Начало Реклами Бизнес Нещо като магазин, нещо като ателие, изобщо като нищо друго в Плевен!
11 Юли 2020 г., Събота
НОВИНИ
Фен зона
Нещо като магазин, нещо като ателие, изобщо като нищо друго в Плевен! Печат Е-мейл
( 1 Глас )
РЕКЛАМИ - БИЗНЕС
Четвъртък, 29 Октомври 2015 17:25
1izkushenieКато оазис сред пустиня, като сладкарница по време на пости, магазин Изкушение” в Макси център - Плевен отваря врати и мигновено притегля вниманието на всички. Защото тук Човекът е над всичко, както е в модерния Ренесанс.
С какво е различно това място, в което думи като "стока" и "потребител" са неуместни, защото предлаганите неща имат душа. Тук изкуство и мода са съчетани по удивителен начин, докосвайки сърцето на всеки, защото в епохата на серийното производство тип copy-paste и търговията по Интернет, магазинът се отличава с уют, собствен почерк и нестандартни решения.
И най-важното - предлаганите неща карат човека да се поспре и да се обърне към себе си, да осъзнае, че има свои лични потребности и нужди, задоволяването на които е най-добрата инвестиция. Както казва Оскар Уайлд, "Единственият начин да се отървеш от Изкушението е да му се отдадеш".
Различни видове изкуство са обединени тук от усета за красота и грижа за Човека и Природата. В магазина ще има изцяло ръчно изработени продукти, като бутикови дрехи и аксесоари, картини и сувенири. За всяка творба може да се говори надълго и широко, но сега ще ви запознаем съвсем накратко.
1kartina-monika21model-meshinska1model-meshinska2

GPart творят бутикова арт мода. Дрехите се изработват по специална техника, наречена ПЛЪСТЕНЕ (изработването на нетъкан текстил - плъсти е традиционен български занаят). Материите и материалите са изцяло естествени - вълна, коприна,памук и лен. Всеки десен се рисува РЪЧНО. Изработването става много бавно и трудно. Дизайнерите имат две участия в Парад на модата в Плевен - през 2014 и 2015 година.
DeniMart project изработва своите тоалети от РЕЦИКЛИРАНИ материали, като идеята й е да ДАДЕ СВОЯ ПРИНОС ЗА БЪДЕЩЕТО НА ПЛАНЕТАТА! Участвала в много международни проекти, както и в Парад на модата през 2013 и 2014 година.
Аrt shop ИЗКУШЕНИЕ твори картини върху платно, с маслени бои, картини върху стъкло и множество сувенири и аксесоари.
ВСИЧКИ АРТИКУЛИ В МАГАЗИНА НЕ СЕ ПОВТАРЯТ И СА ЗА ЦЕНИТЕЛИ НА ИЗКУСТВОТО!!!
Магазин Изкушение ще отвори врати на 1 ноември от 17:30 часа, в Деня на Будителите, в деня, когато почитаме и светите Дамян и Козма Безсребърници.
Заповядайте!

Последно променен на Неделя, 10 Юли 2016 17:35