Начало Топ тема Арестът на Алексей Зелов На 17 февруари гледат отново делото срещу Зелов
26 Юни 2019 г., Сряда
НОВИНИ
Фен зона
РЕКЛАМА
На 17 февруари гледат отново делото срещу Зелов Печат Е-мейл
( 0 Гласа )
Общество - Право
Написано от Ивета ДИМИТРОВА   
Четвъртък, 29 Януари 2015 17:27
За 17 февруари е насрочено поредното съдебно заседание по делото срещу бившия кмет на Плевен Алексей Зелов. Това информираха от пресцентъра на Окръжен съд - Плевен.
В заседанията от 28 и 29 януари състав на Плевенски окръжен съд е разгледал делото, образувано по обвинителен акт на Софийска градска прокуратура за това, че Зелов е взел подкуп в размер на 4 000 лева.
В двете съдебни заседания са разпитани явилите се свидетели, изслушано е заключението по назначената по делото физико-химична експертиза, както и са изслушани веществените доказателства, събрани чрез СРС. Подсъдимият е дал обяснения по повдигнатото му обвинение като съдебното следствие е приключено и делото е отложено за изслушване на съдебните прения между страните.
За вероятността да има нова дата, на която да се проведе съдебно заседание, спомена още в сутрешните часове адвокатката на подсъдимия. Вчера малко след като започна съдебното
заседание и беше изслушано вещото лице, тя изказа своето мнение, че делото няма да приключи в рамките на деня със сигурност. Съдебните заседания по делото започнаха още на 3 и 4 декември 2014-а, когато бяха изслушани голяма част от свидетелите, но бяха определени нови дати, заради призоваването на нови такива.


Харесвате тази статия! Харесайте и страницата на “Посредник” във Фейсбук, където е публикувана
МНЕНИЯ ПО ТЕМАТА
ТВОЕТО МНЕНИЕ
Име:
Email:
 
Заглавие:
UBBCode:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:D:):(:0:shock::confused:8):lol::x:P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink::!::?::idea::arrow:
 

!joomlacomment 4.0 Copyright (C) 2009 Compojoom.com . All rights reserved."

Последно променен на Петък, 30 Януари 2015 16:26