Начало Топ тема Арестът на Алексей Зелов Трифон Иванов е ВРИД кмет на Плевен
19 Май 2019 г., Неделя
НОВИНИ
Фен зона
РЕКЛАМА
Трифон Иванов е ВРИД кмет на Плевен Печат Е-мейл
( 1 Глас )
Топ тема - Арестът на Алексей Зелов
Написано от Вестник "Посредник"   
Сряда, 23 Април 2014 12:48
Trifon Ivanov Зам.-кметът с ресор "Териториално развитие" в Община Плевен, арх. Трифон Иванов, е временно изпълняващ длъжността кмет, обяви пред журналисти председателят на Общинския съвет, Дарин Ангелов. Това става със заповед на кмета, проф. Димитър Стойков, който от вчера не е в града, и е за периода 23-25 април, каза още Ангелов.
Сесия утре, четвъртък, ще има, каза още председателят на Общинския съвет.


Харесвате тази статия! Харесайте и страницата на “Посредник” във Фейсбук, където е публикувана
МНЕНИЯ ПО ТЕМАТА
http://www.spartak-pleven.bg/r   |2014-04-23
Веско Ванев получи почти без пари от Зеленогорски стадион Белите орли, уж че ще развивал отбора - а той го наряза за скрап. А какво стана с 350 хилл лева ремонт на ОУ"марин Дринов', няколко месеца след това затворено? И сега пустее. Чии пари се изпраха там?
http://www.spartak-pleven.bg/r   |2014-04-23
да продадеш стадион за скрап
фирма кондор   |2014-04-23
И какво има общо Стефан Милев, човека на зеленогорски, с фирма Би ди пи? Какво е печелела тази фирма по времето на зеленогорски и в какви търгове е участвала? Защо се получава, така, че в търговете участват няколко фирми, а всъщност се оказва, че тези фирми са на едни и същи хора, всъщност на един и същ човек?
данс да разследва   |2014-04-23
кординаторът на ДБГ Стефан Милев, преди кандидат от БНД и чоявек на зеленогорски, като говорим за фирми, не беше ли във фирма "Кондор", която по времето на Найден зареждаше детски градини и училища с хранителни продукти? Или случайно е станал координатор, просто защото много блести с политически умения, някакъв никому неизвестен, но затова пък раболепен и послушен човечец.Като говорим за фирми, как така стана по времето на Найденчо , че Стефан Милев дал кола под наем за 2 г. срещу 30 хил. лева, забележете, на Информационен център за европейска интеграция на "Дойран". Толкова струват две нови коли. На търга спечелила неговата фирма за кола под наем, а шеф на търга била - жена му и протежето му в ДБГ Преслав гайдарски. Добре си ги е нареждал Найденчо, а?
Възмутен плевенчанин  - Я, че тя Цецка била голям боклук, бе!   |2014-04-23
Цачева уреди сина си със стипендия. Моралните норми по ГЕРБаджийски.

Иначе уж преуспялата адвокатка Цецка Цачева от години урежда стипендия за сина си.
Заради „изявени дарби” на Румен Данговски, майка му Цецка Цачева Данговска, общински лидер на ГЕРБ в Плевен всяка година подава искане за предоставяне на специална закрила на деца с изявени дарби. Като резултат детето получава „специална закрила” във вид на стипендия. Размерът й не е за пренебрегване – 50% от минималната работна заплата всеки месец.

Наредбата за условията и реда за осъществяване на закрила на деца с изявени дарби задължава общината да изплаща тези пари. Проблемът тук не е в нарушаването на закона, а в пълното незачитане на моралните и етични норми от страна на Цецка Цачева.

Смисълът на тази наредба е да се подпомогнат талантливи деца, чиито семейства не могат да си позволят скъпи курсове и школи, участие в състезания, олимпиади и конкурси. Принципът е ясен – да се помогне на тези, които не могат сами да се справят, да се насърчат семействата в неравностойно положение, да се подкрепят социално слабите. Идеята – децата с изявени заложби от такива семейства да получат възможност да развиват дарбите си.

Къде в тези принципи попада Цачева?

Както се казва „Нея я няма в цялата схема”. Тя няма финансови затруднения. Сама парадира с многобройните си заможни клиенти. На нейните доходи би могъл да завиди всеки депутат или министър. Спокойно би могла да осигури на детето си най-доброто образование, без да опира до мизерните левчета от държавната стипендия.

