по-умен,, по-силен и по -пиян е решил да си решат проблема с бой
Мирослав най-вероятно е извадил ножката за да го сплаши и откаже ,но бой е имало и как е станало нараняването нито вие знаете нито аз.Неграмотника си ти.И ако нестоиш от страната на Мишел ,а го играеш независим ще се съгласиш,че и неволно нараняване е възможно

Iдиот, какво е това "неволно нараняване", при което умира 19-год момче!A? Дали неволно да не наранят твоя син, да ти видя птичия мозък дали още ще разсуждава така?

По-голяма простотия не бях чувала! Каквото и да е станало между тях, резултата е на лице. Не ме интересува какво са си казали и кой как е погледнал другия, не може НИКОЙ ДА ПОСЯГА НА ЖИВОТА НА ДРУГ!
Ние животни ли сме или какво? Това общество ли е -
едно момче си отде от този свят, защото един ИЗРОД го прободе в сърцето, а след това го рита и удря, докато е на земята...


Плюя на теб и на всички като теб, който защитават един убиец, търсейки безсмислени причини да му оправдаят поведението!

Такива хора не ни трябват в обществото, нито като теб, нито като малкия боклук.

Измет!


[/quote]
Гост   |2014-04-14
O,петиция,браво .Но защо чак сега защо ,чак сега се активирахта.Такива неща се случват от много, много отдавна.Защо,чак когато нещо лично ви засегне тогава обръщате внимание и търсите някаква справедливост.Ако не постигнете вашите лични искания,дали ще продължите да се борите за чуждите за напред или това е само поредният пополизъм
Гост  - re: re   |2014-04-14
Мария писа:
[quote=Гост][quote=Мария]

Последното, което разбрах аз, е че Марковски и СИЕ си намират хора, които в онлайн пространството да защитават проклетия изрод!!! Колко още по-долу могат да паднат?


ами поограмотих се за разлика от теб и разбрах че Мишел е предизвикал Мирослав който е искал да си стиснат ръцете,но Мешел също е бил пиян и понеже е по-голям ,,по-умен,, по-силен и по -пиян е решил да си решат проблема с бой
Мирослав най-вероятно е извадил ножката за да го сплаши и откаже ,но бой е имало и как е станало нараняването нито вие знаете нито аз.Неграмотника си ти.И ако нестоиш от страната на Мишел ,а го играеш независим ще се съгласиш,че и неволно нараняване е възможно
Мария  - re: re: re:   |2014-04-14
Гост писа:
[quote=Мария]

Последното, което разбрах аз, е че Марковски и СИЕ си намират хора, които в онлайн пространството да защитават проклетия изрод!!! Колко още по-долу могат да паднат?


И аз разбрах, че наркодиларите ви плащат за да не се коментира Мишел ,като наркопласьор ,но не го коментирах . Непознавам никакъв Марковски ,но съм чувал за приятеля
ви. Това че много от вас незнаят с какво се е занимавал ,но сачувстват на съдбата му не е оправдание да сте толкова крайни в изказванията си.приемете ,че стават и нещастни случаи и това е един от тях[/quote]

На това ли му казваш ти НЕЩАСТЕН СЛУЧАЙ?!!! Малоумщината няма граници - как ще намушкаш някой в сърцето и някой ще каже, че е нещастен случай!
Ти с акъла на колко годишен и си на кой свят живееш?
Или нещастен е защото проклетия ИЗРОД е непълнолетен и в 18ч. е вече пиян, с нож!
Глупости са това за Мишел и не знам как не те е срам да му петниш паметта!

Вместо да защитаваш убийците в интернет, използвай това време да се ограмотиш малко. Тогава може коментарите ти да имат малко по-вече тежест! Аман от неграмотници!
Гост   |2014-04-10
я не се правете на ,,света вода ненапита,,,че не сте агресивни и следвате някакви си ценности всички сте с такова ,,самочувствие,, и дума неможе да ви се каже,камо ли някой да ви засегне егото и вие да не скочите на бой.И сега си личи колко сте агресивни и сте готови да линчувате всеки който засегне интересите ви .Дори не чакате да се разкрият някакви подробности около случая. За вас така е било , така е станало и т. н.Казвате си желанията за присъда и който не е съгласен е ,,платен,,.Не съм като вас но това не ме прави несправедлив.,
.
Гост  - re: re:   |2014-04-10
Мария писа:


Последното, което разбрах аз, е че Марковски и СИЕ си намират хора, които в онлайн пространството да защитават проклетия изрод!!! Колко още по-долу могат да паднат?


