Начало Топ тема Обновяване на центъра на Плевен Общината търси изпълнител за втория етап от ремонта на центъра
21 Ноември 2019 г., Четвъртък
НОВИНИ
Фен зона
РЕКЛАМА
Общината търси изпълнител за втория етап от ремонта на центъра Печат Е-мейл
( 1 Глас )
Топ тема - Обновяване на центъра на Плевен
Написано от Иванка ВАТЕВА   
Вторник, 09 Септември 2014 08:24
Peesht-fontan Обявление за обществена поръчка публикува Община Плевен в регистъра на Агенцията по обществени поръчки (АОП). Решението е с дата 8 септември. Поръчката е с предмет ”Обновяване и модернизация на физическата среда, чрез реконструкция на централната пешеходна зона на гр. Плевен - ІІ етап, допълнителни обекти „Водни огледала” и „Пеещ фонтан”” по проект “Обновяване и модернизация на физическата среда, чрез реконструкция на централната пешеходна зона на град Плевен”. Общата максимална стойност на обществената поръчка е до 779 199.03 лв., без ДДС, като за обект „Водни огледала” - до 416 287.87 лв., без ДДС, а за обект „Пеещ фонтан” - до 362 911.16 лв., без ДДС. Финансирането ще бъде осъществено от Оперативна програма „Регионално развитие” 2007-2013 г. в рамките на цитирания проект, който е съфинансиран от Европейския съюз, чрез Европейския фонд за регионално развитие, от държавния бюджет на Република България и собствен принос на Община Плевен.
С цел да се осигури максимална публичност и за да се постигнат най-добрите за възложителя условия, обществената поръчка се възлага като открита процедура по опростени правила, предвидената в ЗОП, съгласно чл.14, ал.3, т.1, пише в решението, подписано от кмета, проф. Димитър Стойков.
Ето какво е посочено в описанието на общото количество дейности. Обект „Водни огледала” е с обща площ 1 408 кв.м. Очакваните резултати са: Основно ремонтирани водни съоръжения с площ 259 кв.м.; Озеленени площи - 273 кв.м.; Полагане на декинг -
158,5 кв.м.; Рехабилитирана пешеходна зона - 717.5 кв.м.; Ремонтирана машинна зала; Изградена нова система ефекти, посредством съвременни енергоефективни решения за водна и светлинна архитектура; Намалени разходи за вода и електричество и въвеждане на нови стандарти; Създадена екологична и комфортна околна среда
.
За обект „Пеещ фонтан” общата площ е 1 253 кв.м. След ремонта трябва да има 405 кв.м озеленени площи, основно ремонтирани водни съоръжения - 98.5 кв.м.; Рехабилитирана пешеходна зона - 749,5 кв.м.; Санирано машинно помещение; Изградена нова система ефекти, посредством съвременни енергоефективни решения за водна и светлинна архитектура; Намалени разходи за вода и електричество и въвеждане на нови стандарти, създадена екологична и комфортна околна среда.
Ценовата оферта не може да надвишава прогнозната стойност на поръчката, посочена по-горе като максимална. По поръчката няма обособени позиции и няма да се приемат варианти. Участникът задължително декларира обстоятелството дали ще използва или не подизпълнители.
Офертите ще бъдат отворени на 14 октомври. Критерий за оценка е най-ниската цена.
Крайният срок за изпълнение на ремонта е 30 септември 2015 г.


Харесвате тази статия! Харесайте и страницата на “Посредник” във Фейсбук, където е публикувана
МНЕНИЯ ПО ТЕМАТА
ТВОЕТО МНЕНИЕ
Име:
Email:
 
Заглавие:
UBBCode:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:D:):(:0:shock::confused:8):lol::x:P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink::!::?::idea::arrow:
 

!joomlacomment 4.0 Copyright (C) 2009 Compojoom.com . All rights reserved."

Последно променен на Сряда, 10 Септември 2014 08:49