Начало Избори 2015 Страна Зеленогорски: Трябва да търсим вариант за предсрочни избори
30 Януари 2020 г., Четвъртък
НОВИНИ
Фен зона
Зеленогорски: Трябва да търсим вариант за предсрочни избори Печат Е-мейл
( 0 Гласа )
Избори 2015 - Страна
Написано от Вестник "Посредник"   
Петък, 04 Септември 2015 11:15
zelenogorski"Аз лично смятам, че е по-добре да кажем ясно на обществото, че в парламента няма достатъчно мнозинство, което да гарантира успешното развитие на България, и трябва да търсим вариант за предсрочни парламентарни избори". Това каза Найден Зеленогорски от "Движение България на гражданите" пред Нова тв. Повод за коментара му стана вчерашното бламиране на антикорупционния закон. Той бе отхвърлен от Патриотите, АБВ и БСП. По думите на Зеленогорски в парламента се е осигурило едно прокорупционно, а не антикорупционно мнозинство, което е унизително за българското общество.
"Колегите от АБВ от самото начало имаха критики. Очевидно има страх, очевидно прозират някакви лични интереси. Намеквам за това, че в парламента се твърди, че има мощно антиенергетично лоби от хора, които са много навътре в бизнеса с ВЕИ-та", заяви политикът.
Според Зеленогорски целта на бюрото за борба с корупцията по висшите етажи на властта е да разкрие какви са доходите на депутатите и как те могат да си позволяват луксозен живот.
В същото време депутатът изрази съмнения дали има смисъл ДБГ да продължи участието си в това правителство: "Ще поставим въпроса пред Реформаторския блок. В понеделник е националният съвет".
Последно променен на Събота, 12 Септември 2015 20:32