Начало Общество НПО Отличиха доброволци в Плевен за Международния ден на доброволеца
20 Май 2018 г., Неделя
НОВИНИ
Фен зона
Последни новини

Неделя, 20 Май 2018 17:02
Събота, 19 Май 2018 18:38
Събота, 19 Май 2018 15:53
Петък, 18 Май 2018 14:12
Валути
РЕКЛАМА
Отличиха доброволци в Плевен за Международния ден на доброволеца Печат Е-мейл
( 0 Гласа )
Общество - НПО
Написано от Вестник "Посредник"   
Сряда, 06 Декември 2017 13:52
5dek dobrovolci На специално тържество в Регионална библиотека „Христо Смирненски” - Плевен в Международния ден на доброволеца - 5 декември, бяха отличени доброволци на различна възраст и от различни организации в града. Сертификатите с благодарност връчи Председателят на Общински съвет - Плевен Мартин Митев, тържеството уважихаоще зам.-председателят на местния парламентПетя Василева, зам.-областният управител Татяна Божинова, представители на доброволчески организации и др.
„Първо искам да поздрави всички присъстващи на това тържество с Международния ден на доброволеца - 5 декември. Думата, която може би е най-подходяща за днешния повод е една: Благодаря!  Благодаряви за това, което правите, за това, че помагате. Благодаря ви, че намирате време за другите и правите добро!“, обърна се към младите доброволци Мартин Митев. „Доброволчеството може да промени живота - да вдъхне надежда, да накара някого в труден момент да се почувства значим и отново да повярва в себе си. Трудът на доброволеца всъщност е свързван с човечността - готовността да помагаш, без да очакваш нещо в замяна. Може да сте помогнали с нещо малко, но за някой друг този малък жест да означава много!“, завърши обръщението си Председателят на Общинския съвет.
Съссертификати с благодарност бяха отличени представители на Младежкия общински парламент, на МБЧК - Плевен, на Скаутската организация в Плевен с ръководител Линка Михова, доброволци към Регионална библиотека „Христо Смирненски“, представители на плевенски училища и др. На тържеството прозвучаха благодарности и от страна на самите организации към техните доброволци. „Бъдете добри хора и правете добро, защото има смисъл в това“, бе едно от посланията, което младите хора отправиха от Плевен в Международния ден на доброволеца.Харесвате тази статия! Харесайте и страницата на “Посредник” във Фейсбук, където е публикувана
МНЕНИЯ ПО ТЕМАТА
ТВОЕТО МНЕНИЕ
Име:
Email:
 
Заглавие:
UBBCode:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:D:):(:0:shock::confused:8):lol::x:P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink::!::?::idea::arrow:
 

!joomlacomment 4.0 Copyright (C) 2009 Compojoom.com . All rights reserved."

 
Фейсбук коментари
Сподели статията
RSS емисии
RSS Последни
RSS Водещи
RSS Бизнес
RSS Общество
RSS Култура
RSS Екология
RSS Светски новини
RSS Спорт
RSS Мобилна емисия
Приятели
Скенери за лични карти