Начало Култура Наука Д-р Володя Попов ще ръководи РИМ - Плевен следващите 5 години
18 Юли 2019 г., Четвъртък
НОВИНИ
Фен зона
Последни новини

Четвъртък, 18 Юли 2019 15:21
Четвъртък, 18 Юли 2019 15:00
Четвъртък, 18 Юли 2019 14:14
Четвъртък, 18 Юли 2019 13:16
РЕКЛАМА
Д-р Володя Попов ще ръководи РИМ - Плевен следващите 5 години Печат Е-мейл
( 0 Гласа )
Култура - Наука
Написано от Вестник "Посредник"   
Вторник, 08 Ноември 2016 17:22
volodja-popov RIM Десетчленна комисия с председател замeстник-кмета на Община Плевен Стефан Милев и членове - представители и експерти от Министерство на културата, на БАРОК, директорите на РИМ - Велико Търново - Иван Църов, и на РИМ - Шумен - Даниел Руменов, проведе днес втория етап от конкурса за директор на Регионалния исторически музей в Плевен, информират от Община Плевен. Явилият се единствен кандидат е изпълняващият длъжността директор на музея - Володя Попов.
Вторият етап включваше защита на концепция за дейността и развитието на Регионален исторически музей – Плевен за период от 5 години, подробно разработена за първата от тях, и събеседване. След попълване на оценъчни карти от членовете на комисията стана ясно, че кандидатът е постигнал резултат от общо 355 точки. Володя Попов покрива предвидените от правилата за провеждане на конкурс 82% от максимално възможния окончателен резултат и удовлетворява изискванията за заемане на длъжността директор на РИМ - Плевен.
На тази база комисията предлага на кмета на Община Плевен за длъжността директор на РИМ - Плевен, да назначи Володя Попов. Договорът със спечелилия конкурса кандидат ще бъде сключен за срок от 5 години.Харесвате тази статия! Харесайте и страницата на “Посредник” във Фейсбук, където е публикувана
МНЕНИЯ ПО ТЕМАТА
ТВОЕТО МНЕНИЕ
Име:
Email:
 
Заглавие:
UBBCode:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:D:):(:0:shock::confused:8):lol::x:P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink::!::?::idea::arrow:
 

!joomlacomment 4.0 Copyright (C) 2009 Compojoom.com . All rights reserved."

 
Фейсбук коментари
Сподели статията