Начало Култура Образование Летни приключения в ДГ „Звънче“ - Плевен
23 Май 2019 г., Четвъртък
НОВИНИ
Фен зона
Последни новини

Четвъртък, 23 Май 2019 13:32
Четвъртък, 23 Май 2019 13:30
Четвъртък, 23 Май 2019 11:43
Четвъртък, 23 Май 2019 10:09
РЕКЛАМА
Летни приключения в ДГ „Звънче“ - Плевен Печат Е-мейл
( 1 Глас )
Култура - Образование
Написано от Вестник "Посредник"   
Събота, 23 Юни 2018 15:44
dg zvanche ljato1 dg zvanche ljato2 Седмицата, в която посрещнахме астрономическото лято, беше изпълнена с вълнуващи забавления за ДГ „Звънче“, като мероприятията са заложени в плана за лятна работа на детското заведение. На 20 юни, Моника Христова и Петя Чернева, учители от група „Моливко“ и група „Пчеличка“, организираха игри с екологичен характер, под надслов „Да опазим природата“. Децата демонстрираха грижа и отговорност към околната среда и изпълниха отлично поставената задача да съберат и разпределят разпръснати из двора отпадъци, които да изхвърлят разделно в трите еко кофи с жълт, зелен и син цвят. Събитието приключи със състезателна щафетна игра за събиране на пластмасови капачки.
На следващия ден, 21 юни, Виктория Симеонова, учител в група „Слънчо“, покани малки и големи да се повеселят с емоционални „Морски забавления“, включващи развлечения, игри и предизвикателства. Пъстра украса и песни за морето вдъхновиха децата за предстоящите приключения – подвижна игра „Рибки и рибари“, търсене на скъпоценни камъни, заровени в пясъчниците на двора и турнир по лимбо с финален кръг, в който съревнованиетосе проведе със спасителни пояси.
В двете развлекателни мероприятия участие взеха и група деца от ДГ „Калина“, които поради основен ремонт в своята градина, ще прекарат летния период в компанията на „звънчетата“.Харесвате тази статия! Харесайте и страницата на “Посредник” във Фейсбук, където е публикувана
МНЕНИЯ ПО ТЕМАТА
ТВОЕТО МНЕНИЕ
Име:
Email:
 
Заглавие:
UBBCode:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:D:):(:0:shock::confused:8):lol::x:P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink::!::?::idea::arrow:
 

!joomlacomment 4.0 Copyright (C) 2009 Compojoom.com . All rights reserved."

 
Фейсбук коментари
Сподели статията