Начало Култура Образование Център "Комлед" получи отличия от местната власт за юбилея си
22 Април 2019 г., Понеделник
НОВИНИ
Фен зона
Последни новини

Събота, 20 Април 2019 13:14
Събота, 20 Април 2019 10:10
Петък, 19 Април 2019 17:00
Петък, 19 Април 2019 16:53
РЕКЛАМА
Център "Комлед" получи отличия от местната власт за юбилея си Печат Е-мейл
( 0 Гласа )
Култура - Образование
Написано от Вестник "Посредник"   
Събота, 03 Ноември 2018 13:22
komled1 komled2 Почетни плакети от председателя на Общински съвет - Плевен Мартин Митев и кмета на Община Плевен Георг Спартански получи по случай своя 20-годишен юбилей образователен център „Комлед“ - гр. Плевен. Отличията бяха връчени на тържествен концерт в ДКТ „Иван Радоев“, в присъствието на десетки възпитаници, преподаватели, родители и приятели на Центъра. Сред гостите на празника бяха и народният представител Владислав Николов, общинските съветници д-р Йордан Георгиев, Христослав Михайлов и Емил Райков, началникът на РУО - Плевен Албена Тотева, директори на училища в Плевен, Върбинка Хаджидимитрова - директор на АВО езиков и изпитен център, Ани Михова - директор на РБ „Хр.Смирненски“, и др.
С видеообръщения от различни точки на света възпитаници на центъра изразиха благодарност към своите преподаватели, един от които е и Петя Василева - управител на Центъра. Те разказаха историята на „Комлед“, като всеки от тях сподели за своя личен успех, постигнат благодарение на добрата си езикова подготовка.
„Мисията на нашия образователен център е да създава хора на бъдещето. За мен това означава те не само да бъдат добре образовани и комуникативни личности, но и да се борят - всеки на своя личен фронт, за промяна на света към по-добро. Хора, които са изпълнени със самочувствие и вяра в успеха си.“, обърна се към присъстващите Петя Василева. Тя изрази своята гордост, че от Центъра са излезли толкова много вдъхновяващи примери на знаещи и можещи млади хора, които днес успешно се доказват в различните сфери зад граница. Припомнено бе и за началото през далечната 1998 г., когато Центърът е създаден като модерно средище за обмен на знания от Христина Цанова. Самата тя се включи виртуално в празника с видеопоздрав и благодари на всички, благодарение на които днес мечтата й изглежда по този успешен начин.
Поздрав за 20-годишнината отправи и председателят на Общински съвет - Плевен Мартин Митев, който сподели че е щастлив да бъде част от тържеството не само в качеството си на представител на местната власт, но и като родител. Мартин Митев пожела на екипа на „Комлед“ и на децата да бъдат здрави и все така упорити в усвояване на знанията. „Децата са нашето бъдеше и всички ние разчитаме на тях. Направете така, че те да бъдат знаещи, можещи и да израснат като добри хора. Поклон пред всички вас за тези 20 години, през които с любов, търпение и професионализъм давате знания на децата на Плевен“, обърна се към Петя Василева и екипа й Мартин Митев.
С приветствие към рожденика се обърна и кметът Георг Спартански, като подчерта, че знанието на езици е изключително предимство, ключ към всяка една страна и към различните култури. Той посочи и активната обществена ангажираност на Петя Василева, която е зам.-председател на Общински съвет - Плевен.
Празничният концерт продължи с изпълнения на възпитаници на Центъра, които показаха, че освен добра езикова подготовка, са добри и в песните и танците.
За юбилея бяха изпратени много поздравителни адреси и цветя.
Харесвате тази статия! Харесайте и страницата на “Посредник” във Фейсбук, където е публикувана
МНЕНИЯ ПО ТЕМАТА
ТВОЕТО МНЕНИЕ
Име:
Email:
 
Заглавие:
UBBCode:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:D:):(:0:shock::confused:8):lol::x:P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink::!::?::idea::arrow:
 

!joomlacomment 4.0 Copyright (C) 2009 Compojoom.com . All rights reserved."

 
Фейсбук коментари
Сподели статията