Начало Общество Религия В Деня на християнското семейство, 21 ноември, данъчните в Плевен почетоха своя покровител Св. апостол Матей
15 Декември 2019 г., Неделя
НОВИНИ
Фен зона
Последни новини

Петък, 13 Декември 2019 15:55
Петък, 13 Декември 2019 12:45
Петък, 13 Декември 2019 10:45
Петък, 13 Декември 2019 10:11
РЕКЛАМА
В Деня на християнското семейство, 21 ноември, данъчните в Плевен почетоха своя покровител Св. апостол Матей Печат Е-мейл
( 0 Гласа )
Общество - Религия
Написано от Вестник "Посредник"   
Четвъртък, 21 Ноември 2019 14:05
NAP Sv.Matei С молебен за здраве и успех започна проявата, организирана от офис на НАП Плевен по повод деня на данъчния служител - Свети Матей, който е и професионален празник на служителите от приходната агенция. Молебена отслужи отец Милен от храм Света Парескева, който призова присъстващите към мир, искрена любов, всеотдайност и упование във вярата и доброто.
Директорът на офис Плевен - Цветомила Потурлиева, благодари на служителите за тяхната упорита работа в полза на клиентите. Тя заяви, че не случайно отбелязваме професионалния си празник на 21 ноември – Деня на християнското семейство, тъй като семейството е ценност, съумяла да съхрани народността и духовността ни през годините. Пожела здраве, любов и хармония в семейните отношения, сътрудничество и разбирателство в служебните взаимоотношения. Както по традиция на този ден семейството се събира около трапезата, така служителите от офис Плевен опитаха от замесения хляб, наречен за здраве на всички служители и техните семейства.
В знак на признателност за всеотдайния и дългогодишен труд в институцията бяха връчени поздравителни адреси на служителите с над 20-годишен стаж в администрацията. По повод празника всеки служител получи шалче с логото на Национална агенция за приходи - „Отговорни днес. Сигурни за утре“ със стръкче здравец.
Служителите бяха поздравени от група деца при Балетно - театрална школа и спортен клуб „Спирит“ в Плевен.


Харесвате тази статия! Харесайте и страницата на “Посредник” във Фейсбук, където е публикувана
МНЕНИЯ ПО ТЕМАТА
ТВОЕТО МНЕНИЕ
Име:
Email:
 
Заглавие:
UBBCode:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:D:):(:0:shock::confused:8):lol::x:P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink::!::?::idea::arrow:
 

!joomlacomment 4.0 Copyright (C) 2009 Compojoom.com . All rights reserved."

Последно променен на Четвъртък, 21 Ноември 2019 15:08
 
Фейсбук коментари
Сподели статията