Начало Топ тема Убийството на Мишел Отложиха за днес искането за постоянно задържане на Мирослав
23 Март 2019 г., Събота
НОВИНИ
Фен зона
Валути
РЕКЛАМА
Отложиха за днес искането за постоянно задържане на Мирослав Печат Е-мейл
( 1 Глас )
Топ тема - Убийството на Мишел
Написано от Ивета ДИМИТРОВА   
Сряда, 02 Април 2014 08:23
temida4 От Окръжна прокуратура - Плевен информираха вчера в края на деня, че искането за постоянна мярка „задържане под стража” за Мирослав Димитров, обвинен в убийството на 19-годишния Мишел Коцев, обявено първоначално за следобеда на 1 април, все още не е внесено в съда. Мярката задържане под стража за 72 часа, която е наложена в момента на обвиняемия, изтича днес следобед, така че внасянето на искане по Досъдебно производство  65/2014г. за вземане на постоянна мярка за неотклонение “задържане под стража” в Окръжен Съд - гр. Плевен, трябва да стане преди тя да е изтекла.
В разговор с пресаташето на Окръжен съд - Плевен, Красимир Петракиев, разбрахме, че искането за промяна на мярката ще бъде разгледано веднага, дори ако това се беше случило вчера след изтичането на работния ден, тъй като има дежурни съдии, които биха се заели със случая.
Няма информация точно в колко часа ще бъде внесено искането от Прокуратурата, но обвиняемият и неговите защитници трябва да присъстват на разглеждането на мярката.


Харесвате тази статия! Харесайте и страницата на “Посредник” във Фейсбук, където е публикувана
МНЕНИЯ ПО ТЕМАТА
Гост   |2014-04-02
Или защото има връзки?Замина на хората детето,а тия гледат тоя как да го покрият и да мине метър.Целия град е потресен,всички се оглеждат като излизат,хората се тревожат за децата си,а общината нехае.Стига вече с тези убииства!!!Незнам дали е вярно но чух че Мишел е бил един на майка.Замислете се вие какво й е на тази жена.
Гост   |2014-04-01
защото е на 17 ли?
ТВОЕТО МНЕНИЕ
Име:
Email:
 
Заглавие:
UBBCode:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:D:):(:0:shock::confused:8):lol::x:P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink::!::?::idea::arrow:
 

!joomlacomment 4.0 Copyright (C) 2009 Compojoom.com . All rights reserved."

Последно променен на Четвъртък, 03 Април 2014 11:25