Начало Култура Образование Учителка от ДГ „Слънце" в Левски участва в конференция по eTwinning
22 Март 2019 г., Петък
НОВИНИ
Фен зона
Последни новини

Четвъртък, 21 Март 2019 16:42
Четвъртък, 21 Март 2019 15:12
Четвъртък, 21 Март 2019 12:07
Четвъртък, 21 Март 2019 12:04
Валути
РЕКЛАМА
Учителка от ДГ „Слънце" в Левски участва в конференция по eTwinning Печат Е-мейл
( 0 Гласа )
Култура - Образование
Написано от Вестник "Посредник"   
Понеделник, 05 Ноември 2018 09:54
etwinning konf Севдие Алиева, учител от ДГ „Слънце“ гр. Левски, участва в годишна международна eTwinning конференция във Варшава, Полша, проведена от 25 до 27 октомври, информират от Община Левски.
Тя е избрана от Центъра за развитие на човешките ресурси за цялостен принос за развитието на дейността на национално и европейско ниво. За успешно реализираните си проектни дейности с деца Алиева е отличена с национални и европейски знаци за качество.
ДГ „Слънце” е признат лидер в сферата на дигиталната практика, иновативните подходи и успешно реализирани eTwinning проекти. В резултат на отличните си постижения е удостоена с почетен знак „eTwinning SCHOOL”.
„По време на семинарите проведени в рамките на конференцията във Варшава участниците споделиха нови и ефективни образователни подходи с деца. Бяха представени методи и перспективи за въвеждане и укрепване на образованието, насочени към културно наследство на Европа. Създадените професионални контакти между педагози от различни страни и култури допринесоха за чувството на принадлежност към Европа”, разказа Севдие Алиева.
Над 500 учители, директори, посланици, професори и специалисти от сферата на образованието в Европа и други страни са били участниците в международната конференция.
Да представи най-добрите постижения на педагогическата платформа eTwinning и програмите „Еразъм+“ за обмен на добри европейски практики и сътрудничество между образователните институции през изминалите години е целта на Годишната международна eTwinning конференция.Харесвате тази статия! Харесайте и страницата на “Посредник” във Фейсбук, където е публикувана
МНЕНИЯ ПО ТЕМАТА
ТВОЕТО МНЕНИЕ
Име:
Email:
 
Заглавие:
UBBCode:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:D:):(:0:shock::confused:8):lol::x:P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink::!::?::idea::arrow:
 

!joomlacomment 4.0 Copyright (C) 2009 Compojoom.com . All rights reserved."

 
Фейсбук коментари
Сподели статията