Да, ама не, както казваше един голям журналист. Като юрист Цачева умее да намира слабостите и вратичките в закона. Да ги използва за собственото си облагодетелстване.
И така, заможната юристка, лидер на ГЕРБ в Плевен, се нарежда сред социално слабите семейства и подава искане за стипендия. Години наред получава тази стипендия. Нищо, че доходите и надхвърлят няколко депутатски заплати, тя най-прилежно получава всеки месец тези левчета. За какво ги харчи си е неин проблем, въпрос на морал и съвест.

Само че, някъде другаде, някое друго талантливо дете, вместо да си купи закуска, дава последните си стотинки за боички и четки, за тетрадки, за книга. То няма компютър, не ходи на школи. То никога няма да участва в състезания, олимпиади и конкурси. Защото неговите родители не могат да си го позволят. Защото стипендията, която би му помогнала да успее е взета от някой като Цецка Цачева. От някой, за когото понятия като „морал, чест, достойнство” са само лишени от смисъл клишета в предизборното говорене.
От някой, за когото познаването на закона и липсата на морални задръжки са предпоставки за получаване на лична изгода.
данс да разсследва   |2014-04-23
"Посредник" въпросният вечно подпил според мен господин ми е любимец. затова имам, знаете, едни въпроси към него, те не са мои, а все си мисля, че са на голяма част от информираното общество в Плевен, което въпреки петте изречения, добре заучени и въргаляни надолу нагоре от Спартански, не може да се заблуди, че от него въобще става нещо, камо ли успешен за града си политик. Започвам:1. В колко партии до края на "политическата" ви кариера, и икономическа, те са неразривно свързани при вас, в колко партии възнамерявате да челнувате, симпатизирате, да сте от гражданската квота или както удобно вие го наричате. Защото партиите,м представящи се за демократични, са няколко десетки в България, а знаем, че вие постоянно говорите, че сте "демократ"
2. Защо разлюбихте СДС и преминахте при Кунева?Защо точно при нея?
3. Как ще коментирате срамно ниски ви резултат на парламентарните избори, когато останахте извън Парламента и как се финансира вашата партия, по-точно от кой?
4.Знаем, че казвате, че не е незаконно, но смятате ли, че е морално един председател на Общински съвет да виси с тога в съда всеки ден и да защитава отявлени престъпници?
Започвам с нови два, но не на последно място, моите въпроси нямат ред по важност и значимост, всичките са важни:
5.Как така се случва, че партиен клуб на СДС, ремонтиран от Общината, се дава на брата на зетя на кмета зеленогорски срещу символичен наем, кой е плащал този наем и как така печалбата е влизала в семейството на Зеленогорски.Според вас с колко е ощетена Общината.И най-вече, вие сте знаел за тази измама, така че не ви питам знаел ли сте, няма как да не сте.
6. как същият този горд собственик на заведения на центъра, дадени му за без пари и брат на зетя на кмета Зеленогорски, е спечелил чрез Общионата проект за 175 хил. лева , свързан с инвалиди и техни социални асистенти, и как по-точно е изпълняван този проект?
Мимоходом ми възникна още един въпрос - какви са отношенията ви с с племенника на Зеленогорски Калин, който е племенника на зеленогорски и на същия този, който върти заведения без пари. Знаете ли, знам, че знаете, че на Калин, който е мутра, в града ъндърграунд обществото, към което принадлежи и той, го нарича галено Калин Кмета? Заради вуйчо му?В този ред на мисли, само още един въпрос - КАК НЕ ВИ Е СРАМ ВъОБЩЕ ДА СЕ ПОЯВЯВАТЕ, СПАРТАНСКИ? На този въпрос отговор не искам, вие срам нямате
спартански?   |2014-04-23
