Начало Светски новини Пътешествия Разходка до Плевен за Деня на народните будители организираха от читалището в Коиловци
24 Април 2019 г., Сряда
НОВИНИ
Фен зона
Последни новини

Сряда, 24 Април 2019 15:25
Сряда, 24 Април 2019 14:11
Сряда, 24 Април 2019 13:56
Сряда, 24 Април 2019 13:17
РЕКЛАМА
Разходка до Плевен за Деня на народните будители организираха от читалището в Коиловци Печат Е-мейл
( 0 Гласа )
Светски новини - Пътешествия
Написано от Вестник "Посредник"   
Четвъртък, 23 Октомври 2014 18:02
ekskurzia-koilovci
Във връзка с 1 ноември - Деня на народните будители, НЧ "Христо Ботев-27" и Кметство Коиловци организираха екскурзия до Плевен, която се проведе на 22 октомври, съобщават от Читалището. Превозът беше осигурен от Величко Великов, а кметът и екипа на Читалището придружаваха групата. Първо беше посетена Плевенската Панорама. Екскурзиантите са били посрещнати от директорът на Военно Историческите музеи в Плевен, доц.д-р Милко Аспарухов. Независимо, че всички бяха посещавали това уникално място, слушаха с интерес изчерпателната беседата за историческите моменти от историята на Плевен, споделиха от Читалището.
Следващата дестинация беше Регионалния Исторически музей - Плевен. Там вече ги очакваше г-жа Воденичарова, която подробно ни запозна с предметите запазени от нашия регион. Много неща впечатлиха екскурзиантите, но най-голямо впечатление направиха експонатите намерени в землището на село Коиловци. Те не пропуснаха да разгледаме и временната изложба на влечуги, гостуваща в града.
След организирания вкусен обяд, приятния слънчев ден продължи с разходки и посещения на Панорама Мол. "Така завърши тази полезна и приятна разходка из нашия познат и, оказа се нетолкова познат Плевен", споделят от НЧ "Христо Ботев-27" - Коиловци.


Харесвате тази статия! Харесайте и страницата на “Посредник” във Фейсбук, където е публикувана
МНЕНИЯ ПО ТЕМАТА
ТВОЕТО МНЕНИЕ
Име:
Email:
 
Заглавие:
UBBCode:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:D:):(:0:shock::confused:8):lol::x:P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink::!::?::idea::arrow:
 

!joomlacomment 4.0 Copyright (C) 2009 Compojoom.com . All rights reserved."

Последно променен на Четвъртък, 23 Октомври 2014 18:24
 
Фейсбук коментари
Сподели статията