Начало Култура Образование Плевенски представител в Националния отбор по дебати
19 Ноември 2018 г., Понеделник
НОВИНИ
Фен зона
Последни новини

Понеделник, 19 Ноември 2018 13:31
Понеделник, 19 Ноември 2018 12:25
Понеделник, 19 Ноември 2018 12:00
Понеделник, 19 Ноември 2018 11:39
Валути
РЕКЛАМА
Плевенски представител в Националния отбор по дебати Печат Е-мейл
( 0 Гласа )
Култура - Образование
Написано от Вестник "Посредник"   
Петък, 09 Март 2018 10:45
klub debati Pleven Национален дебатьорски форум се проведе между 2 и 5 март в Бургас. Целта бе да даде възможност на ученици, студенти и треньори на клубове по дебати да усъвършенстват уменията си. В рамките на четири дни те присъствате на обучения, водени от български и чуждестранни треньори както се включиха и в тренировъчно състезание, в което приложиха наученото. Форумът бе организиран от Асоциация дебати - неправителствена организация, която работи за разитието и популяризирането на дебатите сред младите хора в България.
Дебатите все още не са много разпознаваеми като занимание за българската публика. Те представляват образователна игра, в който двете страни (наричани обикновено правителство и опозиция) излагат свои тези за решение на зададен проблем, защитавайки ги. Практиката показва, че дебатите помагат за изграждането на важни умения като говоренето пред публика, съставянето на аргументи и работата в екип.
От известно време и Плевен има свой Клуб по дебати (КПД). Негови членове посетиха форума и се представиха блестящо. Жанин Ал-Шаргаби успя да спечели място в Националния отбор по дебати на България, с което заслужи правото да представя страната ни в международни изяви.
Повече информация за клуба можете да намерите на страницата му във фейсбук – Клуб Дебати – Плевен. Младите дебатьори се надяват да успеят да заинтригуват още хора с интересната си и продуктивна дейност.


Харесвате тази статия! Харесайте и страницата на “Посредник” във Фейсбук, където е публикувана
МНЕНИЯ ПО ТЕМАТА
ТВОЕТО МНЕНИЕ
Име:
Email:
 
Заглавие:
UBBCode:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:D:):(:0:shock::confused:8):lol::x:P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink::!::?::idea::arrow:
 

!joomlacomment 4.0 Copyright (C) 2009 Compojoom.com . All rights reserved."

Последно променен на Петък, 09 Март 2018 11:50
 
Фейсбук коментари
Сподели статията