И аз разбрах, че наркодиларите ви плащат за да не се коментира Мишел ,като наркопласьор ,но не го коментирах . Непознавам никакъв Марковски ,но съм чувал за приятеля
ви. Това че много от вас незнаят с какво се е занимавал ,но сачувстват на съдбата му не е оправдание да сте толкова крайни в изказванията си.приемете ,че стават и нещастни случаи и това е един от тях
Мария  - re:   |2014-04-10
Гост писа:
Някой наистина не знае ,че свада т.е. караница е имало и това го твърдят свидетелите никой не е тръгнал да дупчи никого просто ей така ,а се е защитавал от пияния Мишел .Май си измисляте някакъв филм ами и чак така го защитавате сякаш сте го гледали.Айде по -полека.Утре някой ще те предизвика и тебе на бои и дори да нямаш нож да се защитиш ще си намериш камък ще го метнеш ще го удариш той ще умре ще ти харесали заради това,че си защитил живота си да те наричат убиец,а и да те съдят.Внимавайте какви закони си пожелавате.


Абе ти чуваш ли се какви глупости говориш?! Камъни, агресия, провокация, на такива като теб мястото им е или в затвора или в психиатрията!!!
И мен много хора са ме провокирали, но имам възпитание и ценности!Не съм надупчила никой, даже и през ум не ми е минало!
Съвет: ходи се прегледай да те освидетелстват!!!

Последното, което разбрах аз, е че Марковски и СИЕ си намират хора, които в онлайн пространството да защитават проклетия изрод!!! Колко още по-долу могат да паднат?
Гост   |2014-04-10
zashto sudut ne razgledat minaloto (dosietata) i na mishel i na miroslav i togava da vidim kvo shte kaje markovski i enchev ili sh izmislqt pak porednata luja samo za da se onevinat miroslav. Zasht kato miroslav nqmal pari si naemat advokat ne edin, a dvama kato edinqt (markovski) e edin ot n ai- dbrite v bulgariq zashto "momchence" kato e bil 40 kg s mokri drehi ima snimki ot fitnesi i nasam natam mejduvremenno s tova nqmat pari. Kudeto i da otide miroslav shte ima vuzmezdie zashtoto novinite burzo se razglasqt i v pleven v zatvora go chakat ako ne go vkarat kudeto i da otide se nqkoi sh mu udari noja i na nego.
Гост   |2014-04-10
и да промените закона сега той ще бъде съден по този никой ли не ви го каза
Гост   |2014-04-10
Някой наистина не знае ,че свада т.е. караница е имало и това го твърдят свидетелите никой не е тръгнал да дупчи никого просто ей така ,а се е защитавал от пияния Мишел .Май си измисляте някакъв филм ами и чак така го защитавате сякаш сте го гледали.Айде по -полека.Утре някой ще те предизвика и тебе на бои и дори да нямаш нож да се защитиш ще си намериш камък ще го метнеш ще го удариш той ще умре ще ти харесали заради това,че си защитил живота си да те наричат убиец,а и да те съдят.Внимавайте какви закони си пожелавате.
гост  - re:   |2014-04-10
Гост писа:
мисля че едва ли става въпрос в този случай за ,,хладнокръвно убийство,,разбирам че мъката ви е голяма и затова искате голяма присъда но доколкото знам става въпрос за инцидент при свада а не за замислено
предварително убийство без повод пресилвате нещата и заблуждавате хората само и само да постигнете вашата ,,справедливост,,

С вашите камъни-по ваштра кратуна.
Същата справедливост да изпитате и вие!
гост  - re: пожелавам ти същата свада със същия край   |2014-04-10
Гост писа:
мисля че едва ли става въпрос в този случай за ,,хладнокръвно убийство,,разбирам че мъката ви е голяма и затова искате голяма присъда но доколкото знам става въпрос за инцидент при свада а не за замислено
предварително убийство без повод пресилвате нещата и заблуждавате хората само и само да постигнете вашата ,,справедливост,,


За всеки нормален човек-свада-това е караница. Хайде поосведомете се, че явно не ви е достигнало знание по случая. Кой нормален човек вади нож и многократно наръгва човек по пътеката, който не му е симпатичен или не му е направил път? Само някой ,който се ражда изрод, и единственатра цел на окачния му живот е да упражнява насилие. Убиецут се ражда убиец, и си остава такъв цял живот. Това е начин на мислене, и окуражаване от долната правосъдна система.
Ако все още държите на обикновена свада, пожелавам ви да изживеете същото, с вашите деца, за да сте по-обективни следващия път. Но човек ,който мисли като вас, е способен на същото.

