Начало Култура История Започва прием на документи за финансиране на специализирани ремонти на имоти, обявени за културни ценности
25 Февруари 2020 г., Вторник
НОВИНИ
Фен зона
Последни новини

Вторник, 25 Февруари 2020 16:14
Вторник, 25 Февруари 2020 14:22
Вторник, 25 Февруари 2020 14:04
Вторник, 25 Февруари 2020 13:11
РЕКЛАМА
Започва прием на документи за финансиране на специализирани ремонти на имоти, обявени за културни ценности Печат Е-мейл
( 0 Гласа )
Култура - История
Написано от Вестник "Посредник"   
Вторник, 11 Февруари 2020 10:51
kashta pametnik na kulturata Министерство на културата обявява възможност да се кандидатства за целева финансова подкрепа за извършване на специализирани консервационно-реставрационни дейности по недвижими културни ценности за 2020 година, съобщават от общинската администрация. Това се прави на основание чл. 3, ал. 3 от Правилата за избор на обекти и определяне на дейности за предоставяне на целева финансова подкрепа в областта на консервацията и реставрацията на недвижимите културни ценности. Срокът, в който ще могат да се заявленията е от 17 февруари, понеделник, до 17 март, вторник, 2020 година.
Заявленията се адресират до Дирекция „Културно наследство, музеи и изобразителни изкуства” и се подават на хартиен и електронен носител в деловодството на Министерство на културата.
Право на финансова подкрепа имат частни собственици или ведомства и организации с предоставено право на управление на недвижими културни ценности; национални, регионални и общински музеи; общини, на чиято територия е разположена недвижимата културна ценност; научни институти, извършващи специализирани инструментални изследвания, свързани с опазването на недвижими културни ценности; второстепенни разпоредители с бюджет към Министерството на културата.
С пълния текст на Правилата за избор на обекти и определяне на дейности за предоставяне на целева финансова подкрепа в областта на консервацията и реставрацията на недвижимите културни ценности интересуващите се могат да се запознаят на адрес mc.government.bg/page.php?p=58&s=429&sp=512&t=0&z=0.


Харесвате тази статия! Харесайте и страницата на “Посредник” във Фейсбук, където е публикувана
МНЕНИЯ ПО ТЕМАТА
ТВОЕТО МНЕНИЕ
Име:
Email:
 
Заглавие:
UBBCode:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:D:):(:0:shock::confused:8):lol::x:P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink::!::?::idea::arrow:
 

!joomlacomment 4.0 Copyright (C) 2009 Compojoom.com . All rights reserved."

Последно променен на Вторник, 11 Февруари 2020 10:57
 
Фейсбук коментари
Сподели статията