Начало Страната Служители на ЧЕЗ подкрепиха “ВеликДен за дете в риск“ като за един час бяха събрани 1 324 лева
19 Юли 2019 г., Петък
НОВИНИ
Фен зона
Служители на ЧЕЗ подкрепиха “ВеликДен за дете в риск“ като за един час бяха събрани 1 324 лева Печат Е-мейл
( 0 Гласа )
Страната - Общество
Написано от Вестник "Посредник"   
Четвъртък, 25 Април 2019 14:25
CEZ Breakfast На 22 април 2019 г. служители от дружествата на ЧЕЗ в България в София организираха благотворителна „Закуска с кауза“, съобщават от дружеството. Целта на събитието е свързана с подкрепа на „ВеликДен за дете в риск“, кампания на Фондация „За нашите деца“.
Това е първото от събитията, част от „Закуска с кауза“ - инициатива на „ЧЕЗ Електро България“ АД за организиране и провеждане на благотворителни събития, свързани с подкрепата на проекти, кампании и програми за подпомагане на общностите; опазване на природните ресурси и защита на околната среда чрез енергийна ефективност; доброволчество.
За един час, от продажбата на приготвени от служители на ЧЕЗ закуски, бяха събрани 1 324 лева. На „Закуска с кауза“, служители на ЧЕЗ в Плевен подкрепиха благотворителната кампания с още 530 лева. Заедно със сумите, събрани по време и на други събития от инициативата, които се провеждат в населени места на територията, обслужвана от компанията, те ще бъдат предоставени на Фондация „За нашите деца“ за подкрепа на деца и семейства в риск, за удовлетворяване на специфичните потребности на децата с проблеми в развитието и предоставянето на шанс да разгърнат своя пълен потенциал. Фондацията предоставя професионални, социални услуги за най-уязвимите деца в ранна възраст чрез насърчаване на постоянните, сигурни и развиващи семейни отношения. От създаването си през 1992 г. до момента неправителствената организация е подкрепила над 12 800 деца и семейства в риск.


Харесвате тази статия! Харесайте и страницата на “Посредник” във Фейсбук, където е публикувана
МНЕНИЯ ПО ТЕМАТА
ТВОЕТО МНЕНИЕ
Име:
Email:
 
Заглавие:
UBBCode:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:D:):(:0:shock::confused:8):lol::x:P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink::!::?::idea::arrow:
 

!joomlacomment 4.0 Copyright (C) 2009 Compojoom.com . All rights reserved."

Последно променен на Четвъртък, 25 Април 2019 17:28