Начало Общество НПО Приключи конкурсът „Спортувай с послание“, награди очакват авторите на петте най-харесвани снимки
21 Март 2019 г., Четвъртък
НОВИНИ
Фен зона
Последни новини

Сряда, 20 Март 2019 15:15
Сряда, 20 Март 2019 14:34
Сряда, 20 Март 2019 13:33
Сряда, 20 Март 2019 12:23
Валути
РЕКЛАМА
Приключи конкурсът „Спортувай с послание“, награди очакват авторите на петте най-харесвани снимки Печат Е-мейл
( 0 Гласа )
Общество - НПО
Написано от Вестник "Посредник"   
Понеделник, 03 Септември 2018 14:30
sportuvaj s poslanie final Приключи конкурсът „Спортувай с послание“ към проекта на асоциация "Докосни дъгата" с председател д-р Денислава Ангелова и Министерството на младежта и спорта: "Младите хора - Бъдещето на България - това сме ние" по Национална програма за изпълнение на младежки дейности по чл. 10а от Закона за хазарта за 2018 г., съобщават организаторите.
На официалната страница на проекта във Фейсбук, в рамките на близо три месеца, със свои снимки и послания се включиха ученици на възраст от 15 до 19-годишна възраст от цялата страна. Със свои послания, но извън конкурсната част, инициативата подкрепиха и редица успели български спортисти.
На 21 септември в сградата на Министерство на младежта и спорта с грамоти ще бъдат наградени всички участници в „Спортувай с послание“, както и медиите, популяризирали инициативата, отразявайки случващото се около нея. Петимата ученици, чиито снимки с послания са събрали най-много харесвания, ще получат специална награда от официалния партньор на конкурса “Техно арена”. Отличията ще бъдат връчени от министър Красен Кралев, екипа на Младежки политики към Министерство на младежта и спорта, д-р Денислава Ангелова и известни български спортисти.
Мисията на „Спортувай с послание“ бе да покаже част от талантливите и амбициозни български младежи, които не само трябваше да вдъхновят своите връстници да спортуват, но и да ги мотивират да се справят с предизвикателствата на живота.
На снимката - Станимира Станимирова Стаматова, ПГЧЕ „Васил Левски” град Бургас, 10г клас. "Деца, ученици, мечтаещи и обичащи труда! Моето послание към вас е да вярвате! Да вярвате. Че можете и че с много усилия се постига всичко, което желаете! Ако искате да танцувате, запишете се на танци, ако искате да играете футбол, тенис, волейбол или искате да се занимавате с нещо друго, направете го! Знаете ли, често спортистите и танцьорите са наричани мазохисти, защото дейността им е свързана с много болка, пот, понякога с кръв и сълзи, но те не се отказват от заниманието си, защото ги крепи огромната любов към спорта! Ако наистина обичате да спортувате или танцувате, постигайте успехи и докажете на хората, които не вярват във вашите възможности, че вие вярвате и можете!", е посланието на Станимира.


Харесвате тази статия! Харесайте и страницата на “Посредник” във Фейсбук, където е публикувана
МНЕНИЯ ПО ТЕМАТА
ТВОЕТО МНЕНИЕ
Име:
Email:
 
Заглавие:
UBBCode:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:D:):(:0:shock::confused:8):lol::x:P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink::!::?::idea::arrow:
 

!joomlacomment 4.0 Copyright (C) 2009 Compojoom.com . All rights reserved."

Последно променен на Понеделник, 03 Септември 2018 14:48
 
Фейсбук коментари
Сподели статията