Начало Топ тема Новите тролеи До броени дни пристигат още нови тролеи в Плевен
21 Април 2019 г., Неделя
НОВИНИ
Фен зона
РЕКЛАМА
До броени дни пристигат още нови тролеи в Плевен Печат Е-мейл
( 2 Гласа )
Топ тема - Новите тролеи
Написано от Вестник "Посредник"   
Петък, 23 Май 2014 16:33
nov trolei На петия ден от влизането в употреба на новите тролеи за граждани, екип на "Посредник" реши да направим пробна обиколка, редом с другите плевенчани. Пътуването с новите возила определено е удобно и приятно. Въпреки че имаше немалко хора в превозното средство, типичната жега и задух не се усещаха, защото климатикът в тролея поддържа приятна температура. Друга характерна особеност е съобщаването на името на спирката, на която е спрял тролейбусът и следващата, на която ще спре. За наша радост, на този етап не забелязахме някакви повреди, нанесени от пътниците и силно се надяваме и за в бъдеще да е така.
Към момента в Плевен се движат първите 4 тролея, които могат да бъдат забелязани по всички линии, а не само по една, това научихме от инж. Ангел Несторов, управител на „Тролейбусен транспорт" ЕООД – Плевен. Той допълни, че до броени дни се очаква да пристигнат още 8 тролея, но има малко забавяне, тъй като наводненията в Сърбия са затруднили транспортирането. По предварителен план до края на май в града трябваше да са пристигнали общо 14 тролея, но поради усложнената обстановка от наводненията в Сърбия, новите возила най-вероятно ще започнат да обслужват гражданите в първите дни на юни.
Друга хубава новина, която сподели инж. Несторов, е свързана с изграждането на новата контактна мрежа. Проектирането й е вече на самия финал и се очаква месец юли да започне и самото й изграждане, като на този етап всичко върви по план. Забавяне има само с изграждането на депото, но инж. Несторов е убеден, че и този проект ще бъде завършен успешно, въпреки пречките, които се появяват на няколко пъти.


Харесвате тази статия! Харесайте и страницата на “Посредник” във Фейсбук, където е публикувана
МНЕНИЯ ПО ТЕМАТА
sdasda   |2014-05-29
Абе радвай те се че изобщо има нови тролеибуси а не се возите в ония каруци!И за какво Европейско говориш бе.... живееш в БЪЛГАРИЯ просот неможеш да говориш за Евопейско в тая страна !!!!
Гост   |2014-05-26
Ти говориш пълни глупости, личи си, че и България не познаваш
Гост   |2014-05-26
Значи, не сте разбрали, имам предвид тротоарите, никъде в Европа няма да видите такива разбити и ненивелирани с нивото на стъпалата на градския транспорт тротоари.
джоунс   |2014-05-23
НовиЯТ Плевен се пише...
до предния   |2014-05-23
Не, ти не си пригоден европейски, мрънкащ анадолски примат такъв. На всяко нещо ще намериш кусур, свиньо, и на новото и хубавото, върви яж сланина и пий ракия по цял ден, и не мърси форума с овчарското си дебилно присъствие. Не ти е пригоден мозъка, иска само ракия, прах , мизерия и сланина. Селтак прост смотан
Гост   |2014-05-23
...и пак не е много европейско като тротоарите ни не са пригодени тролеите да спират наравно с тях на спирката, а на 1 - 2 м от тях, и се пълнят с пепел от улицата при отваряне на вратите.
Несторов   |2014-05-23
"....на която е спрял тролвйбусЪТ" се пише
dalgia   |2014-05-23
Bravo tova e strahotna novina za Pleven!!!
ТВОЕТО МНЕНИЕ
Име:
Email:
 
Заглавие:
UBBCode:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:D:):(:0:shock::confused:8):lol::x:P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink::!::?::idea::arrow:
 

!joomlacomment 4.0 Copyright (C) 2009 Compojoom.com . All rights reserved."

Последно променен на Вторник, 09 Септември 2014 11:19