Начало Общество Здраве Kонцерт “Заедно ще сбъднем мечтите си” по повод Световния ден на социалната работа
19 Юли 2019 г., Петък
НОВИНИ
Фен зона
Последни новини

Четвъртък, 18 Юли 2019 15:21
Четвъртък, 18 Юли 2019 15:00
Четвъртък, 18 Юли 2019 14:14
Четвъртък, 18 Юли 2019 13:16
РЕКЛАМА
Kонцерт “Заедно ще сбъднем мечтите си” по повод Световния ден на социалната работа Печат Е-мейл
( 0 Гласа )
Общество - Здраве
Написано от Вестник "Посредник"   
Вторник, 19 Март 2019 12:56
WorldSocialWorkDay2019 Превърналият се с годините в традиция концерт “Заедно ще сбъднем мечтите си”, посветен на Световния ден на социалната работа, тази година се провежда под патронажа на Георг Спартански, Кмет на Община Плевен. Той ще се състой на 19 март 2019 г., вторник, в зала „Катя Попова“ от 17 часа.
Концертът е част от мероприятията, посветени на Седмицата на действието (18-22 март 2019 г.) под световното мото „Насърчаване на значението на взаимоотношенията с хората“. Мотото намира израз в съвместните усилия на студентите от специалност “Социални дейности” на Медицински колеж към Медицински университет в Плевен, Община Плевен и представителите на социалните услуги чрез концерта „Заедно да сбъднем мечтите си“ да се популяризира подкрепата за най-уязвимите групи от обществото. Потребителите на социалните услуги вече знаят, че в празничния ден на сцената в зала „Катя Попова“ те могат да сбъднат мечтата си и с изпълненията си да поздравят социалните работници за ежедневната им професионална всеотдайност.
Със сценични изяви в концерта се включват потребители на социални услуги от всички възрастови групи от Плевен и областта: Защитено жилище за възрастни хора с умствена изостаналост в Плевен; Шест центъра за настаняване от семеен тип вПлевен; Център за социална рехабилитация и интеграция в Плевен; Център за настаняване от семеен тип „Приятели“ в Плевен; Комплекс за социални услуги ЦНСТ 2 в Пордим; Комплекс за социални услуги, Защитено жилище в Згалево; Професионална гимназия по туризъм „Алеко Константинов“ в Плевен, специалност “Социална работа с деца и семейства в риск“; Танцова група „Въртянка“ в Плевен; Доротея Иванова Танева на 9 години.
В края на концерта великолепните изпълнения на Танцов състав „Алеко пее и танцува“ при Професионална гимназия по туризъм „Алеко Константинов“ са поздрав за служителите от социалните услуги, които неуморно се трудят, за да помогнат на всички, които имат мечти да се сбъднат.


Харесвате тази статия! Харесайте и страницата на “Посредник” във Фейсбук, където е публикувана
МНЕНИЯ ПО ТЕМАТА
ТВОЕТО МНЕНИЕ
Име:
Email:
 
Заглавие:
UBBCode:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:D:):(:0:shock::confused:8):lol::x:P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink::!::?::idea::arrow:
 

!joomlacomment 4.0 Copyright (C) 2009 Compojoom.com . All rights reserved."

Последно променен на Вторник, 19 Март 2019 12:54
 
Фейсбук коментари
Сподели статията