Начало Култура Изкуство Талантливо плевенско дете се бори за стипендия на фондация „Димитър Бербатов“
20 Март 2019 г., Сряда
НОВИНИ
Фен зона
Последни новини

Сряда, 20 Март 2019 11:58
Сряда, 20 Март 2019 11:05
Сряда, 20 Март 2019 10:57
Сряда, 20 Март 2019 10:33
Валути
РЕКЛАМА
Талантливо плевенско дете се бори за стипендия на фондация „Димитър Бербатов“ Печат Е-мейл
( 1 Глас )
Култура - Изкуство
Написано от Вестник "Посредник"   
Петък, 12 Февруари 2016 18:47
elizabet-zaharieva 9-годишната плевенчанка Елизабет Захариева е номинирана за участие в Клуб 2015 на успелите деца в България на фондация „Димитър Бербатов“. Заедно с още талантливи деца тя ще се бори да получи голямата стипендия в раздела за поп пеене. Елизабет Захариева попада в „Алманаха на успелите деца в България“ за своята популярност.
Елизабет учи пеене при Доротея Люцканова във вокален център „Дори Диос“ – Плевен. Вокалната педагожка също е награждавана на фестивали заради забележителните успехи на своята възпитаничка, която нарича „моето острие”.
За талантливото дете миналата година беше много успешна. През 2015 г. Елизабет  спечели През 2015 г. Елизабет спечели 12 награди от международни и национални конкурси, сред които първо място за дует (с Антонио Антонов) на МФ "Трикси"; втори места в категория "Песен на латвийски композитор" в конкурса в Рига(Латвия), в направление "С песните на Мими и Развигор" и в категория "15 лалета" на НК "15 лалета" - Хисаря; трето място в категория "Народна песен" на МФ "Riga Symfony"
elizabet-zaharieva riga
; Специален приз от представителя на Израел в журито на МФ "Кръстопът на музите" - София. Участвала е в много концерти, сред които и четири благотворителни в Плевен: в подкрепа на деца, нуждаещи се от животоспасяващи операции, в подкрепа на деца, лишени от родителски грижи, в "Не на насилието" - посветен на деца, жертви на насилието.
Системата на фондация „Димитър Бербатов“ ще приема номинации до момента, в който ще бъде деактивирана. Първоначално беше обявено, че крайният срок е 17.00 часа днес, 12 февруари, българско време. Но в сайта се появи следната информация: Системата се беше изключила погрешно в полунощ - при настъпване на датата (12-и). След няколко среднощни часа прекъсване тя отново е активна.
Техническата грешка ще бъде компенсирана с ОЩЕ ДВА ДОПЪЛНИТЕЛНИ ДНИ ДОСТЪП!
Регистрациите ще бъдат преустановени в неделя (14.02.) в полунощ.
Номинации след този час не могат да бъдат регистрирани нито в системата, нито по какъвто и да било друг начин. Обработването на регистрираните в срок номинации ще продължи от понеделник – 15 февруари. Одобрените кандидати ще продължат да се появяват в секция Клуб 2015. Окончателният списък на Клуб 2015 ще бъде обявен вероятно през втората половина на март или през април – в зависимост от това финално колко номинации са постъпили за обработване, съобщават от фондация „Димитър Бербатов“.
Важно е днес да подкрепим талантливото плевенско дете Елизабет Захариева на страницата на фондацията, тук: http://dberbatov.org/projects/nagradi/nominee/820
(бутон ПРЕПОРЪЧАЙ).Харесвате тази статия! Харесайте и страницата на “Посредник” във Фейсбук, където е публикувана
МНЕНИЯ ПО ТЕМАТА
ТВОЕТО МНЕНИЕ
Име:
Email:
 
Заглавие:
UBBCode:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:D:):(:0:shock::confused:8):lol::x:P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink::!::?::idea::arrow:
 

!joomlacomment 4.0 Copyright (C) 2009 Compojoom.com . All rights reserved."

 
Фейсбук коментари
Сподели статията