Начало Реклами
23 Февруари 2018 г., Петък
НОВИНИ
Фен зона
Валути
РЕКЛАМИ
LC WAIKIKI - 15 магазина, 7 години в България Печат Е-мейл
( 1 Глас )
БИЗНЕС
Неделя, 14 Май 2017 23:00
WaiKiki PR 2017 1Магазините на LC WAIKIKI са aтpaктивнo мяcтo зa пaзapyвaнe, с отлично обслужване и богат асортимент от дрехи и аксесоари - за нуждите на цялото семейство. Вече 7 години марката е вярна на своето мото, че “Всеки заслужава да бъде добре облечен”.
Пролетната колекция на LC WAIKIKI дава богат набор от идеи и модели, чрез които дамите да изразят по-добре себе си чрез своя стил. Силуетът на жените, които живеят в града, е вдъхновен от цветовете черно, бяло и червено, които са част от линията Mono City, в съчетание с монохромни шарки. Всички нюанси на синьото присъстват в модната линия Blue Wave, придавайки морски нотки, а ярко розовото ще е предпочитано в сравнение с класическото червено. Капсите са нов характерен елемент при моделите в сезонните колекции. Линията Dry Natural е изцяло подвластна на естествените линии и цветове.
Представена в три основни линии, пролетната колекция за мъже предоставя и на силния пол възможността да се открои със собствен стил. Линиите Cyber Night и Digital Wave са моделирани с цифрови елементи и съвременен дизайн. Предлага се голям избор между блузи с интересни принтове, тениски, в комбинация с неонови щампи, панталони от жарсе в червено, черно и сиво. Линията Edgeland излиза извън стила на модерния град. С лек ретро полъх и комфорт, колекцията е сред водещите този сезон със своите жълти нюанси и доминиращи в кафяво модели.
Колекциите на LC WAIKIKI могат да бъдат намерени и в 15-те действащи търговски обекти в страната: в град София: The Mall - партер; Сердика Център - партер и етаж 1; Парадайс Център - партер; Ринг Мол - партер; Bulgaria Mall – партер; Mega Mall – партер; в Гранд Мол Варна - партер; в Бургас Плаза Мол - партер и Мол Галерия Бургас - партер; в град Пловдив: Мол Марково Тепе - партер и етаж 1 и Ритейл Парк; Мол Русе - партер; Мол Панорама Плевен - партер и етаж 1; и Мол Галерия Стара Загора - партер и етаж 1.
WaiKiki PR 2017 2

***************** За LC WAIKIKI*****************
LC WAIKIKI е модна компания, която предлага качествeни и стилни дрехи и аксесоари, предназначени за цялото семейство - жени, мъже, подрастващи, деца , бебета и бременни. LC WAIKIKI е създадена през 1985 г., а от 2001 г. насам марката е една от най-бързо развиващите се в сектора на търговията на дребно с облекла и аксесоари, предлагаща качествена мода на достъпна цена под мотото “Всеки заслужава да бъде добре облечен”.  
Вече 16 години марката бележи устойчив растеж не само в Турция, където е неизменен пазарен лидер от 2004 г, но и по света. Днес, компанията е представена в 36 държави с над 750 магазина, в които работят 35 000 служители.
Основната цел на LC WAIKIKI е да се превърне в еднa от трите най-успешните модни марки в Европа с 1 500 магазина в световен мащаб до 2023 г.

Повече информация за LC WAIKIKI може да откриете на:
www.lcwaikiki.com
www.twitter.com/LCWaikiki
www.instagram.com/lcwaikiki
www.facebook.com/LCWaikikiBulgaria
Последно променен на Понеделник, 22 Май 2017 09:21
 
ОБЩИНА ПОРДИМ ОБЯВЯВА ТЪРГ Печат Е-мейл
( 1 Глас )
БИЗНЕС
Петък, 12 Август 2016 14:48
Pordim logo О Б Щ И Н А  П О Р Д И М
О Б Я В Я В А