Natalia  - re:   |2014-04-10
Гост писа:
а знаете ли защо е носел нож убиеца ?! защото миналата година е пребит на улицата от трима по-големи , не е подал жалба, не се е оплакал, загубил е баща си ....чувствал е някаква защита от ножа в джоба си ....парите, които са събирани са образованието му са отишли за Марковски,и да попитам - защо и убиеца и убития са били пияни ? кой е продал алкохола на компанията на убиеца - 16 годишните?! защо се носи слуха, че е станала случката още по-рано от обявеното, и е лежал Мишел един час в кръвта си ?! много въпроси излизат с всеки изминал ден ...много въпроси ...ние всички сме виновни и трябва да даваме отговори пред съвестта си ...


Тук излиза само въпроса:
Ти колко трябва да си зле, за да го напишеш това?
Natalia   |2014-04-10
Много подозително как почти всички коментари под тази статия са в защита на убиеца!!! Да не би и на Вас някой да ви плаща? Не ви е срам! Мишел не е лежал часове преди това в кръв - какви са тези малоумщини! Инцидент - а ако стане с твоето дете пак ли така ще му кажеш, а? Айде да не ти го пожелавам, че взеха много млади хора да си отиват без причина!Мирослав бил пребит преди време - WTF? А момчето, което той преби преди време и лежа в болница?Малкия убиец вече има повдигнато обвинение за това.. и какви са тези глупости за ножа!

Отвръщавам се от неадекватните ви коментари!
emiliya  - ubiistvoto na mishel   |2014-04-09
v nichie semeistvo li v bg niama drama vsledstvie na prinoditelna smurt?zasto nikoi ne se zamisli za tova? kakva tolerantnost bihme iskali za ubiicite na decata si da ne dava gospod nikomu!vsichki deca ot kvartala se strahuvaha ot miroslav!smozastita bilo-gluposti!za da nosi v djoba si noj, znachi vse pak e smiatal da go izpolzuva edin den.na advokata na miroslav mu e lesno da rastiaga lukumi i ligavi frazi,nali si poluchava parite!nego ne go egrija za tova koi e vinoven naistina , ta nali mu eplateno da oturve ot pandiza oste edin prestupnik.zamislete se hora ,nie vuzrastnite sme se ostavili bez duh za borba !hvala na tezi deca ,koito se boriat za spravedlivost v nashata omerzena i nestastna durjavichka!
Гост   |2014-04-08
а знаете ли защо е носел нож убиеца ?! защото миналата година е пребит на улицата от трима по-големи , не е подал жалба, не се е оплакал, загубил е баща си ....чувствал е някаква защита от ножа в джоба си ....парите, които са събирани са образованието му са отишли за Марковски,и да попитам - защо и убиеца и убития са били пияни ? кой е продал алкохола на компанията на убиеца - 16 годишните?! защо се носи слуха, че е станала случката още по-рано от обявеното, и е лежал Мишел един час в кръвта си ?! много въпроси излизат с всеки изминал ден ...много въпроси ...ние всички сме виновни и трябва да даваме отговори пред съвестта си ...
Гост   |2014-04-08
Да бе , без да е замислено някой ей така от нищото ще се появи и ще те наръчка :@ Говорите глупости,дно изгние този лайнар
Гост   |2014-04-08
мисля че едва ли става въпрос в този случай за ,,хладнокръвно убийство,,разбирам че мъката ви е голяма и затова искате голяма присъда но доколкото знам става въпрос за инцидент при свада а не за замислено
предварително убийство без повод пресилвате нещата и заблуждавате хората само и само да постигнете вашата ,,справедливост,,
Гост   |2014-04-08
идеята ви е добра но едва ли точно това дете е виновния за спокойното ни ходене по улиците има достатъчно луди ,наркомани и пияни шофьори които извършват отдавна хиляди убийства но никой не ги прибира дори не можеш да ги осъдиш защото били невменяеми А случаят който ви е засегнал най-вероятно е просто инцидент едва ли се касае за масов убиец
JeliaZz   |2014-04-08
http://www.peticiq.com/82665
ТВОЕТО МНЕНИЕ
Име:
Email:
 
Заглавие:
UBBCode:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:D:):(:0:shock::confused:8):lol::x:P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink::!::?::idea::arrow:
 

!joomlacomment 4.0 Copyright (C) 2009 Compojoom.com . All rights reserved."

Последно променен на Сряда, 09 Април 2014 12:52