Начало Избори 2015 Плевен и региона Борисов подкрепи проф. Стойков за втори кметски мандат
23 Март 2019 г., Събота
НОВИНИ
Фен зона
Валути
Борисов подкрепи проф. Стойков за втори кметски мандат Печат Е-мейл
( 0 Гласа )
Избори 2015 - Плевен и региона
Написано от Вестник "Посредник"   
Четвъртък, 04 Юни 2015 08:50
prof.-stojkov Кметовете на Плевен - проф. д-р Димитър Стойков и на Добрич - Детелина Николова, ще бъдат издигнати от ГЕРБ за втори мандат на местния вот през есента, съобщава в."Стандарт", позовавайки се на високопоставени източници, близки до Изпълкома на партията.
Лидерът на ГЕРБ и премиер Бойко Борисов е дал категоричната си подкрепа за нов мандат и на двамата. Освен Стойков, и Детелина Николова се ползва с авторитет в града, а предварителните сондажи сочат, че е почти сигурен победител в Добрич.
Според анализа на ГЕРБ, проф. Стойков в Плевен е фаворит на местните хора заради добрите резултати от работата си като кмет. През януари проф. Стойков заяви пред плевенски журналисти: „С гордост бих приел номинация от ГЕРБ за кмет за втори мандат. Смятам, че това което направихме, ни дава повод за гордост, че без никаква проектна готовност гонехме последните влакове в първите две години, за да успеем да подпишем договори за много важни проекти. И подчерта: „Няма да стана „кебапчийски котарак" за разни инициативни комитети или други и няма да се явя като независим”.
На 22 юни в Плевен ще се проведе събрание на ГЕРБ за номиниране на кандидат за кмет на община Плевен. Събранието ще се състои от 18:00 часа в зала "Катя Попова", пише Дарик – Плевен.

Последно променен на Събота, 12 Септември 2015 20:36