Начало Общество Политика След материалите и становищата на постоянните комисии в ОбС-Плевен вече само в електронен вид
19 Юни 2019 г., Сряда
НОВИНИ
Фен зона
Последни новини

Вторник, 18 Юни 2019 19:03
Вторник, 18 Юни 2019 18:39
Вторник, 18 Юни 2019 17:34
Вторник, 18 Юни 2019 16:58
РЕКЛАМА
След материалите и становищата на постоянните комисии в ОбС-Плевен вече само в електронен вид Печат Е-мейл
( 0 Гласа )
Общество - Политика
Написано от Вестник "Посредник"   
Сряда, 25 Юли 2018 13:27
ObS site От този месец всички становища от заседанията на постоянните комисии в Общински съвет - Плевен ще бъдат вече само в електронен вид. След заседания на комисиите тези документи ще се качват в меню „Заседания“ - „Заседания на Общински съвет“ и ще бъдат част от публикувания дневен ред и предложенията за съответното заседание на местния парламент. „С новия регламент на практика премахваме изцяло хартията от работата на комисиите“, заяви председателят на Общинския съвет Мартин Митев.
Постоянните комисии в Общински съвет - Плевен не получават комплекти с материали за заседанията си на хартия от месец юни 2017 г. и се запознават с предложенията и преписките си чрез сайта на Общинския съвет: obs.pleven.bg. Новия регламент бе въведен във връзка с общата тенденция за преминаване от хартиен към електронен модел на работа. На сайта на Общинския съвет в реално време се качват и преписките, които постъпват в деловодството на местния парламент. Вижда се и цялата документация, свързана с внасяне на предложенията и последвалите по тях решения.
„Идеята да преминем изцяло към безхартиен модел на работа при подготовката и провеждането на заседанията в Общинския съвет е още от началото на мандата. Реализацията й става поетапно“, коментира Мартин Митев. Той припомни, че във връзка с тенденцията за преминаване изцяло към безхартиен модел на работа в Общинския съвет, от април 2017 година стартира и изцяло обновеният сайт на институцията.
Освен всички други предимства, очаква се новият начин на работа да доведе до намаляване на финансовите разходи за хартия и консумативи за печат.


Харесвате тази статия! Харесайте и страницата на “Посредник” във Фейсбук, където е публикувана
МНЕНИЯ ПО ТЕМАТА
ТВОЕТО МНЕНИЕ
Име:
Email:
 
Заглавие:
UBBCode:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:D:):(:0:shock::confused:8):lol::x:P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink::!::?::idea::arrow:
 

!joomlacomment 4.0 Copyright (C) 2009 Compojoom.com . All rights reserved."

Последно променен на Сряда, 25 Юли 2018 17:42
 
Фейсбук коментари
Сподели статията