Начало Топ тема Новите тролеи Монтират стойките за електронните табла по спирките
21 Септември 2019 г., Събота
НОВИНИ
Фен зона
РЕКЛАМА
Монтират стойките за електронните табла по спирките Печат Е-мейл
( 1 Глас )
Топ тема - Новите тролеи
Написано от "Посредник"   
Четвъртък, 13 Ноември 2014 14:17
stoika Както вече сме ви информирали, 65 електронни информационни табла ще бъдат монтирани на основни тролейбусни спирки в Плевен. Таблата са включени в компонент "Система за управление и контрол на масовия градски обществен транспорт" от проекта "Интегриран градски транспорт на Плевен", който е на обща стойност 23.3 млн. лв. Вече започна монтирането на пилони за таблата в района на жк „Дружба", видя „Посредник". Очакваме скоро работата по тях да приключи, защото разкопаването започна преди повече от месец и всеки ден в редакцията се обаждат граждани, недоволни от грозната гледка и разнасянето на кал.
По-голяма част от новите табла ще се захранят от съществуващи табла за улично осветление и за светофарни уредби, общинска собственост.


Харесвате тази статия! Харесайте и страницата на “Посредник” във Фейсбук, където е публикувана
МНЕНИЯ ПО ТЕМАТА
neremiev   |2014-11-14
И на "Сторгозия" има вече монтирани. Много добре си работят хората. Само Астор може да ги направи без да се разкопава.
ядосан   |2014-11-14
Вяврно е, че по-бавно се действа, но сигурно има причина. По-добре да се действа, отколкото да се не действа, както преди. Много е хубаво, че ще има такива нови табели. Тука някакъв, явно политическо лице, се мъчи да осере хубавата новина. И въобще това политиците толкова не се радвате на хубавото, което се случва, толкова каляте по всичко и го обезличавате, ето сега се опитвате да атакувате и тази добра новина, че човек се чуди как си мислите тогава, че ще ви избират хората, като в името на джоба си и партийните си интереси сте готови и майка си да продадете. Вие не искате Плевен да се развива, а да цуцате, и коментара ти го потвърждава. Казвай от коя партия си, цървуле!Скоро ще изхвърлим всички политици на бунището, защото сте боклуци и не правите нищо, а и малкото направено гледате да осерете. Ти вероятно не слизаш и от колата, така че няма да позлваш модернизацията.Галош прост и тъп. А преди като беше разкопано? Градът като беше целия в дупки, в Индустриална зона бяха кратери, мръсотия и нищо, нищо? Кайлъка беше тъмен, Градската градина бе тоалетна, помниш ли? Тъпак такъв. Сега се действа, действа яко, не се излагай. Иначе и аз апелирам към по-бързо поставяне на табелите, но не това е проблема и ти го знаеш - ще намериш за друго за какво да се заядеш, ЗАЩОТО ТАКАВА ТИ Е ПОЛИТИЧЕСКАТА ПОРЪЧКА.
Гост   |2014-11-14
Модернизация, браво. ИО ние да бъдем като хората
Гост   |2014-11-14
Прави ли ви впечатление, че последниуте два коментара са на един и същ човек и са едни и същи? Ясно е, че искаш някак да охулиш добрата новина за поставянето на електронни табели. Просто направо си кажи, че завиждаш за напредъка на Плевен и си кажи от коя партия си. Толкова си жалък и прозрачен. Сещай се, че няма как да освиниш хубавите новини, колкото и да се опитваш.
Гост   |2014-11-13
В столицата по проект трябва да бъдат поставени 10 (десет) пъти повече електронни табла, отколкото в Плевен. За няколко месеца почти всички са вече инсталирани. Ако тук имаше толкова спирки, при това темпо, с което се работи, за 3-4 години едва ли щяха да са готови. Вярно е, че в провинцията никой не бърза за никъде, в това число и при изпълнението на проекти, но хайде нека не изхождаме от презумпцията, че тук всички ядат доматите с колците и подобни "високотехнологични" системи се изграждат бавно и трудно, та като искаме да ни е хубаво - да търпим! Ако ще и цяла година да е. Ето, това е вече повинциалният манталитет, за който някои споменават тук някои читатели.
Гост   |2014-11-13
Вярно е, че, за да се монтират новите табла трябва да се разкопае първо. Но това разкопаване продължава не месец, както в статията е написано, а над два! В София за максимум 2-3 дни монтирането на един пилон, заедно с окабеляването и самото електронно табло, са напълно завършени и не личи, че е разкопавано - казвам го като очевдиeц!!! - а в Плевен за целия този период, откакто започнаха, дори не са поставени всичките пилони, да не говорим за таблата. Пък дупките и калта по спирките си стоят. Защо в столицата може да се работи с други темпове, а в Плевен - не?!?
Гост   |2014-11-13
Ами обяснявайте им учтиво за какво става въпрос и да не мрънкат, вие поне сте грамотни хора. защото тези, които се оплакват, не искат ли да им е хубаво? Само знаят да мрънкат, ей това българина обича да му е кочина, не харесва новото и хубавото, щом знаят да се обаждат, да ви и четат и щяха да знаят защо се разкопава. Как иначе да се сложат тези табели, с лазер ли?
gost   |2014-11-13
Е добре що се обаждат възмутени граждани, че било разкопано. еми нали да се ремонтира/постави нещо ново трябва да се разкопае първо, тия хора само знаят да мрънкат. искат нови неща ама мрънкат, че се разкопавало, защо не се прегледате бе хора...аман от тоя провинциален манталитет
ТВОЕТО МНЕНИЕ
Име:
Email:
 
Заглавие:
UBBCode:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:D:):(:0:shock::confused:8):lol::x:P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink::!::?::idea::arrow:
 

!joomlacomment 4.0 Copyright (C) 2009 Compojoom.com . All rights reserved."

Последно променен на Петък, 14 Ноември 2014 11:34