Хм, не ми се занимаваше с тая дребнава личност, но се ядосах. Той е последният, който въобще трябва да дава акъл какво да се прави, при положение, че е пряко виновен за разрухата на Плевен 12 г. Ти колко ремонта на РИм направи? Защо въобще се наложи ремонта? Защото не си идвал в музея, щях да знам - вчера просто идваше Галка Русото от "Граждански контрол "на Делян Пеевски и зам.-председател на "България без цензура", спонсорирана от същия дебел Пеевски, член е бившата шефка на РИм Стефка Григорова. Галка Русото, разправят, има бурен нощен живот из Плеве. Много си нагъл, Спартански, ти в музея не си стъпвал отдавна. . Последно, при това положение, да си играеш с Бареков и твоите хора да са начело на партията му, от кои си? Бареков категорично заяви, че Реформаторския блок е негов противник и яко атакува Кунева и Радан Кънев, даже ще се съдят - последна новина от днес. Ти от кои си? Защо в Плевен съвпадат активистите ви. Какви са тия отношенията с Галка Русото, вие си знаете, но прекалена близост, твърде прекалена за ревностни политически противници, даже омразни, е чудна? Хората просто се чудят. Не ми пука кой с кого си ляга, нищо не казвам. Вие си знаете, има кой да съди кой с кого си ляга, но все пак тук има избиратели и трябва да знаят ти от чие име се изказваш.
ГОСТ   |2014-04-23
МОЙ ЧОВЕК КАК СИ МАЙ СИ С ВИСОКО КРЪВНО СПОКОЙНО...ТА НАЛИ ТИ СИ ПОЗНАВАШ КМЕТА И СИ ЗНАЕШЕ,ЧЕ РАНО ИЛИ КЪСНО ЩЕ СТАНЕ ТОВА ТАКА ,ЧЕ НЕ СЕ ПЕНИ МНОГО...И СПРИ ДА ПИШЕШ
Бай Мангал  - За онзи дето го боли фара   |2014-04-23
Пич(ка), на теб ти желая само хубави неща - паричките, дето ги изкарваш като трол на герб, или като общински служител да ги дадеш за вазелин. Вазелинът ще ти трябва когато си лягаш при мангалите в килията, когато ДАНС стигне и до теб.
данс да провери   |2014-04-23
Спартански и Зеленогорски да кажат и защо фалира и "Автобусни превози", най-печелившето общинско предприятие. Стотици останаха на улицата, а не бяха получавали заплати над година. А Зеленогорски им каза, че какво са седели и са чакали, ми не са си намерили друга работа, той ако не му плащали, нямало да работи. Наглец. Дружеството бе източено от Иван Стефанов, негов близък, който преди това по аналогичен начин фалира и автогарата в Белене, а после със сина му я приватизираха - Автобел". На всичкото отгоре заради неизплащането на едни автобуси "Исузу" сградата на нащата автогара бе под запор, заради дългове на дружеството, и се наложи Общината да си я купи повторно, т,.е плевенчани се наложи да си купят собствената автогара, защото щяха да ни я вземат поради некадърен мениджмънт и заведени срещу общинското дружество дела, които то губеше. Цялата автогара пък беше под опеката и плащаш , за я имаш - говоря за павилиони, аптека, заведение, обществена тоалетна, лично на племенника на Зеленогорски, една мутра, наречен Калин Кмета. Той прибираше рушветите и той беше връзката ще имаш ли обект там или не, говорят запознати. "посредник" мисля, писа доста по темата. Спартански да се скрие някъде, знаем за далаверите им...
Гост   |2014-04-23
Зеленогорски окраде Плевен - 12 години. Ужас. Сега иска още да краде. заедно с делян Пеевски.
Крадльото  - Мартин Митев си призна!   |2014-04-23
Депеша за троловете на ГЕРБ:
"Председателят на комисията за бюджет и финанси Мартин Митев - общински лидер на ГЕРБ в Плевен, също каза пред журналисти, че няма информация по случая с ДАНС и че познава Зелов като перфектен професионалист. От Окръжната прокуратура в Плевен съобщиха, че не разполагат с информация за проверката и че случаят се наблюдава от Софийска градска прокуратура."
Новината е на началната страница на Дарик, четете и умирайте от страх кога ДАНС ще стигне и до вас!
Гост   |2014-04-23
ЧЕ ТО 12 ГОДИН САМО ШУТОВЕ НИ УПРАВЯЛВАХА
цоко   |2014-04-23
всъщност какво знаЧЕНИЕ ИМА - НОВ КМЕТ СЛЕД ГОДИНА И ПОЛОВИНА ЩЕ УВОЛНИ ЦЯЛАТА оБЩИНА. КАКТО зЕЛЕНОГОРСКИ УВОЛНИ 220 ЧОВЕКА ЗА ЕДНА НОЩ НАВРЕМЕТО И ГИ ОСТАВИ 90-Е БАШ МЪТНИ ГОДИНИ БЕЗ ПРЕПИТАНИЕ НА УЛИЦАТА
