Начало Общество Политика ”България без цензура” отново иска оставката на Стойков
21 Ноември 2019 г., Четвъртък
НОВИНИ
Фен зона
Последни новини

Сряда, 20 Ноември 2019 14:23
Сряда, 20 Ноември 2019 13:44
Сряда, 20 Ноември 2019 11:13
Сряда, 20 Ноември 2019 10:58
РЕКЛАМА
”България без цензура” отново иска оставката на Стойков Печат Е-мейл
( 3 Гласа )
Общество - Политика
Написано от Вестник "Посредник"   
Петък, 28 Февруари 2014 17:47
Barekov От общинското ръководство на ПП "България без цензура" изпратиха писмо до медиите, в което изразяват своята позиция, относно „категоричното им несъгласие със стила и методите на ръководство на община Плевен, демонстрирани от кмета на общината Димитър Стойков".
В писмото си те определят, че „това управление е некомпетентно, непрозрачно, в разрез с върховенството на закона и против интересите на местната общност", край на цитата.
Декларацията, изпратена от ръководството на партията е свързана основно с разбунилите се за пореден път духове по време на редовното заседание на Общински съвет – Плевен. На това заседание беше оповестено, че проф. Димитър Стойков при встъпването си в длъжност като кмет на община Плевен, преди повече от две години, е назначил за свой заместник Алексей Зелов. Който по това време не е притежавал българско гражданство, което е абсолютно задължително условие за заемане на длъжността, според общинското ръководство на ПП "България без цензура".
На днешната пресконференция в БТА Дарин Ангелов също коментира питането на общинския съветник от БНД Георг Спартански, във връзка с гражданството на Зелов и спомена, че кметът е потвърдил истинността на това твърдение, че заместник кмета по финансите не е бил български гражданин в началото на своя мандат. Дарин Ангелов каза още, че е имало правен спор дали е законно или не назначението на Алексей Зелов като заместник кмет, който се разразил по време на обсъжданията, проведени на Общинския съвет, но той не е юрист и няма как да определи дали това е така или не.


Харесвате тази статия! Харесайте и страницата на “Посредник” във Фейсбук, където е публикувана
МНЕНИЯ ПО ТЕМАТА
до патерици   |2014-03-01
и в доказателство на ДУМИТЕ МИ ЩЕ ВИ ИЗРЕДЯ ОБЩИНСКОТО РЪКОВОДСТВО НА бЪЛГАРИЯ БЕЗ ЦЕНЗУРА - Всвичките са служители на администрацията на Зеленогорски, ръководени от Краси, известен от някои като Подкупа, който докара почти до фалит една общинска фирма, която вдигна приходите си десеторно след като го махнаха, слуга на Зеленогорски. До него плътно седят Стефка Григоровас, алкохоличка, която бастиса музея и му докара ремонт за над 300 хил лева, които ще плащаме всички ние , плевенчани, даже вече ги платихме. Некомпетентна жена. Тя бе назначена за директор на музея само защото беше приятелка на Ралица Веселинова, която беще любовница на зам.кмета на Зеленогорски Матеев и която беше директор на дирекция КУлтура. Другата там е Галка , извесдтна като Русото, работеща за Тв7 и Граждански контрол, забележете, която е член и на Националното ръководство на "България без цензура", известна с нощния си живот, казват по хотел "Ростов" и твърде, ама твърде близка със Спартански, ако ме разбирате точно за колко близка говоря.Така че в Плевен няма ни Цензура, ни Реформатори, а едни рафинирани мошеници, плъзнали из всички партии, които ни обираха 12 години.
до патерици   |2014-03-01
В Плевен или няма България без цензура, или няма Реформатори - защото те са едно. Много интересно, на изборите ще лъсне кой кой е, като се види коя от двете формации има повече гласове. Най-любопитното, е че в Плевен новоучредената партия България без цензура бе яхната и оглавена само от хора на Зеленогорски, ръководени на местно ниво от Спартански, които като хора на Кунева би трябвало да не си играят с Пееввски. Нещо повече, всички медии на Пеевски и Бареков постоянно разкатават Кунева и Реформаторите, обиждат Радан Кънев, като го наричат Рамадан Кънев. А в Плевен са едно - кой е предателят? Кой е кебапчийският котарак, избягал от СДС с цялата си свита? естествено,ч е Зеленогорски и сие са предателите, продали са се за пари.
компетентен   |2014-03-01
За пореден път лъсна некомпетентността на адвокат Спартански, който е ясно, че се е продал на Делян Пеевски и е продал реформаторите. Вместо да се занишмава с полезни за града неща той се занимава с глупости, които нямат отношение към просперитета на Плевен даже напротив. Този човек буквално иска да фалира общината чрез постоянни доноси и компромати съшити с бели конци, а рекетьорските медии на Делян Пеевски и неговата партия България без цензура са удобна тояга затова.
Гост   |2014-03-01
Не пуснаха ЛАФКА в Плевен и кучето на Пеевски започва да лае. Бареков само едно нещо май не разбира - дори хора като мен, които не са гласували за Стойков, започват да му сипатизират, когато виждат как мафията го атакува.
Гост   |2014-03-01
с една дума започва атака срещу Плевенска община, комрпомати, доноси, глоби, сигнали измислени до тоя и оня, докато не се клекне пред мамин прасчо Пеевски. За който все повече се говори, че може и да го свитнат, че много се освети, а мафията не търпи такива работи - Осман Октай го каза направо онзи ден
Гост   |2014-03-01
е,естествено, кмета спря нападението на Лафка на дебелата свиня Пеевски, защото това щеше да съсипе малките търговци в града, уважи искането на гражданите, ама истинските, не ония измислените от Пеевския Граждански контрол, и сега партията на Пеевски заедно с медиите му започват да действат като бухалка срещу кмета. Този мач вече се играе Пловдив,София...Сега "Гражданаки контрол" на същия Пеевски, който си е част от "БЪлгария безцензура" ще направи няколко "разтърсващи" разкрития по ТВ 7, а Уикенд, Монитор и Телеграф, може и Галерия или Преса, или Репортер, всичките тия медии са на Пеевски, ще започнат организирана така срещу Плевен. МНого гадна отвратителна партия е това, действа с рекет, докато не си постигнат икономическите интереси. все едно не са най-богатите хора в БЪлгария., Ама са алчни.
Гост   |2014-02-28
Паричките на Пеевски и неговите кукли на конци Бареков и сие не са за мен нормална причина и основание да се демонстрира псевдозагриженост за спазването на законността. Самите ,,България без цензура не я спазват
Гост   |2014-02-28
Точно палачинката Бареков и неговите хора да искат оставки е меко казано смешно и нелепо
Патерици   |2014-02-28
В качеството си на какви тези клоуни от БПЦ се изказват?
ТВОЕТО МНЕНИЕ
Име:
Email:
 
Заглавие:
UBBCode:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:D:):(:0:shock::confused:8):lol::x:P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink::!::?::idea::arrow:
 

!joomlacomment 4.0 Copyright (C) 2009 Compojoom.com . All rights reserved."

Последно променен на Неделя, 02 Март 2014 13:58
 
Фейсбук коментари
Сподели статията