Начало Общество НПО Младите възрожденци от община Левски с обща програма за учебната 2017/2018 г.
21 Февруари 2019 г., Четвъртък
НОВИНИ
Фен зона
Последни новини

Сряда, 20 Февруари 2019 13:56
Сряда, 20 Февруари 2019 12:12
Сряда, 20 Февруари 2019 11:44
Сряда, 20 Февруари 2019 10:40
Валути
РЕКЛАМА
Младите възрожденци от община Левски с обща програма за учебната 2017/2018 г. Печат Е-мейл
( 0 Гласа )
Общество - НПО
Написано от Вестник "Посредник"   
Петък, 27 Октомври 2017 14:24
mladi vazr levski Младите възрожденци от община Левски изготвиха обща програма за тази учебна година, като заложиха на традиционни за клубовете дейности, свързани с личността на Васил Левски.
„Братство всекиго, без да гледаме на вяра и народност…“, под този надслов ще се проведе благотворителна кампания за събиране на дрехи и обувки от клуб „Млад възрожденец“ в ПГССТ „Н. Й. Вапцаров“ - Левски.
През 2018 г. клубовете ще отбележат и 170-ата годишнина от рождението на Христо Ботев с различни мероприятия. Подготвили са нови конкурси и инициативи, информира Силвия Йорданова- председател на общински клуб "Млад възрожденец“ в Левски.
На 24 май със „С китка здравец за всеки учител“ клубовете ще участват в общоградското честване. Инициативи по места ще имат клубовете, посветени и на 3 март, с поднасяне на венци и цветя пред паметника на Апостола на свободата.
Младите възрожденци бяха наградени от Общобългарския комитет „Васил Левски“ в Националния конкурс, посветен на 180-годишнината от рождението на Васил Левски. Те получиха и дарение „Тефтерчето на Левски“ от кмета на Община Левски, Любка Александрова.
„През миналата учебна година общинския клуб и училищните клубове бяха посветили своите дейности и инициативи на 180-ата годишнина от рождението на Васил Левски. С желание и креативност те изработваха, писаха, пяха в името на Апостола, за което и бяха оценени и наградени. С гордост направиха почетен караул пред паметника на Васил Левски в град София и в град Левски. Можем да отчетем една успешна, емоционална и запомняща се година”, обяви Силвия Йорданова.
 Харесвате тази статия! Харесайте и страницата на “Посредник” във Фейсбук, където е публикувана
МНЕНИЯ ПО ТЕМАТА
ТВОЕТО МНЕНИЕ
Име:
Email:
 
Заглавие:
UBBCode:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:D:):(:0:shock::confused:8):lol::x:P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink::!::?::idea::arrow:
 

!joomlacomment 4.0 Copyright (C) 2009 Compojoom.com . All rights reserved."

 
Фейсбук коментари
Сподели статията