На 24.08.2016 г. ще се проведe търг с явно наддаване за отдаване под наем за срок от 10 (десет) години на:
- язовир “Шаварна”, публична общинска собственост, имотен № 000127, с обща площ 519,979 дка., находящ се в землището на с. Одърне и водна площ 392.958 дка., АОС № 58/31.01.1997 г., при начална тръжна цена 30.00 лв./дка. водна площ (11788,74 лв. годишен наем), начален час 14:00 ч.
Цена на една тръжна документация – невъзстановими 50.00 лв. заплатени в касата на Общината.
Депозит за участие в размер на 10% от началната наемна годишна тръжна цена за имота предмет на търга, внесени в касата на Общината в срок до 17:00 ч. на 23.08.2016 г., а в случай на повторен търг – до 17:00 ч. на 30.08.2016 г.
Документите за участие се получават всеки работен ден в рамките на установеното работно време в срок до 17:00 ч. на 22.08.2016 г., а в случай на повторен търг – до 17:00 на 29.08.2016г. в „Информационен център“ при Община Пордим, срещу квитанция за закупена тръжна документация.
Оглед на имота предмет на търга може да се направи всеки работен ден до 15:00 ч. на 23.08.2016 г., а в случай на повторен търг – до 15:00 ч. на 30.08.2016 г., с представител на Дирекция УТОСПП при община Пордим.
При необходимост втори търг ще се проведe на 31.08.2016 г., от 14:00 ч.
Всички необходими документи за участие в търга се представят от участниците в Информационен център на община Пордим в срок до 17:00 ч. на 23.08.2016 г., а в случай на повторен търг – до 17:00 ч. на 30.08.2016 г., в надписан, непрозрачен плик. При подаването им се получава входящ номер от деловодната система.
За допълнителна информация тел.: 06513/21 21; 22 17.
Последно променен на Сряда, 24 Август 2016 09:19
 
Рокли от онлайн магазин Laleto Печат Е-мейл
( 0 Гласа )
БИЗНЕС
Сряда, 25 Май 2016 23:00
laleto pictЛятото чука на вратите ви, а с него и доброто настроение и хубавите леки, ефирни летни рокли. Това е периодът на годината, през който корено променяте гардеробите си. Скривате дебелите зимни дрехи и на тяхно място идват леките летни.
Роклята е най-подходящото дамско облекло за този сезон. Летните рокли са леки, ефирни и подходящи за топлото време. Ако все още не сте чули, има нов онлайн магазин, който предлага модерни и красиви дамски рокли от онлайн магазин Laleto.
Последно променен на Събота, 18 Юни 2016 21:20
Прочети още>
 
Нещо като магазин, нещо като ателие, изобщо като нищо друго в Плевен! Печат Е-мейл
( 1 Глас )
БИЗНЕС
Четвъртък, 29 Октомври 2015 15:25
1izkushenieКато оазис сред пустиня, като сладкарница по време на пости, магазин Изкушение” в Макси център - Плевен отваря врати и мигновено притегля вниманието на всички. Защото тук Човекът е над всичко, както е в модерния Ренесанс.
С какво е различно това място, в което думи като "стока" и "потребител" са неуместни, защото предлаганите неща имат душа. Тук изкуство и мода са съчетани по удивителен начин, докосвайки сърцето на всеки, защото в епохата на серийното производство тип copy-paste и търговията по Интернет, магазинът се отличава с уют, собствен почерк и нестандартни решения.
И най-важното - предлаганите неща карат човека да се поспре и да се обърне към себе си, да осъзнае, че има свои лични потребности и нужди, задоволяването на които е най-добрата инвестиция. Както казва Оскар Уайлд, "Единственият начин да се отървеш от Изкушението е да му се отдадеш".
Различни видове изкуство са обединени тук от усета за красота и грижа за Човека и Природата. В магазина ще има изцяло ръчно изработени продукти, като бутикови дрехи и аксесоари, картини и сувенири. За всяка творба може да се говори надълго и широко, но сега ще ви запознаем съвсем накратко.
Последно променен на Неделя, 10 Юли 2016 15:35
Прочети още>
 
