Начало Общество Здраве Новата баня на ул. "Христо Ясенов" най-после обновена - стана медицински център
26 Май 2018 г., Събота
НОВИНИ
Фен зона
Последни новини

Петък, 25 Май 2018 17:54
Петък, 25 Май 2018 17:14
Петък, 25 Май 2018 16:03
Петък, 25 Май 2018 14:53
Валути
РЕКЛАМА
Новата баня на ул. "Христо Ясенов" най-после обновена - стана медицински център Печат Е-мейл
( 0 Гласа )
Общество - Здраве
Написано от Вестник "Посредник"   
Петък, 11 Май 2018 15:00
nov mc1 nov mc2 В деня на светите братя Кирил и Методий - 11 май, в Плевен отвори врати нов медицински филиал. Здравната инвестиция е осъществена от медицински център „Екзакта медика“, в сътрудничество с фирма „ТАССИ“ ЕООД. Откриването на новия здравен филиал уважиха редица колеги и приятели на домакините, сред тях бе и председателят на Общински съвет – Плевен Мартин Митев и общински съветници. От името на местния парламент Мартин Митев връчи подарък - икона на Св. Иван Рилски, закрилник на лекари, учители и на целия български народ.
„Позволете ми от името на Общински съвет - Плевен и лично от свое име да Ви поздравя по повод откриването на новия филиал. Благодарение на висококвалифицирания персонал и съвременна апаратура, на човешкото отношение към всички пациенти, за изминалите близо 16 години „Екзакта медика“ се утвърди като сериозно и предпочитано здравно заведение за специализирана извънболнична медицинска помощ. Пожелавам на Вас и на целия екип да бъдете все така отдадени в работата си, да помагате, да обичате и да сте съпричастни! Нека успехите, лични и професионални, съпътстват всяко ваше начинание, натрупаният опит да ви помага за осъществяване на нови цели и мечти, а постигнатото да Ви носи удовлетворение и радост!“, пожела на домакините Председателят на Общинския съвет.
Празничната церемония започна с водосвет за здраве и благоденствие, отслужен от плевенски свещеници, след което към гостите се обърнаха и представители на домакините в лицето на Анка Петкова и доц. Павлина Лалева. Гости на събитието бяха ощенароднитя представител Владислав Николов, областният управител Мирослав Петров и заместникът му д-р Красимир Трифонов, зам.-кметът на Община Плевен арх. Невяна Иванчева, ректорът на Медицинския университет проф. д-р Славчо Томов, представили на здравни заведения, фирми - партньори и др.
Историята с новата сграда започва още преди 20 години, когато „ТАССИ“  закупува старата сграда на ул. „Христо Ясенов“ в града. Първоначалните планове са тя да се използва за административни цели, но впоследствие е взето решение сградата да се превърне в медицински център, полезен за хората в града и квартала.Харесвате тази статия! Харесайте и страницата на “Посредник” във Фейсбук, където е публикувана
МНЕНИЯ ПО ТЕМАТА
ТВОЕТО МНЕНИЕ
Име:
Email:
 
Заглавие:
UBBCode:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:D:):(:0:shock::confused:8):lol::x:P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink::!::?::idea::arrow:
 

!joomlacomment 4.0 Copyright (C) 2009 Compojoom.com . All rights reserved."

 
Фейсбук коментари
Сподели статията
RSS емисии
RSS Последни
RSS Водещи
RSS Бизнес
RSS Общество
RSS Култура
RSS Екология
RSS Светски новини
RSS Спорт
RSS Мобилна емисия
Приятели
Скенери за лични карти