Начало Култура Образование За един ден млади хора от Левски „влизат“ в управленски роли
29 Януари 2020 г., Сряда
НОВИНИ
Фен зона
Последни новини

Сряда, 29 Януари 2020 16:35
Сряда, 29 Януари 2020 10:43
Сряда, 29 Януари 2020 09:45
Сряда, 29 Януари 2020 09:41
РЕКЛАМА
За един ден млади хора от Левски „влизат“ в управленски роли Печат Е-мейл
( 0 Гласа )
Култура - Образование
Написано от Вестник "Посредник"   
Четвъртък, 09 Май 2019 13:05
Levski 9 may И в СУ „Крум Попов” в Левски отбелязаха тържествено Денят на Европа. С тази особеност, че по традиция 9 май се обявява като Ден на ученическото самоуправление и ученици заемат ръководните, учителските и административните длъжности в училището за един работен ден.
Тази година директор е Михаела Петрова със заместник по учебната дейност Десислава Дончева. Те умело се справят със задачите си с подкрепата на титулярите Валентина Дженева и Наталия Чингова.
Силвия Иванова е тяхната „дясна“ ръка в ролята си на секретар, Миглена Терзиева е училищен психолог, Биляна Цветанова - ресурсен учител, Евдокия Кирилова - педагогически съветник. Валерий Богданов трупа опит като председател на Ученическия парламент за един ден.
Финансовите операции се управляват от Петя Асенова – счетоводител, а Виктория Богданова е касиер - домакин. Юлияна Неделчева е готова да оказва медицинска помощ, а богатият библиотечен фонд е поверен на Микаела Руменова.
За спокойния и творчески ход на учебния ден се грижат младите охранители Анатоли Аврамов и Скендер Сунаев.
Училищният звънец обявява началото и края на всеки учебен час с „Одата на радостта“. Целият училищен двор се оглася от Химна на Европа и кара учениците да се чувстват горди, млади и устремени!
Гордост за училището и Ученическия парламент е участието на техни възпитаници в самоуправлението на общинско ниво на този ден. Елена Асенова, председател на Училищния парламент и Ралица Асенова съгласуват управленческите си умения в длъжността заместник кмет на Община Левски за един ден. Мартина Николаева е старши експерт Образование, култура и спорт, Христо Методиев е главен архитект, Пламен Крумов - главен счетоводител.


Харесвате тази статия! Харесайте и страницата на “Посредник” във Фейсбук, където е публикувана
МНЕНИЯ ПО ТЕМАТА
ТВОЕТО МНЕНИЕ
Име:
Email:
 
Заглавие:
UBBCode:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:D:):(:0:shock::confused:8):lol::x:P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink::!::?::idea::arrow:
 

!joomlacomment 4.0 Copyright (C) 2009 Compojoom.com . All rights reserved."

Последно променен на Четвъртък, 09 Май 2019 13:34
 
Фейсбук коментари
Сподели статията