Начало Общество Политика Мартин Митев: Не е фатално неприемането на План-сметката за сметосъбиране в общината за 2018-а
14 Декември 2018 г., Петък
НОВИНИ
Фен зона
Последни новини

Петък, 14 Декември 2018 13:49
Петък, 14 Декември 2018 10:39
Петък, 14 Декември 2018 09:54
Петък, 14 Декември 2018 09:53
Валути
РЕКЛАМА
Мартин Митев: Не е фатално неприемането на План-сметката за сметосъбиране в общината за 2018-а Печат Е-мейл
( 0 Гласа )
Общество - Политика
Написано от Вестник "Посредник"   
Четвъртък, 28 Декември 2017 14:44
Martin Mitev copy Не е фатално днешното неприемане на План-сметката за приходите от такса битови отпадъци и разходите за услуги по събирането, извозването и обезвреждането на битови отпадъци и чистотата на територията на Община Плевен, и честотата на извозването на съдовете през 2018 г.“.
Това коментира председателят на Общински съвет - Плевен Мартин Митев, след като местният парламент днес не прие предложението за План-сметка за приходите от такса битови отпадъци и разходите за услуги по събирането, извозването и обезвреждането на битови отпадъци и чистотата на територията на Община Плевен, и честотата на извозването на съдовете през 2018 година.
„План-сметката на практика е един програмен документ, който регламентира как да се разходват събраните средства по дейности съгласно Закона за управлението на отпадъците. Задължението на кмета по закон е да внесе до края на предходната година План-сметката за следващата година и той е изпълнил това свое задължение. Това, че тя не бе приета днес, не означава в никакъв случай, че община Плевен ще затъне в боклуци. Да, за мен лично бе малко нелогично поведението на някои колеги общински съветници, които без да се аргументират днес гласуваха против предложението. Смятам обаче, че през януари Община Плевен ще има План-сметка за 2018-а. Този документ е важен елемент от бюджета и приемането му по принцип трябва да предхожда приемането на бюджета, който също предстои да обсъждаме на януарска сесия“, заяви Мартин Митев.Харесвате тази статия! Харесайте и страницата на “Посредник” във Фейсбук, където е публикувана
МНЕНИЯ ПО ТЕМАТА
ТВОЕТО МНЕНИЕ
Име:
Email:
 
Заглавие:
UBBCode:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:D:):(:0:shock::confused:8):lol::x:P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink::!::?::idea::arrow:
 

!joomlacomment 4.0 Copyright (C) 2009 Compojoom.com . All rights reserved."

 
Фейсбук коментари
Сподели статията