Начало Общество Политика Поля Цоновска, кмет на Долна Митрополия трети мандат е убедена, че новите органи на местната местна власт ще оправдаят доверието на жителите на общината
21 Ноември 2019 г., Четвъртък
НОВИНИ
Фен зона
Последни новини

Четвъртък, 21 Ноември 2019 13:05
Четвъртък, 21 Ноември 2019 12:02
Четвъртък, 21 Ноември 2019 11:40
Четвъртък, 21 Ноември 2019 10:27
РЕКЛАМА
Поля Цоновска, кмет на Долна Митрополия трети мандат е убедена, че новите органи на местната местна власт ще оправдаят доверието на жителите на общината Печат Е-мейл
( 0 Гласа )
Общество - Политика
Написано от Вестник "Посредник"   
Петък, 08 Ноември 2019 12:53
DMitropoliya kletva2 В присъствието на областния управител Мирослав Петров кметът на община Долна Митрополия Поля Цоновска официално встъпи в третия си управленски мандат. На тържествена сесия в петък, 8 ноември, клетва положиха Поля Цоновска, общинските съветници и кметовете на кметства в община Долна Митрополия.
В приветствието си към новоизбраните местни власти областният управител подчерта, че гласуваното от хората доверие трябва да се защитава отново и отново всеки следващ ден и с всяко взето решение.
„Запомнете!”, обърна се кметът на община Долна Митрополия към колегите си кметове на кметства „Кметът е слуга на народа. Хората, които са работили вече с мен, знаят, че това е най-важното.” В обръщението си към общинските съветници Поля Цоновска призова: „Оставете личното и частното отвън. Тук е общественото. Надявам се и вярвам, че всички, които сме тук, ще оправдаем доверието на гражданите и няма да ги подведем. Бог да пази всички вас, вашите семейства, общината и България”, каза в първите минути от встъпване в новия си мандат кметът на община Долна Митрополия.
Председателството на първото заседание на новия общински съвет пое доайенът в новия състав на общинския съвет Кирил Фурнигов.
DMitropoliya kletva1


Харесвате тази статия! Харесайте и страницата на “Посредник” във Фейсбук, където е публикувана
МНЕНИЯ ПО ТЕМАТА
ТВОЕТО МНЕНИЕ
Име:
Email:
 
Заглавие:
UBBCode:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:D:):(:0:shock::confused:8):lol::x:P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink::!::?::idea::arrow:
 

!joomlacomment 4.0 Copyright (C) 2009 Compojoom.com . All rights reserved."

Последно променен на Петък, 08 Ноември 2019 13:49
 
Фейсбук коментари
Сподели статията