Начало Общество Политика С клетва в Долни Дъбник новоизбраните органи на местна власт поеха отговорност за честно, безпристрастно и морално управление
20 Февруари 2020 г., Четвъртък
НОВИНИ
Фен зона
Последни новини

Сряда, 19 Февруари 2020 14:31
Сряда, 19 Февруари 2020 12:38
Сряда, 19 Февруари 2020 11:04
Сряда, 19 Февруари 2020 10:45
РЕКЛАМА
С клетва в Долни Дъбник новоизбраните органи на местна власт поеха отговорност за честно, безпристрастно и морално управление Печат Е-мейл
( 0 Гласа )
Общество - Политика
Написано от Вестник "Посредник"   
Петък, 08 Ноември 2019 12:43
DDabnik kletva1 В 10 часа в петък, 8 ноември, на тържествена сесия в Долни Дъбник се състоя церемония по встъпване в правомощия на новоизбраните органи на местна власт. Събитието уважи зам. областният управител на Плевен д-р Красимир Трифонов.
„Клетвата, която днес тържествено положихте, не е просто част от един ритуал по встъпване в длъжност. Тя е публична гаранция за отговорността, която поемате към жителите на община Долни Дъбник за честно, безпристрастно и морално управление”, каза Красимир Трифонов в приветственото си слово към новите органи на местна власт в общината.
Той връчи на кмета на Общината Иван Ветов символите на местната власт, след което градоначалникът се обърна към своите колеги кметове на кметства и общински съветници с думите „Изборите минаха. Време е да си подадем ръка и да работим заедно за община Долни Дъбник. Пожелавам на общинските съветници и кметовете успешен мандат. Бъдете живи и здрави!”
Първото заседание на новия общински съвет бе председателствано от доайенът сред общинските съветници Маргарита Стойчева.
DDabnik kletva2


Харесвате тази статия! Харесайте и страницата на “Посредник” във Фейсбук, където е публикувана
МНЕНИЯ ПО ТЕМАТА
ТВОЕТО МНЕНИЕ
Име:
Email:
 
Заглавие:
UBBCode:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:D:):(:0:shock::confused:8):lol::x:P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink::!::?::idea::arrow:
 

!joomlacomment 4.0 Copyright (C) 2009 Compojoom.com . All rights reserved."

Последно променен на Петък, 08 Ноември 2019 13:36
 
Фейсбук коментари
Сподели статията