Начало Избори 2015 Плевен и региона ГЕРБ издигна проф. Димитър Стойков за втори кметски мандат
18 Юли 2019 г., Четвъртък
НОВИНИ
Фен зона
ГЕРБ издигна проф. Димитър Стойков за втори кметски мандат Печат Е-мейл
( 0 Гласа )
Избори 2015 - Плевен и региона
Написано от Вестник "Посредник"   
Четвъртък, 25 Юни 2015 15:24
GERB nominacii На проведено в сряда, 24 юни, общо събрание общинската структура на ГЕРБ в Плевен единодушно подкрепи за втори мандат като кмет на Плевен на проф. Димитър Стойков, съобщават от партията. Името, което ще кажа, няма да изненада никой от вас, защото това е единственият разумен и перспективен избор, каза при представянето Владислав Николов, народен представител и областен координатор на ГЕРБ. Той подчерта, че кандидатурата на проф. Димитър Стойков върви със силната подкрепа и одобрение на хората и най-важното - със високата резултатност на неговата работа през настоящия мандат.
„Няма да изброявам всичко направено до днес - то се вижда и плевенчани го одобряват. Гордея се с изпълнените ангажименти през тези години” - каза в отговор проф. Димитър Стойков. И добави: „Вторият мандат като кмет на Плевен идва с работещо ядро на администрацията, професионалисти, на които мога да се доверя. Професионализъм и още нови възможности”. Той допълни, че 2014 година е била най-тежката в неговия живот, но с подкрепата на партията и депутатите, на председателя на 43-то НС Цецка Цачева и на всички хора, трудностите са се превърнали в опит, трансформирали са се в сила и увереност.
Проф. Стойков благодари за номинацията на екипа от кметове на населени места, с който заедно тръгват на избори. „Това са стойности хора, хора, които аз високо ценя и горещо подкрепям” заяви проф. Стойков.
Номинации на ПП ГЕРБ за кметове в Община Плевен: Бохот - Цветан Кънев, Брестовец - Радослав Иванов, Бръшляница - Цветан Господинов, Върбица - Леонид Балинов, Горталово - Пламен Петков, Гривица - Любчо Николов, Дисевица - Пламен Бешков, Коиловци - Румен Габров, Къртожабене - Борис Влахлийски, Къшин - Пламен Петков, Ласкар - Валя Донева, Мечка - Мирослав Георгиев, Николаево - Валя Орозова, Пелишат - Петър Йочев, Славяново - Миладин Марков, Тодорово - Живко Пенков, Търнене - Венко Найденов, Тученица - Наталия Тодорова, Ясен - Генади Динков. ПП ГЕРБ дава своята подкрепа за кандидатите за кметове на Буковлък - Росен Русанов, на Опанец - Тихомир Георгиев, на Радишево - Найден Христов.
Последно променен на Събота, 12 Септември 2015 22:35