цоко   |2014-04-23
Боко, явно си доста запознат с нещата, я кажи още нещо? Кой червен трол ти плаща? Или може би трол на Спартански, платен от дебелия Пеевски? Всички пари, които ще спечелиш, за лекарства да ги дадеш, крадливи разсипници на Плевен. истионата е, че досега в Плевен никога не се е работело толкова много за града. Боли ме фара от кои е кмета - мен ме кефи, че бачка.
браво!   |2014-04-23
Тая инвституция съвсем се затри щом опря до шут да кметува!
боко   |2014-04-23
Владислав Сотиров и Евгени Генов не са от Герб, а го играят такива. Те са много мръсни копелета. Евгени е способен на удари под пояса на герберите, направо му е в стила!
Гост   |2014-04-23
тоя зеленогорски много нагъл бе - как само уреждал семейството си
Гост   |2014-04-23
Истината е, че Спартански и З?еленогорски предадоха И КУНЕВА И РЕФОРМАТОРИТЕ И СЕГА СЛУЖАТ НА ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ. ТОЙ ОТ СВОЯ СТРАБА СИ ГО ВРЪЩА НА КМЕТА, ЧЕ НЕ ДОПУСНА ИНВАЗИЯТА НА ЛАФКА В ПЛЕВЕН
Гост   |2014-04-23
БАТЕ БОЙКО Е НАРЕДИЛ КМЕТА ДА СЕ КРИЕ,ДОКАТО НЕ ИЗМИСЛЯТ КАК ДА ГО ИЗМЪКНАТ ! Ех ГЕРБ...КРАДЛИВИ И НАГЛИ СТЕ !
данс да разследва това   |2014-04-23
http://skandalno.net/skandal-trese-pleven-zelenogorski-la-130024/naiden_zelenogorski/Пореден скандал, свързан с далаверите на бившия кмет на Плевен Найден Зеленогорски, тресе града. Оказа се, че семейството му години наред е стопанисвало заведения в центъра на града срещу символични наеми, плащани на Общината, докато той е бил кмет. Скандалът лъсна вчера, когато излезе информация, че е влязла в сила общинска заповед, с която трябва да се освободи помещение, което досега е ползвано като клуб на СДС. Наемателите обаче искали отсрочка, обвинявали общината , че няма социална политика, че са вложили лични средства и така нататък. Оказва се обаче, че те са ползвали помещението като ресторант, като наемът е бил… 61 лева и 28 стотинки на месец. Пари, които се изкарват от кафета само за 1 час сутрин. нещо повече, стопанин на този апетитен имот на абсолютния център на града е брата на зетя наЗеленогорски. Въпросният зет Лазар Николов няма образование, но беше главен ковчежник на Зеленогорски по време на кметуването му, дори беше издигнат до зам-председател на местното СДС. И сега е общински съветник. Неговият брат стопанисва това заведение и още едно на абсолютния център, в двора на Военноисторическия музей, срещу символичните наеми. Любопитното е, че не само че клуба на СДС не се оказва клуб на СДС, а ресторант, не само че наемът е мижав, като за партия, и се плаща от СДС, но и че печалбата отива в чиста в джобовете на семейството на Зеленогорски. Куриозното е, че всъщност Зеленогорски не е вече в СДС, а в партията на Меглена Кунева.Въпреки това местното СДС не маха от обекта брата на зетя на стария кмет и семейството продължава да върти ресторант на пъпа на града срещу наем от 61 лева и 28 стотинки. Брата на зетя на стария кмет ли започва да плаща наема или СДС продъжава даОбщина Плевен си го плаща, не се знае точно. На всичкото отгоре, оказва се, че помещението е ремонтирано и преустроено за снек бар с пари на..Общината. Пак докато Зеленогорски е бил кмет. Местният всекидневник „Посредник“ излиза със заглавие „61.28 лв. “партиен” вместо 1 000 лева наем за кафене в Градската“. Още нещо, въпросният собственик на заведения, уж клубове на СДС, се оказа, че е спечелил и проект за социални асистенти. Пак по времето на Зеленогорски. Така че Зеленогорски успял да уреди фамилиоята си не само със заведение срещу 61 лева и 28 стотинки наем на месец, не само с още едно заведение във Военноисторическия музей, чиито наем ще се проверява, а и с едни 175 хил. лева по проект за социални асистенти. Странно с какво един кръчмар може помогне за социалната интеграция на хората с увреждания
