Начало Общество Политика Мартин Митев: 2017-а беше добра година за работата на Общински съвет - Плевен
21 Февруари 2018 г., Сряда
НОВИНИ
Фен зона
Последни новини
Вторник, 20 Февруари 2018 17:24
Вторник, 20 Февруари 2018 17:12
Вторник, 20 Февруари 2018 17:01
Вторник, 20 Февруари 2018 14:24
Валути
РЕКЛАМА
Мартин Митев: 2017-а беше добра година за работата на Общински съвет - Плевен Печат Е-мейл
( 0 Гласа )
Общество - Политика
Написано от Вестник "Посредник"   
Петък, 29 Декември 2017 16:35
Martin Mitev „Изминалата 2017 година беше една добра година за работата на Общински съвет - Плевен. Смятам, че свършихме немалко работа за тези 12 месеца. Да, имахме много противопоставяния в зала, имахме и напрегнати моменти. Но всичко това смятам за плюс в нашата работа, защото, както казват - истината се ражда в спора, а в нашия случай бих казал по-добрите решения за Плевен".Такава е равносметката на председателя на ОбС - Плевен, Мартин Митев за работата на местния парламент.
"Трудно ми е да откроя конкретни решения като най-значими и важни през годината, защото всяко решение само по себе си е важно за дадената сфера или ситуация. През годината немалко решения касаеха даване на зелена светлина на нови инвестиции, основно в инфраструктурата на града. Знаете, че Общината е бенефициент по немалко програми, които в момента се реализират по ОП „Региони в растеж“. Добрата новина е, че Управляващият орган на програмата успя да събере средства за реализацията и на последния й компонент, който е за образователна инфраструктура. Във връзка с това Плевен подписа договор за близо 12 млн.лв., като тези средства предстои да бъдат вложени в нашите училища и детски градини.
Голяма част от решенията ни през 2017-та бяха за синхронизиране на нормативната ни уредба, тъй като основната дейност на Общинския съвет като местен законодателен орган е именно тази - изработване на добра нормативна уредба, която да бъде и добра основа за последващи действия съответно от страна на изпълнителната власт, разбирайте и общинската администрация. С две думи - смятам, че положихме немалко усилия и успяхме да се справим сравнително добре. Успяхме да вземем едни добри решения за Плевен и общината.
Така изглеждаше 2017 година за Общински съвет - Плевен. Ако запазим това темпо и този начин на работа - очаквам и една по-добра 2018 година. Бих искал да пожелая на всички ни да бъдем най-вече здрави, по-добри и с душа и сърце да продължим да работим за и в името на Плевен!“, казва в заключение г-н Митев.

ОбС-ПлевенХаресвате тази статия! Харесайте и страницата на “Посредник” във Фейсбук, където е публикувана
МНЕНИЯ ПО ТЕМАТА
ТВОЕТО МНЕНИЕ
Име:
Email:
 
Заглавие:
UBBCode:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:D:):(:0:shock::confused:8):lol::x:P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink::!::?::idea::arrow:
 

!joomlacomment 4.0 Copyright (C) 2009 Compojoom.com . All rights reserved."

Последно променен на Петък, 29 Декември 2017 16:57
 
Фейсбук коментари
Сподели статията
RSS емисии
RSS Последни
RSS Водещи
RSS Бизнес
RSS Общество
RSS Култура
RSS Екология
RSS Светски новини
RSS Спорт
RSS Мобилна емисия
Приятели
Скенери за лични карти