Начало Светски новини Забавления Изберете къде да заведете децата си на 1 юни
21 Май 2019 г., Вторник
НОВИНИ
Фен зона
Последни новини

Вторник, 21 Май 2019 10:27
Вторник, 21 Май 2019 10:15
Вторник, 21 Май 2019 10:11
Вторник, 21 Май 2019 08:43
РЕКЛАМА
Изберете къде да заведете децата си на 1 юни Печат Е-мейл
( 0 Гласа )
Светски новини - Забавления
Написано от Вестник "Посредник"   
Четвъртък, 31 Май 2018 10:26
kids Организации, институции и фирми се надпреварват да организират празници и забавления за Деня на детето - 1 юни.
Предлагаме ви събрана информация за обявените тържества в Плевен, в хронологичен ред.
На 1 юни от 10:00 часа Летище Долна Митрополия кани всички малчугани, техните родители и всеки, който е запазил магията на детското в себе си, да посетят летището и да се насладят на статичния показ на разнородна авиационна техника. Ще може да се видят самолетите, на които са се учили да пилотират най-големите асове на нашата авиация. Ще имате възможност да посетите музея на летището и да разгледате неговите уникални експонати.

На 1 юни от 11:00 часа в Градската градина, пред сградата на ЦРД Миглена Цанова, организирала ушиването за 3 март на Най-дългото знаме на България в Плевен, и нейният екип ще отбележат празника с концерт, посветен на децата на Плевен и Знамето. Ще бъде направена и най-дългата рисунка от плат с отпечатък от детски ръце. Ще има и почерпка и балони за всяко дете.

Регионален военноисторически музей – Плевен със съдействието на СПРИНТ организират празник „Детство мое” на 1 юни 2018 г. от  13:30 ч пред панорама „Плевенска епопея 1877 г.”. Ще има песни, танци и други изпълнения на децата от Плевен. Организаторите са подготвили изненади за участниците, а който желае може да прояви таланта си на художник, като участва в изрисуването на най-дългата детска рисунка на асфалт на тема „Детство мое”. Освен това, на 1 юни входът в панорама „Плевенска епопея 1877 г.” ще бъде безплатен за деца и учащи.

А Регионалният исторически музей (РИМ)
организира утре, от 15:30 до 18:00 часа забавни игри в музея, където плевенските деца ще могат да играят, да се забавляват, катерят, търкалят и какво ли още не с КиндиРу Плевен. Ще имате възможност да се потопите в балетното изкуство с Балетно театрална школа и спортен клуб "Спирит". И да развивате вашата моторика и въображение с Уча и Играя с Мама и Ежко. Входът е безплатен. Но от РИМ молят да заявите участие в страницата на събитието във Фейсбук.

Не забравяйте и че „БДЖ – Пътнически превози” ЕООД и тази година ще спази добрата си традиция и ще подари безплатно пътуване на всички български деца на възраст до 14 години по повод Международния ден на детето. Младите пътници могат да се възползват от тази възможност от 00:00 ч. до 24:00 ч. на 1-и юни във всички пътнически и бързи влакове (2-ра класа). При условие, че пътуването започва с нощен влак, който заминава преди 24:00 ч. на 1-и юни, безплатното пътуване важи до пристигането на влака в крайната гара на следващия ден. Възрастта на децата се удостоверява с копие на акт за раждане или друг документ доказващ възрастта, както и с железопътни карти „Дете” и „Учащ”.

На 1 юни - Международния ден на детето, МЦ КИРМ Плевен организира детски празник за своите деца за девета поредна година. Празникът ще започне от 11 часа на 1 юни 2018 г. (петък) пред художествена галерия „Илия Бешков”.

И РПК "Наркооп" - Плевен за пореден път кани всички деца на празничен концерт "ДЕЦА ПОЗДРАВЯВАТ ДЕЦА", на 1 юни от 11:00 до 15:00 часа, на ул. "Васил Левски" 192.

Търговски център "Макси" организира не един, а два празнични дни по случай 1 юни - на 1 юни, от 11:00 часа - почерпка, а на 2 юни - Детски празник с много игри , забавления и подаръци.

Днес, 31 май, вашето дете има последна възможност да се включи в конкурса за Детска рисунка на тема "Любим анимационен герой". Конкурсът е в две възрастови групи - до 7 години и до 12 години. Рисунките  се приемат във всички Супермаркети "Фантазия" Плевен, до 31.05.18 г. Записвайте име, години на детето и телефон за връзка! "Миналата година зарадвахме много малчугани с таблети, телефони, велосипеди, игри. Нека и тази година да се забавляваме и донесем радост в детските очи. Заповядайте на 1-ви юни от 17:00 часа пред магазина ни в Панорама Мол Плевен, където ще раздадем наградите", обявяват организаторите.


Харесвате тази статия! Харесайте и страницата на “Посредник” във Фейсбук, където е публикувана
МНЕНИЯ ПО ТЕМАТА
ТВОЕТО МНЕНИЕ
Име:
Email:
 
Заглавие:
UBBCode:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:D:):(:0:shock::confused:8):lol::x:P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink::!::?::idea::arrow:
 

!joomlacomment 4.0 Copyright (C) 2009 Compojoom.com . All rights reserved."

 
Фейсбук коментари
Сподели статията