Начало Топ тема Новите тролеи Клони на дървета оплетоха жиците на тролеите
22 Август 2019 г., Четвъртък
НОВИНИ
Фен зона
РЕКЛАМА
Клони на дървета оплетоха жиците на тролеите Печат Е-мейл
( 0 Гласа )
Топ тема - Новите тролеи
Написано от Ивета ДИМИТРОВА   
Вторник, 24 Юни 2014 10:41
Колкото и да ни се иска да имаме повече зеленина около нас, се оказва, че понякога дърветата могат и да пречат. По-точно техните клони. Забелязахме, че по протежението на улиците „Димитър Константинов” и „Сан Стефано” електропроводните жици за тролеите са обгърнати от клоните на дърветата. В желанието ни да разберем кой би следвало да се погрижи за отстраняването на този проблем започнахме да звъним на различни институции. Първо, естествено, се свързахме с инж. Ангел Несторов, управител на „Тролейбусен транспорт” ЕООД - Плевен. Той ни обясни, че проблемът е сериозен, но няма какво да направят, тъй като това не зависело от тях. Не е новост чупенето на клони, както и оплакване от живущи в района, според които вечер се вдигал много шум, когато тролеите преминават и „тирантите” им удряли клоните на дърветата, сподели инж. Несторов.
Потърсихме отдел „Екология” в Община Плевен, тъй като разбрахме от специалисти в друг общински отдел, че те отговарят за всичко свързано с дърветата и това дали ще се подрязват или не. За съжаление, до края на вчерашния работен ден това не успя да се случи, тъй като началникът на отдела беше в работни срещи.
Надяваме се днес да успеем да се свържем, за да разберем трябва ли да се стигне до инцидент, за да се предприемат някакви мерки или има друга причина дърветата да не се подрязват и обезопасяват.


Харесвате тази статия! Харесайте и страницата на “Посредник” във Фейсбук, където е публикувана
МНЕНИЯ ПО ТЕМАТА
Божидар Иванов   |2014-06-24
Да, това наистина е проблемно. Искам също да попитам дали вече се знае откога започва рехабилитацията и разширението на контактната мрежа?
ТВОЕТО МНЕНИЕ
Име:
Email:
 
Заглавие:
UBBCode:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:D:):(:0:shock::confused:8):lol::x:P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink::!::?::idea::arrow:
 

!joomlacomment 4.0 Copyright (C) 2009 Compojoom.com . All rights reserved."

Последно променен на Вторник, 09 Септември 2014 11:18