Стипендиантска програма за студенти от ромски произход в медицински университети и колежи Печат Е-мейл
( 0 Гласа )
НПО
Вторник, 09 Август 2016 23:00
Пpoгpaмaтa, кoятo e пъpвaтa пo poдa cи в peгиoнa, вeчe девета гoдинa пpeдocтaвя възмoжнocт нa млaди, oбpaзoвaни и cилнo мoтивиpaни млaдeжи oт poмcки пpoизхoд дa paзвивaт cвoитe знaния и пpoфecиoнaлeн oпит в cфepaтa нa здpaвeoпaзвaнeтo. Изгpaдeнa е oт някoлкo взaимнo пoдcилвaщи ce кoмпoнeнтa: cтипeндии зa cтyдeнти във виcши мeдицинcки yчилищa, нacтaвничecтвo нa cтипeндиaнтитe oт cтpaнa нa нacтaвници/мeнтopи; oбyчeниe в зacтъпничecтвo кaктo нa cтипeндиaнтитe, тaкa и нa нacтaвницитe; и пyбличнo пpeдcтaвянe и пoпyляpизиpaнe нa пpoгpaмaтa.
Досега са подкрепениа над 150 души, които се обучават в различни медицински университети и колежи в София, Варна, Стара Загора, Плевен. Сред тях вече има завършили и практикуващи лекари и магистри.
Програмата се реализира с подкрепата на Програмата по обществено здравеопазване на Фондация „,Отворено общество“ и Ромски образователен фонд. Институт „‚Отворено общество“ - София, Фондация „,Интелдей“ и Център „,Амалипе“ са ангажирани с нейната реализация в България.

Какво означава Стипендиантската програма за студентите, как тя повлия на живота им, споделиха няколко от стипендиантите, които учат в Медицинския университет в Плевен, и техен наставник.

BASP Romanov pub  Д-р Красимир Романов
Ментор

Координатор съм на БАСП за Плевенска област от 21 години. Акушер гинеколог на собствена практика за община Долна Митрополия и Плевен.
Участвам в Стипендиантската програма като ментор на студенти от 5 години. За работата си бях отличен с почетен плакет от Институт „Отворено общество“. От самото начало за мен беше удоволствие да предавам своите знания на тези интелигентни и ученолюбиви студенти. Работата с тях ми донесе много положителни емоции и удовлетворение. Всички студенти, на които съм ментор, са много мотивирани, всеки има определена цел и виждане за бъдещето си и знам, че всички те ще станат много добри лекари. Програмата дава възможност на неравнопоставени студенти да завършат своето образование, без нея мнозина от тях нямаше да успеят. Много е важно Стипендиантската програма да се запази и да могат в нея да участват още и още млади хора от ромската общност.

BASP Pepa pub  Пепа Караджова

Родом съм от град Кнежа и съм студентка по мeдицина, 6-ти курс, в Медицинския университет в Плевен. Майка ми е ромка християнка, а баща ми е мюсюлманин и в къщи празнуваме всички християнски и мюсюлмански празници. Винаги съм знаела, че ще уча медицина. Благодарна съм, че родителите ми винаги са ме подкрепяли - плащаха да ходя на частни уроци и така се подготвих да вляза в университета. След това ме подтикваха да уча и да не спирам да се развивам, да посещавам езикови курсове или запиша допълнителни часове. Винаги са ми казвали, че образованието е най-важното, аз съм тяхната надежда. Мечтая да специализирам „Вътрешни болести“ и да стана един от най-добрите лекари в това направление. Искам някой ден хората, като чуят „доктор по вътрешни болести“, да се сещат за мен като добър специалист. Мечтая също така вятърът на промяната да дойде и сред нашата общност и след 20 години да не се налага да говорим за интеграцията и образованието сред ромите.

 BASP Petar pub
Петър Георгиев


Роден съм в София. Студент съм по медицина, 6-ти курс, в Медицинския университет в Плевен. Израснал съм в сплотено семейство и прекрасен дом. Реших да уча медицина, защото искам да съм полезен на хората. По пътя към университета ми помогнаха семейството и приятелите ми. Без тях нямаше да успея. Стипендията, която програмата ни осигурява, е финансова и морална подкрепа, без която не знам дали изобщо щях да стигна до тук. Надявам се да стана добър лекар и стойностен човек.

