Начало Общество Политика Спартански обяви, че ще се кандидатира за втори кметски мандат
21 Октомври 2019 г., Понеделник
НОВИНИ
Фен зона
Последни новини

Понеделник, 21 Октомври 2019 16:38
Понеделник, 21 Октомври 2019 15:22
Понеделник, 21 Октомври 2019 14:21
Понеделник, 21 Октомври 2019 13:28
РЕКЛАМА
Спартански обяви, че ще се кандидатира за втори кметски мандат Печат Е-мейл
( 0 Гласа )
Общество - Политика
Написано от Вестник "Посредник"   
Петък, 06 Септември 2019 16:06
spartanski vtori mandat Кметът на Община Плевен Георг Спартански обяви, че ще се кандидатира за втори управленски мандат чрез гражданска подписка и инициативен комитет. Той направи това днес, в Деня на Съединението, минути след церемонията по отбелязване на празника.
„Ще се кандидатирам чрез гражданска подписка и инициативен комитет, защото не съм независим, аз съм зависим от гражданите на общината, те са моят работодател“. Решението си Спартански обяви пред надписа „Pleven, Плевен“, който символизира издигнатият от него девиз „С Плевен в сърцето и със сърце за Плевен“.
„Събирането на подписи ще е и тест как плевенчани се отнасят към работата на екипа ми и моята през последните 4 години“, каза още той, след като обясни, че след регистрацията на инициативния комитет в Общинската избирателна комисия, ще се проведе подписка в подкрепа на кандидатурата му и тя трябва да събере минимум 2000 валидни подписа на избиратели от общината.
Георг Спартански отчете, че през отминаващия мандат е изпълнен голям обем работа. А за следващия са заложени проекти, заслужаващи да бъдат реализирани в името на Плевен. „Като отговорен човек държа да довърша започнатото от мен. Както досега, управлението няма да е монолог, а диалог с гражданите на Плевен. Ще продължа да водя денонощно този диалог с обяснения и аргументи защо е необходимо това, което правим. Защото само диалогът с гражданите ги превръща в управляващи и ражда добри плодове", заяви Спартански.
На обявяването на кандидатурата му имаше представители на ръководствата на десни и дясно-центристки партии, на сегашния управленски екип на общината, както и граждани.

Снимка: Дарик радио


Харесвате тази статия! Харесайте и страницата на “Посредник” във Фейсбук, където е публикувана
МНЕНИЯ ПО ТЕМАТА
ТВОЕТО МНЕНИЕ
Име:
Email:
 
Заглавие:
UBBCode:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:D:):(:0:shock::confused:8):lol::x:P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink::!::?::idea::arrow:
 

!joomlacomment 4.0 Copyright (C) 2009 Compojoom.com . All rights reserved."

 
Фейсбук коментари
Сподели статията