до Груйо   |2014-04-23
Няма никъде официална информация. те медиите гърмяха и за кмета на Хасково, а той после осъди Бареков за клевета. Медиите в България са на Делян Пеевски, а той мрази кмета, защото не му пусна Лафка в града.Това, че Зеленогорски се е продал на Бареков, всички вече го знаят, Йончев е областен от ДПС, капиш?А Барековат партия е ДПС 2
Груйо  - Герберите са много тъпи   |2014-04-23
Това герберите били много прости. Всички национални телевизии, всички медии гърмят с новината за хванатия с белязани пари заместник кмет. Оказа се, че и кмета е на разпит в ДАНС, написаха им го от прокуратурата, а те Пеевски, та Пеевски.
Спрете да плащате на некадърните си тролове, щом са толкова прости, че да не могат да намерят това прес-съобщение, което вече цял Плевен прочете.
Гост   |2014-04-23
Белязаните парички знаете ли ги? Много знаете за тези белязани парички вие, при положение, че прокуратура и ДАНС мълчат. Никой не ги е виждал тези пари. Това на зеленогорски хората много знаете - да не би вие да ги белязахте тези парички? А? Виждали ли сте ги? че се чува, че сега вас разследват. на Делян Пеевски ли са тези пари?
Учуден  - Съобщението на главната прокуратура   |2014-04-23
Съобщението излезе още сутринта на сайта на прокуратурата, търсете по-надолу и ще намерите.
ГЕРБ  - са крадци   |2014-04-23
Е, да, ама белязаните парички се оказаха в крадливите ръчички на ГЕРБ-ерските бандити )))))))))))))
Данс да провери   |2014-04-23
следните хора - Найден Зеленогорски, Жорж Спартански, Огнян Цанев, Илка Илиева, Иван Илиев, Лазар зетя на зеленогорски, Maджуна, Aладин Фархан, Веско ванев, Милка цветанова, Стефан Милев, Танчето Стефанова, Ралица Веселимнова и по-дребните подлоги Стефан Туцев, Тодор Трайков, Стефка григорова, Краси Скобата
Гост   |2014-04-23
Какво стана с делото срещу зеленогорски за фалшивия Мол на центъра?
Гост   |2014-04-23
Доблестният гражданин преди това се беше кръстил Главна прокуратура. Ти си трол и се издаваш - последно като копипействаш едно и също, гледай си имената - как така един път беше Главна прокуратура, после със същия пост си доблестен гражданин до Главна прокуратура. Защо няма никъде линк до фалшивото изявление на Главна прокуратура, което го НЯМА В САЙТА ИМ? сПАРТАНСКИ, ТИ И ТУЦЕВ СТЕ МНОГО ЕЛЕМЕНТАРНИ.
Доблестен гражданин  - Организирана престъпна група ГЕРБ-Плевен   |2014-04-23
До Главна прокуратура.
Ето списък и на останалите корумпирани бандити от ГЕРБ в Плевен:
- Цецка Цачева
- Владислав Николов
- Мартин Митев
- Емил Инджиян
- Генади Динков
- Даниела Гонкова
- Владислав Сотиров
- Дикран Ованесян
- Евгени Генов
Тези са главните, приберете тях и ще разберете кои са останалите.
да проверят   |2014-04-23
какво има общо Стефан Милев, човека на Зеленогорски, с фирма Би ди пи? Какво е печелела тази фирма по времето на Зеленогорски и в какви търгове е участвала? Защо се получава, така, че в търговете участват няколко фирми, а всъщност се оказва, че тези фирми са на едни и същи хора, всъщност на един и същ човек?Същия, казват, фалшифицирал подписа на Стефан Ганев за регистрация на Реформаторски блок. Какъв Реформаторски блок? Та нали Найден и сие са вече при Бареков?
Гост   |2014-04-23
Ред е на Зеленогорски и Спартански. Буквално разсипаха Плевен за 12 г.
do prokuror   |2014-04-23
дай да видя новината, сайт ми дай. На сайта на Главна прокуратура не пише такова нещо.
Прокурор  - Съобщение на Главна прокуратура   |2014-04-23
Кметът на Плевен Димитър Стойков и заместник кметът Алексей Зелов са задържани при специализирана акция на ДАНС. В момента двамата са в ЦУ на ДАНС в София. Под наблюдението на прокурори от ВКП с тях се провеждат следствени действия и се снемат обяснения във връзка с участието им в схема за изнудването на плевенски бизнесмени. Предстои провеждането на очна ставка, която да помогне за установяване на фактите и обстоятелствата и евентуалната съпричастност на други замесени в престъплението лица.