 BASP Alen pub
Ален Христов


Роден съм във Варна, на 25 години съм. Студент съм по медицина в Медицинския университет в Плевен. Израснал съм във Варна, в къща с голям двор - най-прекрасното място на света. Семейството ми е голямо, но много сплотено и задружно. Медицината беше естествено продължение на интереса ми към химията и биологията. Винаги съм бил много любопитен и исках да знам как е устроен човек и светът около нас. Най-много ми е помогнало семейството ми, което винаги ме е подкрепяло. Стипендиантската програма повлия на живота ми с това, че се запознах с много хора със сходни интереси и начин на мислене. Без финансовата подкрепа на програмата не бих могъл да водя пълноценен начин на живот и да завърша успешно. Надявам се да стана добър лекар и да помогна на много хора.

BASP Sabi pub  Съби Николов

Роден съм в Плевен, на 33 години съм. Понастоящем съм 3-та година докторант по трудова медицина в Медицински университет - София. Реших да уча медицинска специалност в известна степен случайно, но много ми помогна моето семейство. Освен финансова помощ Стипендиантската програма ми даде сигурност през всичките години на следването ми, срещна ме с много хора от моя етнос и сходни професии, създадох страхотни приятелства. Семейството, програмата и желанието ми ме превърнаха в медицинския специалист, който съм сега. Мечтая за добра професионална реализация тук, в България, и си пожелавам в личен план да създам едно добро и сплотено семейство.
Последно променен на Сряда, 24 Август 2016 09:18
 
ЕЛ СИ УАЙКИКИ - Всеки заслужава да бъде добре облечен Печат Е-мейл
( 0 Гласа )
БИЗНЕС
Четвъртък, 12 Май 2016 23:00
Waikiki PR 1Мъжката колекция Пролет/Лято 2016 на ЕЛ СИ УАЙКИКИ е съчетание на стил и комфорт. Деним, Чино в светли тонове, ризи от класическите блендове, памук и лен - това са акцентите за господата. Блейзери от естествени материи с класически кройки, елегантни панталони и ризи, в които преобладавт аква, лавандулово синьо и бяло ще грабнат вниманието на мъжете в ЕЛ СИ УАЙКИКИ Collection.
Последно променен на Понеделник, 16 Май 2016 20:13
Прочети още>
 
Позиция на партньорите по проект „Кибертормоз- внимавай” Печат Е-мейл
( 0 Гласа )
НПО
Понеделник, 19 Октомври 2015 16:01
CyberHelpЦифровите устройства и интернет играят значителна роля в живота на децата, така че децата днес живеят в среда, която е коренно различна от тази на техните родители. Виртуалните среди все по-често навлизат както в личната, така и в образователната сфера. Почти всички деца използват новите медии ежедневно. Въпреки, че това е безопасно през повечето време, крие и някои рискове. Следователно, изисква се постоянно разясняване и обучение за безопасно използване на новите медии, в което да са въвлечени също родители и учители.  Но учителите и родителите са по-малко уверени при използване на новите медии от техните деца и ученици. Различни анализи и доклади за безопасност в интернет дават една и съща препоръка: Родителите и педагогическия персонал трябва да подобрят своите технически умения, за да се преодолеят различията в нивото на знания между тях и тийнейджърите. Особено когато става дума за темата кибертормоз, тъй като той засяга пряко училищата. Поради това учителите трябва да бъдат адекватно подготвени, да се справят и да бъдат въвлечени в превенцията на кибертормоза.
Последно променен на Неделя, 10 Юли 2016 15:35
Прочети още>
 
« НачалоПредишна12СледващаКрай »

Страница 1 от 2
RSS емисии
RSS Последни
RSS Водещи
RSS Бизнес
RSS Общество
RSS Култура
RSS Екология
RSS Светски новини
RSS Спорт
RSS Мобилна емисия
Приятели
Скенери за лични карти