Начало Страна В пробна експлоатация е системата за онлайн продажба на железопътни билети за всички влакове
20 Октомври 2020 г., Вторник
НОВИНИ
Фен зона
В пробна експлоатация е системата за онлайн продажба на железопътни билети за всички влакове Печат Е-мейл
( 0 Гласа )
Страната - Бизнес
Написано от Вестник "Посредник"   
Четвъртък, 03 Октомври 2019 12:32
bdzh razpisanie От 3 октомври 2019 година „БДЖ - Пътнически превози” ЕООД и „Информационно обслужване” АД въвеждат в пробна експлоатация пълната функционалност на билетоиздаващата система, съобщават от националния железопътен превозвач. Услугата включва възможността за онлайн закупуване на билети за всички влакове на територията на страната.
В съобщението се акцентира на това, че системата за онлайн резервации и продажба на билети предлага бърз и удобен начин за закупуване на железопътни билети, независимо от местонахождението на клиента, като позволява визуален избор на спални и седящи места, съгласно композицията на всеки влак. Разплащането се осъществява по електронен път с най-масово разпространените кредитни и дебитни карти. Билетът се получава на електронната поща на регистрирания клиент.
Според БДЖ особено удобна за клиентите е възможността да се закупуват билети от таблети и смартфони. По този начин не е задължително билетът да се разпечатва на принтер, тъй като той се валидира от кондуктора във влака директно от мобилното устройство.
Онлайн платформата на билетозидаващата система е достъпна на адрес: bileti.bdz.bg. Билети могат да бъдат закупени онлайн не по-късно от три часа преди заминаване на избрания влак по разписание.
Поради продължаващия процес по обработка на заявки, в първоначален етап все още ще бъде достъпна и платформата за онлайн резервации и продажба на билети за ограничен брой влакове на адрес bdztickets.com.
При забелязани пропуски и възникнали проблеми при закупуването на билети клиентите могат да сигнализират на телефон: 0889 071 139 или на електронна поща: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. .


Харесвате тази статия! Харесайте и страницата на “Посредник” във Фейсбук, където е публикувана
МНЕНИЯ ПО ТЕМАТА
ТВОЕТО МНЕНИЕ
Име:
Email:
 
Заглавие:
UBBCode:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:D:):(:0:shock::confused:8):lol::x:P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink::!::?::idea::arrow:
 

!joomlacomment 4.0 Copyright (C) 2009 Compojoom.com . All rights reserved."

Последно променен на Четвъртък, 03 Октомври 2019 13:27