Начало Общество Политика Любка Александрова, общинските съветници и кметовете на кметства си пожелаха да бъдат на висотата на клетвата, която положиха при встъпване в мандат 2019 - 2023
22 Януари 2020 г., Сряда
НОВИНИ
Фен зона
Последни новини

Вторник, 21 Януари 2020 14:53
Вторник, 21 Януари 2020 12:33
Вторник, 21 Януари 2020 11:27
Вторник, 21 Януари 2020 09:15
РЕКЛАМА
Любка Александрова, общинските съветници и кметовете на кметства си пожелаха да бъдат на висотата на клетвата, която положиха при встъпване в мандат 2019 - 2023 Печат Е-мейл
( 0 Гласа )
Общество - Политика
Написано от Вестник "Посредник"   
Понеделник, 11 Ноември 2019 15:56
Levski kletva2 В Левски се състоя тържествена сесия, на която встъпиха в длъжност новоизбраните органи на местна власт. Събитието уважи зам. областният управител на Плевен д-р Красимир Трифонов.
Здраве, хармонична и ползотворна работа на всички пожела той в приветственото си слово на новите органи на местна власт в община Левски. След тържественото полагане на клетва от кмета Любка Александрова заместник-областният управител ? връчи символичния ключ на града с пожелание да брани интересите на общината и хората.
„Искам да ви пожелая да сте посветени, защото общинската работа е кауза”, обърна се към встъпилите в длъжност общински съветници и кметове на кметства кметът на общината Любка Александрова в първите минути на новия си мандат. „Да отделяте достатъчно време и за подготовка, и за всеки един гражданин, почукал на вратата. В това е смисълът да получим ключа на доверието и в това е смисъла да се нагърбим със задачата да сме полезни. Нека бъдем на висотата на клетвата, която току що положихме!”, каза още кметът на Левски Любка Александрова. На гражданите на Левски тя пожела да имат добри управници в лицето на новоизбраните местни власти в Левски.
Levski kletva1
Първото заседание на новия общински съвет бе ръководено от доайенът сред общинските съветници - Дочко Дочев.


Харесвате тази статия! Харесайте и страницата на “Посредник” във Фейсбук, където е публикувана
МНЕНИЯ ПО ТЕМАТА
ТВОЕТО МНЕНИЕ
Име:
Email:
 
Заглавие:
UBBCode:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:D:):(:0:shock::confused:8):lol::x:P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink::!::?::idea::arrow:
 

!joomlacomment 4.0 Copyright (C) 2009 Compojoom.com . All rights reserved."

Последно променен на Понеделник, 11 Ноември 2019 18:06
 
Фейсбук коментари
Сподели статията