Начало Топ тема Новите тролеи Новите тролеи “цъфват” през април (+СНИМКИ)
21 Януари 2019 г., Понеделник
НОВИНИ
Фен зона
Валути
РЕКЛАМА
Новите тролеи “цъфват” през април (+СНИМКИ) Печат Е-мейл
( 3 Гласа )
Топ тема - Новите тролеи
Написано от Ивета ДИМИТРОВА   
Сряда, 19 Февруари 2014 09:33
Cannot find folder inside folder
Admiror Gallery: 3.0
Server OS:CentOS WebPanel: Protected by Mod Security
Client OS:Unknown
PHP:5.3.29
Шефът на “Тролейбусен транспорт” - Плевен, инж. Ангел Несторов ни зарадва вчера с една хубава новина. На 17 февруари, след визита от страна на чехите, представители на “Шкода”, е станало ясно, че всичко е уточнено и е много вероятно новите тролейбуси да тръгнат по улиците на Плевен още в края на април, което ще е с няколко седмици по-рано от предвиденото. Уговорени са вече и визитите от страна на „Тролейбусен транспорт” - Плевен, за да може да се одобри тролеят, който се движи тестово из улиците на Пилзен, както вече ви информирахме.
Попитахме, след като идват допълнителни возила ще бъде ли необходимо набиране на още персонал, но инж. Несторов ни увери, че имат достатъчно хора на този етап - около 110 шофьори, а с пристигането на новите тролейбуси 20 от тях ще бъдат обучени от представители на производителя. Съгласно договора, от “Шкода” освен изпълнението на поръчката, се наемат и с обучението. От своя страна, новообучените шофьори ще предадат знанията си на свои колеги и така, до изграждането на новата контактна мрежа всичко ще е подготвено в това отношение, увери ни инж. Несторов.Харесвате тази статия! Харесайте и страницата на “Посредник” във Фейсбук, където е публикувана
МНЕНИЯ ПО ТЕМАТА
Богдан Гиздов   |2014-04-27
Вече са в депото
Гост   |2014-02-19
Само едно уточнение - снимките са от преди три години, а това са тролеите за София. Плевенските ще са с жълто на нястото на оражевото и имат някои други, макар и несъществени, разлики.
Гост   |2014-02-19
Страхотно изглежда новият тролей
ТВОЕТО МНЕНИЕ
Име:
Email:
 
Заглавие:
UBBCode:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:D:):(:0:shock::confused:8):lol::x:P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink::!::?::idea::arrow:
 

!joomlacomment 4.0 Copyright (C) 2009 Compojoom.com . All rights reserved."

Последно променен на Сряда, 26 Март 2014 13:04