Начало Общество Здраве Новата баня на ул. "Христо Ясенов" най-после обновена - стана медицински център
19 Юли 2019 г., Петък
НОВИНИ
Фен зона
Последни новини

Четвъртък, 18 Юли 2019 15:21
Четвъртък, 18 Юли 2019 15:00
Четвъртък, 18 Юли 2019 14:14
Четвъртък, 18 Юли 2019 13:16
РЕКЛАМА
Новата баня на ул. "Христо Ясенов" най-после обновена - стана медицински център Печат Е-мейл
( 0 Гласа )
Общество - Здраве
Написано от Вестник "Посредник"   
Петък, 11 Май 2018 16:00
nov mc1 nov mc2 В деня на светите братя Кирил и Методий - 11 май, в Плевен отвори врати нов медицински филиал. Здравната инвестиция е осъществена от медицински център „Екзакта медика“, в сътрудничество с фирма „ТАССИ“ ЕООД. Откриването на новия здравен филиал уважиха редица колеги и приятели на домакините, сред тях бе и председателят на Общински съвет – Плевен Мартин Митев и общински съветници. От името на местния парламент Мартин Митев връчи подарък - икона на Св. Иван Рилски, закрилник на лекари, учители и на целия български народ.
„Позволете ми от името на Общински съвет - Плевен и лично от свое име да Ви поздравя по повод откриването на новия филиал. Благодарение на висококвалифицирания персонал и съвременна апаратура, на човешкото отношение към всички пациенти, за изминалите близо 16 години „Екзакта медика“ се утвърди като сериозно и предпочитано здравно заведение за специализирана извънболнична медицинска помощ. Пожелавам на Вас и на целия екип да бъдете все така отдадени в работата си, да помагате, да обичате и да сте съпричастни! Нека успехите, лични и професионални, съпътстват всяко ваше начинание, натрупаният опит да ви помага за осъществяване на нови цели и мечти, а постигнатото да Ви носи удовлетворение и радост!“, пожела на домакините Председателят на Общинския съвет.
Празничната церемония започна с водосвет за здраве и благоденствие, отслужен от плевенски свещеници, след което към гостите се обърнаха и представители на домакините в лицето на Анка Петкова и доц. Павлина Лалева. Гости на събитието бяха ощенароднитя представител Владислав Николов, областният управител Мирослав Петров и заместникът му д-р Красимир Трифонов, зам.-кметът на Община Плевен арх. Невяна Иванчева, ректорът на Медицинския университет проф. д-р Славчо Томов, представили на здравни заведения, фирми - партньори и др.
Историята с новата сграда започва още преди 20 години, когато „ТАССИ“  закупува старата сграда на ул. „Христо Ясенов“ в града. Първоначалните планове са тя да се използва за административни цели, но впоследствие е взето решение сградата да се превърне в медицински център, полезен за хората в града и квартала.Харесвате тази статия! Харесайте и страницата на “Посредник” във Фейсбук, където е публикувана
МНЕНИЯ ПО ТЕМАТА
ТВОЕТО МНЕНИЕ
Име:
Email:
 
Заглавие:
UBBCode:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:D:):(:0:shock::confused:8):lol::x:P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink::!::?::idea::arrow:
 

!joomlacomment 4.0 Copyright (C) 2009 Compojoom.com . All rights reserved."

 
Фейсбук коментари
Сподели статията