Начало Общество Политика Мартин Митев: Не е фатално неприемането на План-сметката за сметосъбиране в общината за 2018-а
20 Май 2018 г., Неделя
НОВИНИ
Фен зона
Последни новини

Неделя, 20 Май 2018 17:02
Събота, 19 Май 2018 18:38
Събота, 19 Май 2018 15:53
Петък, 18 Май 2018 14:12
Валути
РЕКЛАМА
Мартин Митев: Не е фатално неприемането на План-сметката за сметосъбиране в общината за 2018-а Печат Е-мейл
( 0 Гласа )
Общество - Политика
Написано от Вестник "Посредник"   
Четвъртък, 28 Декември 2017 15:44
Martin Mitev copy Не е фатално днешното неприемане на План-сметката за приходите от такса битови отпадъци и разходите за услуги по събирането, извозването и обезвреждането на битови отпадъци и чистотата на територията на Община Плевен, и честотата на извозването на съдовете през 2018 г.“.
Това коментира председателят на Общински съвет - Плевен Мартин Митев, след като местният парламент днес не прие предложението за План-сметка за приходите от такса битови отпадъци и разходите за услуги по събирането, извозването и обезвреждането на битови отпадъци и чистотата на територията на Община Плевен, и честотата на извозването на съдовете през 2018 година.
„План-сметката на практика е един програмен документ, който регламентира как да се разходват събраните средства по дейности съгласно Закона за управлението на отпадъците. Задължението на кмета по закон е да внесе до края на предходната година План-сметката за следващата година и той е изпълнил това свое задължение. Това, че тя не бе приета днес, не означава в никакъв случай, че община Плевен ще затъне в боклуци. Да, за мен лично бе малко нелогично поведението на някои колеги общински съветници, които без да се аргументират днес гласуваха против предложението. Смятам обаче, че през януари Община Плевен ще има План-сметка за 2018-а. Този документ е важен елемент от бюджета и приемането му по принцип трябва да предхожда приемането на бюджета, който също предстои да обсъждаме на януарска сесия“, заяви Мартин Митев.Харесвате тази статия! Харесайте и страницата на “Посредник” във Фейсбук, където е публикувана
МНЕНИЯ ПО ТЕМАТА
ТВОЕТО МНЕНИЕ
Име:
Email:
 
Заглавие:
UBBCode:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:D:):(:0:shock::confused:8):lol::x:P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink::!::?::idea::arrow:
 

!joomlacomment 4.0 Copyright (C) 2009 Compojoom.com . All rights reserved."

 
Фейсбук коментари
Сподели статията
RSS емисии
RSS Последни
RSS Водещи
RSS Бизнес
RSS Общество
RSS Култура
RSS Екология
RSS Светски новини
RSS Спорт
RSS Мобилна емисия
Приятели
Скенери за лични карти