Начало Страна До следващия понеделник от БДЖ приемат становища по проекта на график за движение на влаковете за 2021 година
24 Ноември 2020 г., Вторник
НОВИНИ
Фен зона
До следващия понеделник от БДЖ приемат становища по проекта на график за движение на влаковете за 2021 година Печат Е-мейл
( 0 Гласа )
Страната - Общество
Написано от Вестник "Посредник"   
Сряда, 16 Септември 2020 14:44
bdj-vlak С цел подобряване на обслужването с железопътен транспорт в цялата страна и осигуряване на надежден и удобен превоз за гражданите, от „Холдинг БДЖ” АД очакват окончателни становища за актуализирания проект на график за движение на влаковете за 2021 година. Крайният срок за това е 21 септември 2020 година, а становища се изпращат на e-mail: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. или се внасят в деловодството на БДЖ на адрес: София 1080, ул. „Иван Вазов” № 3. След посочената дата графикът се приема за утвърден и няма да бъдат възможни повече промени до разработването на график за следващата 2022 година.
Актуализираният проект на график за движение на влаковете за следващата година е публикуван след разглеждането на постъпили предложения от граждани на база на публикувания първоначален проект за обществено обсъждане и въведените промени след изпратените аргументирани предложения за корекции от областните и общински администрации. За по-голямо удобство предложенията за разписания на влаковете са представени отделно за всяко едно направление.
Основните промени в проекта на графика за движение на влаковете са свързани с намаляване на времето за пътуването на основни бързи влакове, увеличаване броя на бързите влакове в някои направления и подобряване на връзките с възможност за пътуване в различни региони на страната.
Актуализираният проект на график за движение на влаковете за 2021 година може да разгледан на дарес https://www.bdz.bg/bg/a/aktualiziran-proekt-na-grafik-za-dvizhenie-na-vlakovete-za-2021-g.


Харесвате тази статия! Харесайте и страницата на “Посредник” във Фейсбук, където е публикувана
МНЕНИЯ ПО ТЕМАТА
ТВОЕТО МНЕНИЕ
Име:
Email:
 
Заглавие:
UBBCode:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:D:):(:0:shock::confused:8):lol::x:P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink::!::?::idea::arrow:
 

!joomlacomment 4.0 Copyright (C) 2009 Compojoom.com . All rights reserved."