Начало Култура Образование Възпитаници на професионална гимназия от Левски с достойно представяне в състезания по професии
25 Февруари 2020 г., Вторник
НОВИНИ
Фен зона
Последни новини

Вторник, 25 Февруари 2020 16:14
Вторник, 25 Февруари 2020 14:22
Вторник, 25 Февруари 2020 14:04
Вторник, 25 Февруари 2020 13:11
РЕКЛАМА
Възпитаници на професионална гимназия от Левски с достойно представяне в състезания по професии Печат Е-мейл
( 0 Гласа )
Култура - Образование
Написано от Вестник "Посредник"   
Събота, 13 Април 2019 10:09
Levski PGSST2 Учениците от Професионална гимназия по селско стопанство и транспорт „Н. Й. Вапцаров” в Левски се представиха достойно на състезанията по професии, съобщават от гимназията .
Алина Велкова е спечелила второ място в модул „Растениевъдство” и се класира за Националното състезание в Долни Дъбник, а Преслав Ангелов - трето, в модул „Животновъдство”, в състезание проведено от 25 до 27 март в ПГСС „Проф. Иван Иванов” в Долни Дъбник.
В национално състезание „Най-добър млад автомонтьор и водач на МПС”, проведено в Ловеч участие в взел отбор в състав Ангел Киров, Огнян Стефчов, Милен Сашев и Николай Северинов от 12 в клас. Те са се класирали на четвърто място, на три точки от третото място. В кормуването за най-добър водач на МПС Милен Сашев е заел шесто място.
Учениците от икономическата паралелка на ПГССТ „Н.Й.Вапцаров” - Антоан Стефанов, Антонио Крумов и Анатоли Миленов са участвали в поредното издание на национално ученическо състезание по икономика, организирано от СА „Димитър А. Ценов” в Свищов в направление „Предприемачество”. Сформираните екипи са генерирали предприемачески идеи и са представили предложения за разработване на нови изделия на българския пазар. За предложения иновативен продукт трето място е спечелил екипът, в който участва Антоан Стефанов.
Levski PGSST1 Levski PGSST3

Харесвате тази статия! Харесайте и страницата на “Посредник” във Фейсбук, където е публикувана
МНЕНИЯ ПО ТЕМАТА
ТВОЕТО МНЕНИЕ
Име:
Email:
 
Заглавие:
UBBCode:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:D:):(:0:shock::confused:8):lol::x:P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink::!::?::idea::arrow:
 

!joomlacomment 4.0 Copyright (C) 2009 Compojoom.com . All rights reserved."

Последно променен на Понеделник, 15 Април 2019 07:15
 
Фейсбук коментари
Сподели статията