Начало Общество Полиция На всички изходи на Плевен са изградени и контролират движението пропусквателни пунктове
30 Март 2020 г., Понеделник
НОВИНИ
Фен зона
Последни новини

Неделя, 29 Март 2020 17:50
Неделя, 29 Март 2020 16:37
Неделя, 29 Март 2020 13:44
Събота, 28 Март 2020 18:48
РЕКЛАМА
На всички изходи на Плевен са изградени и контролират движението пропусквателни пунктове Печат Е-мейл
( 0 Гласа )
Общество - Полиция
Написано от Вестник "Посредник"   
Вторник, 24 Март 2020 12:17
koronavirus KPP С цел превенция на разпространение на заразата с коронавирус са изградени пет контролно-пропусквателни пункта (КПП) на територията на община Плевен, съобщават от МВР. Ограниченията в придвижването са в изпълнение на заповедта на министъра на здравеопазването и са в сила от 0:00 часа на 21 март 2020 година. КПП-тата са на пътищата Плевен - Ловеч, Плевен - София, Плевен - Гривица, Плевен – Опанец и в местността „Комудара“ на пътя за Търнене и Дисевица. Преминаването на гражданите през тези пунктове се допуска само при неотложност на пътуването - полагане на труд в друго населено място, здравословни причини на пътуващия или негови близки, завръщане на настоящия или постоянния адрес. Всияки случаи се удостоверяват със служебна бележка от работодателя или документ - карта, медицински документ, документ за самоличност. Както www.posredniknews.com вече информира, за улеснение на гражданите от МВР изработиха и разпространиха бланка на декларация за попълване при необходимост. Формулярът е достъпен и на интерент страниците на МВР и на ОДМВР-Плевен.
От полицията напомнят, че под забрана са посещения на паркове, спортни и детски площадки и съоръжения на открити и закрити обществени места. Полицейски патрулни автомобили с високоговорители предупреждават гражданите, които са в нарушение на ограничителните противоепидемични мерки.
Бъдете дисциплинирани и спазвайте препоръките на експертите! Погрижете се за себе си, за близките си и за околните! Борбата с вируса е отговорност на всеки един от нас, призовават от МВР.


Харесвате тази статия! Харесайте и страницата на “Посредник” във Фейсбук, където е публикувана
МНЕНИЯ ПО ТЕМАТА
ТВОЕТО МНЕНИЕ
Име:
Email:
 
Заглавие:
UBBCode:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:D:):(:0:shock::confused:8):lol::x:P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink::!::?::idea::arrow:
 

!joomlacomment 4.0 Copyright (C) 2009 Compojoom.com . All rights reserved."

Последно променен на Вторник, 24 Март 2020 13:26
 
Фейсбук коментари
Сподели статията