Начало Общество Право Окръжна прокуратура - Плевен предаде на съд мъж за извършено убийство
22 Май 2019 г., Сряда
НОВИНИ
Фен зона
Последни новини

Сряда, 22 Май 2019 13:38
Сряда, 22 Май 2019 13:06
Сряда, 22 Май 2019 11:56
Сряда, 22 Май 2019 11:35
РЕКЛАМА
Окръжна прокуратура - Плевен предаде на съд мъж за извършено убийство Печат Е-мейл
( 0 Гласа )
Общество - Право
Написано от Вестник "Посредник"   
Сряда, 20 Юни 2018 10:15
temida okrajen-sad Окръжна прокуратура - Плевен внесе в съда обвинителен акт срещу мъж за извършено убийство в с. Горни Дъбник.
Обвинението срещу П. Ч. е за това, че на 30.10.2017 г. в с.Горни Дъбник,  обл. Плевен, умишлено умъртвил повече от едно лице:  Н. П.  и С. Г., като деянието е извършено с особена жестокост, а по отношение на убитата Н. П. е извършено предумишлено и по особено мъчителен начин, като смъртта е настъпила на 31.10.2017 г. престъпление по чл.116, вр.  чл.115 от НК.
Обвиняемият и пострадалата жена живеели на съпружески начала, като от връзката имали дете. През 2017 г. отношенията между тях се влошили,  като обвиняемият ревнувал жената и я заплашвал с убийство, ако го напусне.
В началото на 2017 г. пострадалата  се запознала с друг мъж, който търпял наказание в Затвора и сключила граждански брак с него.
Въпреки раздялата им, обвиняемият продължил да настоява двамата отново да се съберат, търсел съдействие от близки и познати, да убедят жената да промени решението си и да заживеят отново като семейство, твърдял, че не може да живее без нея и ако не се съберат отново, ще убие детето им и себе си. След категоричните откази на жената, той взел решение да си отмъсти, като я убие.
На 30.10.2017 г. в късния следобед, обвиняемият пристигнал с автомобил в с. Горни Дъбник и след като се стъмнило, се  придвижил до къщата, в която живеела пострадалата и баща й. Прескочил дувара и  през незаключената врата влязъл вътре и се скрил в гардероб в дневна стая. Там престоял около 2 часа, като изчаквал жената да се прибере в своята стая. След като се убедил, че в къщата всичко е утихнало, излязъл от укритието си, влязъл в стаята, приближил се до изплашената жена и  й нанесъл удар с нож в коремната област. Пострадалата паднала и започнала да вика за помощ. В този момент в стаята влязъл баща й, който чул викове за помощ. Обвиняемият се обърнал към него и му нанесъл няколко прободни рани в резултат на които паднал на земята и починал. Обвиняемият нанесъл още удари с нож по тялото на жената и  напуснал къщата.
По искане на прокуратура обвиняемият е с взета мярка за неотклонение задържане под стража.
Предстои насрочване на делото за разглеждане от съда.Харесвате тази статия! Харесайте и страницата на “Посредник” във Фейсбук, където е публикувана
МНЕНИЯ ПО ТЕМАТА
ТВОЕТО МНЕНИЕ
Име:
Email:
 
Заглавие:
UBBCode:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:D:):(:0:shock::confused:8):lol::x:P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink::!::?::idea::arrow:
 

!joomlacomment 4.0 Copyright (C) 2009 Compojoom.com . All rights reserved."

Последно променен на Сряда, 20 Юни 2018 12:47
 
Фейсбук коментари
Сподели статията