Начало Култура Изкуство Авторите във фотоизложба за град Левски даряват с благородна кауза
22 Юли 2019 г., Понеделник
НОВИНИ
Фен зона
Последни новини

Неделя, 21 Юли 2019 17:50
Събота, 20 Юли 2019 14:42
Петък, 19 Юли 2019 12:31
Петък, 19 Юли 2019 09:12
РЕКЛАМА
Авторите във фотоизложба за град Левски даряват с благородна кауза Печат Е-мейл
( 0 Гласа )
Култура - Изкуство
Написано от Вестник "Посредник"   
Вторник, 17 Юли 2018 15:26
Levski fotoizlojba В рамките на проявите, посветени на празника на Левски, беше открита фотоизложба “Град Левски и неговите хора” с участието на фотографите Лили Василева, Явор Паунов, Ани Милчева и Веселин Плачков. Експозицията от над 200 фото творби, запечатали интересни, уникални и красиви митове от града и живота на неговите хора се намира във фоайето на първи и втори етаж на НЧ „Георги Парцалев 1901“ в Левски.
Студентката по право, 21 годишната Анелия Милчева, представя за първи път своите фототворби. Тя участва със около 70 кадъра от Левски, направени с любов и страст. Лили Василева е по професия детска учителка. Фотографията е нейно хоби, което я е научило да вижда красивите неща, дори където е мрачно. Участва с близо 100 фотоса и твърди, че красивото е на един поглед разстояние - трябва само искаме да го видим. Веселин Плачков участва с 11 фотоса. С обектива е дълги години, защото това му е в душата, показва го и експозицията от фотоси. Не може без фотоапарата, с който открива и запечатва незабравими мигове. В изложбата са представени и фотографии на Явор Паунов, който Лили Василева признава за свой първи учител.
Levski fotoizlojba4 Levski fotoizlojba3
Levski fotoizlojba2 Levski fotoizlojba1

Кметът на общината Любка Александрова поздрави авторите, които с творбите си пишат историята на селището за поколенията. Творците посветиха изложбата си на благородна кауза – в помощ на своята съгражданка Хриси за операция в чужбина. Момичето се бори с последствията от тежка травма на гръбначния стълб, настъпила при автомобилна катастрофа.


Харесвате тази статия! Харесайте и страницата на “Посредник” във Фейсбук, където е публикувана
МНЕНИЯ ПО ТЕМАТА
ТВОЕТО МНЕНИЕ
Име:
Email:
 
Заглавие:
UBBCode:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:D:):(:0:shock::confused:8):lol::x:P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink::!::?::idea::arrow:
 

!joomlacomment 4.0 Copyright (C) 2009 Compojoom.com . All rights reserved."

Последно променен на Вторник, 17 Юли 2018 15:35
 
Фейсбук коментари
Сподели статията