Начало Топ тема Протест в Телиш Румен Петков: В кампания от слухове и манипулации намекват, че аз съм извадил тефтерчето на цар Киро
19 Юли 2019 г., Петък
НОВИНИ
Фен зона
РЕКЛАМА
Румен Петков: В кампания от слухове и манипулации намекват, че аз съм извадил тефтерчето на цар Киро Печат Е-мейл
( 1 Глас )
Общество - Политика
Написано от Деница КИТАНОВА   
Четвъртък, 23 Януари 2014 11:12
Както казах още в деня, в който бе тиражирана тази гнусна лъжа за среща между Георги Първанов, Бойко Борисов и моя милост, заяви Румен Петков пред журналисти в Плевен, много се съмнявам, че някой може да извади такъв запис, в това число и монтиран. Първо, защото такава среща не е имало и всички твърдения, че някой разполага с такива записи, са кухи. Второ - изрично подчертах, че влизаме на един етап на слухове, на клетви, на създаване на напрежение и на безсрамни лъжи. Това твърдение цели да внуши, че, видите ли, Георги Първанов и Румен Петков работят срещу БСП, обслужвайки Бойко Борисов. То звучи със същия успех и от устата на лидерите на БСП. Не казвам, че те непременно са участници в тази война, защото аз не мисля, че има почва в българското общество, че да се видиш с Борисов е едва ли не притеснение. Това е част от стремежа на една медийна империя.
Стана ясно, че Румен Петков ще заведе иск в съда срещу въпросния вестник и се надява съдът да подходи встрани от неразумното и несериозно обяснение, че “Абе, аз чух един запис, ама този, който ми го пусна, отказва да ми го даде”, както заяви вчера Кристина Патрашкова. Румен Петков смята, че това обяснение подхожда на автора си. Много се надявам журналистическата гилдия и Съюзът на българските журналисти да вземат ясна позиция по въпроса, защото е очевидно, че в случая вестника и госпожата се използват като инструмент за лъжа и манипулиране на обществото. Мисля, че и журналистическата етика, и човешката етика предполагат гилдията да каже ясно, че подобно поведение няма място в демократичните средства за масова информация.
Румен Петков заяви, че стойността от иска ще бъде дарена на младежки дом или на младежките футболни клубове в плевенския регион.
В началото сме на грозна поредица от лъжи и клевети, повтори той и даде пример с това, че “в един регионален вестник са извадили някакво тефтерче на Кирил Рашков”. Внушението е, че аз съм извадил тефтерчето. Разбирам страха и паниката в партийното ръководство, но не разбирам средствата за масова информация, щом в България лъжата е нещо, което може да бъде показано там, каза социалистът.
Румен Петков коментира и ултиматума към АБВ. Ние имаме народен представител от КБ, който обяви, че е депутат от партията на Николай Бареков. Това очевидно не безпокои парламентарното ръководство, изтъкна той. Ние сме от една страна с ПП “Атака” от друга страна - с Николай Бареков, но не го казваме на обществото. Безпокои обаче стремежът ни да дадем на разочарованите от партийното ръководство, защото то излъга за “Белене”, за плоския данък - да има къде да гласуват вляво и да достигнем една убедителна победа на левицата в България, да изпратим максимален брой евродепутати в следващия мандат. Не разбирам защо се демонстрира такава паника пред обществото и защо се работи с терминологичен апарат, който е останал в 90-те. Румен Петков потвърди, че е член на беленската организация и мотивите си да се премести там, както и тези да подаде оставка като областен председател на БСП - Плевен. “За  мен Белене е кауза. Мисля, че и аз съм част от тази лъжа,  ходих да убеждавам хората за референдума. Знаете, че гласувах в Белене на референдума. След като убеждавах целия регион да участва в различни кампании в страната, че Белене е приоритет на приоритетите”. Той каза, че се чувства задължен към организацията в Белене и в този момент иска да знаят, че има човек, който е с тях.
Напуснах поста, тъй като не мисля, че е редно да оглавявам областната структура и да работя за друга листа.
Петков обаче не смята, че може да бъде изключен от беленската организация, тъй като “там членуват 100% излъгани хора”.


Харесвате тази статия! Харесайте и страницата на “Посредник” във Фейсбук, където е публикувана
МНЕНИЯ ПО ТЕМАТА
Гост   |2014-01-23
Давай,Румба!Набий кофата на Станишев и предизвикай старта на АЕЦ Белене.А и с Бойко да се прегърнеш,няма лошо.По-добре българи с българи да се разберат и да бъде навряна в кучи гъз тази турска паплач от ДПС.
Гост   |2014-01-23
Всички знаем кой е човека на Цар Киро в Плевен - има ги на запис, така че спокойно, знаем, че не си ти, Румба
ТВОЕТО МНЕНИЕ
Име:
Email:
 
Заглавие:
UBBCode:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:D:):(:0:shock::confused:8):lol::x:P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink::!::?::idea::arrow:
 

!joomlacomment 4.0 Copyright (C) 2009 Compojoom.com . All rights reserved."

Последно променен на Четвъртък, 23 Януари 2014 22:39