мирише   |2014-04-23
Маджуна, баба Илка и Дюнера ги е яд, че не минава през тях всичко, както преди, и пускат "сигнали"?
мирише   |2014-04-23
Тази работа мирише ама яко.Къде е изявлението на ДАНС? Прокуратурата?
След фанфарите всички са се изпокрили защото е излязло, че чрез свой близък в плевенския данс бизнесмена си урежда стари сметки с общината и накрая проверяващите може станата проверявани.
Прокуратурата "малко" е подведена май. Да проверява Зеленогорски. ЗАЩО ВСИЧКИ ФИРМИ, ПЕЧЕЛИЛИ ОБЩЕСТВЕНИ ПОРЪЧКИ ПО ВРЕМЕТО НА ЗЕЛЕНОГОРСКИ, СЕ ОКАЗАХА НА ТРИМА ЧОВЕКА - СТЕФАН МИЛЕВ, МАДЖУНА И ДЮНЕРА?
детектор   |2014-04-23
Интересно ми е ако сложат Найден Садовския на детектора на лъжата и го попитат за Автобусни превози и Жилфонд и ролята му относно тяхното унищожаване , какво ще отговори ! а Йончев за всичките далвери за една година? Последната - неосъществилия се ремонт Плевен - Ловеч - нито капка асфалт няма налята в Плевенска област, а парите къде са?
слугите на Садовския   |2014-04-23
какво се радвате бе, бунаци, няма да видите никаква власт повече - нали знаем кои пишете - Спиртански, де вади престъпници ката ден то затвора, Туцо с новата кола от Общионска заплата, танчето с новия джип от Общинска заплата, Туцо все пак изрови цистерната на Спортното за нафта и я продаде за скрап, Тодор Трайко, де бастииса ОУ "Марин Дринов", но преди това му направиха ремонт за 350 хил. незнайно защо. Раличка, любовницата на умрелия вече Матеев, много гаден човек беше, Стефка глигана, която разсипа музея и която имаше диплома 3.50
miro   |2014-04-23
Това, че на Найден хората са се продали на Пеевски, не означава, че плевенчани не го усещаме
заради Лафка е   |2014-04-23
Коментаторите на крадливия Найден Садовския налазиха форума. какво се радвате бе?вСИЧКО Е ЗАРАДИ лАФКА, ДРАГИ МОИ ПОЛИТПОПЛЮВКОПВЦИ
Мълчанието на КЗК:
Комисията за защита на конкуренцията (КЗК) пък засега отказа да се занимава с условията, при които Lafka навлиза в градовете, и да се произнесе дали вертикално интегрираната структура производител - търговец на едро - търговец на дребно е монополна. Причината е, че жалбата по темата дойде от търговци в ПЛЕВЕН, където се планираше конкурс, чрез който Lafka да получи 11 павилиона, а в крайна сметка ОБЩИНСКИЯТ съвет там отмени решението си за тази процедура. Именно отмяната на решението е и повод КЗК да прекрати производството си по темата. Комисията обаче е събрала информация за търговското поведение на Lafka в този и други градове, пише в решението на регулатора.
Darin4o Angelow   |2014-04-23
В момента начело е кумът на Цачева и командва нейното крило в ГЕРБ. Братоубийствени войни тека в ГЕРБ. Говори се че за акцията е подшушнал високопостаен местен фунционер които също е бивш счетоводител в болницат и си има вземане даване с органите. А жена му работи на висок пост в общината.
Darin4o Angelow   |2014-04-23
И какво стана с прехваления "специалист" Зелов? не беше ли надценен и неподготвен з поста и отговорностите които му се вузложиха и май го поквариха?
Zelow   |2014-04-23
Какъв кмет е Стойков, като постоянно липсва от Сесиите на общинския съвет. Вместо сега да излезе пред плевнчани и да обясни какво става той бяга и с е крие.
ТВОЕТО МНЕНИЕ
Име:
Email:
 
Заглавие:
UBBCode:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:D:):(:0:shock::confused:8):lol::x:P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink::!::?::idea::arrow:
 

!joomlacomment 4.0 Copyright (C) 2009 Compojoom.com . All rights reserved."

Последно променен на Четвъртък, 24 Април 2014 11:04